Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 30 Mei 2011

TURUN 9 JULAI - HARI KEMARAHAN RAKYAT




















KES CEKIK LEHER SENDIRI




nota:
kalau tidak dijawab
bagaimana seluar dan seluar dalam teo
boleh koyak maka jelas
semua ini hanya laporan tipu
nak sedapkan hati orang ramai







TEOH RCI KEEPS SUBMISSION SECRET TO AVOID TRIAL BY MEDIA
- minsider

The Teoh Beng Hock Royal Commission of Inquiry (RCI) will not release lawyers’ submissions now pending its report to the Yang di-Pertuan Agong to prevent a trial by media.

The RCI investigating Teoh’s high-profile death is to submit its report to the King by June 25, almost two years after the DAP political aide mysteriously fell to his death outside the Selangor Malaysian Anti-Corruption Commission (MACC) office in ShahAlam.

“We want to avoid the media picking perhaps juicy parts and not getting the gist of it,” said MACC lawyer Muhammad Shafee Abdullah at a joint press conference today with Bar Council lawyer Christopher Leong, conducting officer Amarjeet Singh and RCI secretary Saripuddin Kasim.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit….NAK TIPU CAKAP LAAA NAK TIPU… kah kah kah..

kah kah kah..TAK PAYAH LAAA REKRUT AGUNG PULAK…. kah kah kah…

kah kah kah…NAK LEBONG… LEBONG LAAA…. kah kah kah..

kah kah kah…ORANG RAMAI AKAN BERI JAWAPAN PADA 9 JULAI INI…. kah kah kah


4 ulasan:

UndiLah BN berkata...

Dari Berita Hairan:

Terkini dan Ternow

Kerajaan umum penyelarasan kadar tarif elektrik sebanyak 2.23 sen/kwj


2011/05/30
PUTRAJAYA: Kerajaan sebentar tadi memgumumkan penyelarasan kadar tarif elektrik sebanyak tujuh peratus atau 2.23 sen/kwj berkuatkuasa 1 Jun depan.

Oleh itu, kadar tarif elektrik baru nanti ialah 33.54 sen/kwj berbanding 31.31 sen/kwj yang dinikmati ketika ini. Penyelarasan itu adalah kesan daripada dua komponen iaitu penyelarasan harga gas kepada RM13.70/MMBtu daripada RM10.70MMBtu.

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Kerajaanumumpenyelarasankadartarifelektriksebanyak2_23sen_kwj/Article

Tanpa Nama berkata...

kalau satu badan dah penuh bulus
sinar nur susahlah nak masuk tembus
KERA UMNgOk-BoNgok takkan pernah telus
sebab dalam kepala hotak cuma ingat fulus
mulai 9julai ni rasalah macammana saat2 nak mampus!

pantun 5keratsetengah khas untuk sang KERA
-average joe-
klakka-la.blogspot.com

Lang berkata...

kalau si agung pon tak leh bagi jawapan... mcm mane? agung kata open verdict jugak... nak buat vviprci pulak ke?

Tanpa Nama berkata...

Semua rakyat patut turun pada 9 Julai nanti sebab SPR dan barua2 yg sewaktu dengannya sudah sgt melampau memperbodoh dan mempermainkan hati dan perasaan rakyat...