Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 18 Mei 2011

BERITA GUMBIRA



TEKA SIAPA JANTAN INI





nota:
jujur pada diri sendiri
tengok betul betul
apakah ini muka melayu
yakinkah muka ini akan
berjuang untuk ketuanan melayu
kah kah kah






SELESAIKAN SEGERA MASALAH DALAMAN - TPM - meloya

Muhyiddin Yassin menggesa semua pimpinan UMNO di peringkat bahagian, cawangan dan sayap menyelesaikan segera masalah dalaman yang wujud selepas beliau mendapati masih terdapat bahagian-bahagian UMNO dibelenggu dengan isu tersebut.

Muhyiddin berkata, semua pihak terbabit perlu mengambil serius berhubung perkara tersebut kerana Pilihan Raya Umum Ke-13 mungkin boleh diadakan pada bila-bila masa.

Dia berkata, meskipun sokongan rakyat terhadap UMNO dan Barisan Nasional (BN) telah mula kelihatan, namun ia belum cukup kuat dan meyakinkan apatah lagi dalam situasi beberapa bahagian UMNO tidak menunjukkan perubahan seperti yang diharapkan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..INI BERITA BAIK UNTUK SEMUA... kah kah kah

woit… GEROMBOLAN SEDANG GADUH SESAMA SENDIRI…. kah kah kah..

kah kah kah… SEMUA NAK BUNUH SAMA SENDIRI…. kah kah kah…

PERLIS:
shaidan nak bunuh isa
isa nak bunuh razi
razi nak bunuh azmi khalid

GANU:
geng deris nak bunuh geng mb
semua dah sedia nak lari masuk pas

N.SEMBILAN
semua nak bunuh mb adik beradik
semua nak bunuh kaki rogol
di jelebu kaki rogol sesak bernafas

KEDAH
orang kedah tak suka
orang sabah baaaaa..
orang kedah nak eeee

PERAK
eee zamby akan dinobat
lawan eee kj
dua dua hitam
dua dua eee

PAHANG
mat mongol nak tendang adanan
kah kah kah

JOHOR
tak payah cakap
berebut kerusi dengan cukong mca
muhyiddin nak bunuh hishamuddin
azalina nak bunuh akasi

semua geng nak bunuh syed hamid
kah kah kah

SELANGOR
ezam nak bunuh toyo
toyo nak bunuh mat noh
lokman adam nak bunuh ezam
kah kah kah

DAN DAN
rosmah nak bunuh muhyiddin
muhyiddin nak sembelih rosmah
tapi tak jumpa leher kah kah kah

BERITA BARU MASUK
dari pulau pinang di beritakan
lim guan eng akan masuk islam
dia akan jadi melayu
masuk gerombolan kah kah kah


8 ulasan:

Anti TELAN berkata...

Terkini...

Mat Sabu nak bunuh PASU

PASU ialah Director2 PAS yang berkawan dengan UMNO..kah kah kah

Cuba teka siapa Director2 dalam PAS yang perangai dan pakaiannya dah macam UMNO..kah kah kah

encik kerani berkata...

muhyiddin nak sembelih rosmah
tapi tak jumpa leher kah kah kah

.....


Ellehhhhh
macamlah muhyiddin tu ada leher sangat...

cicit ngah layor berkata...

Lamer benor teman tak dapat nengok ayam selasih.Tercapai juger citer2 walau pon dapat nengok gambor.Teghimer kasih TT sbb tunjukkan gambor haiwan peliharaan org dulu2 tu.Maner miker dapat gambor ayam selasih ni TT?Kalau ditengokkan pader muker...badan ayam selasih ni gemok pendek.Kalau bertandin,dapat nombor satu,ayam katek pon kalah.

Tanpa Nama berkata...

'rosmah nak bunuh muhyiddin
muhyiddin nak sembelih rosmah
tapi tak jumpa leher kah kah kah'

woit tt
lu memang la...
aku gelak sampai terkentut
kah kah kah
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

wa caya sama lu bro tt,
lucu menawan selalu
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sblm terlambat...tahniah juga kepada cucu bekas exco jelebu kerana dilantik sbg setpol apak junuih....

junuih mula pasang perangkap,haji zainudin intai peluang, razak mansor boleh surender...rais masih tak sedar diri...

kah kah kah....aper punyer malang laa nasib penyokong gerombolan jelebu

pukimak_seluruh_keturunan_orang_UMNO berkata...

nota:
jujur pada diri sendiri
tengok betul betul
apakah ini muka melayu
yakinkah muka ini akan
berjuang untuk ketuanan melayu
kah kah kah



jawapan jujur:
pukimak mana yang tak tau dia ni orang mana sebenar ni???

Tanpa Nama berkata...

Bro lu punya cerita bikin meleleh air mata n besembur air liur gua..kelakar..part x jumpa leher..sebab 2 makhluk ni lehernya dah mcm x ada sembab+fat lady agak2 boleh jd kebab atau kembab?.