.

Khamis, 9 Jun 2011

LEPAS KENA TIBAI KENA SELAR PULAK
KAKI PUN OKAYINDIVIDU PERTAMA HALANG HUDUD BUKAN KARPAL TAPI MAHATHIR, SELAR NIK AZIZ - minsider

Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menegaskan, individu pertama yang menghalang kerajaan negeri Kelantan daripada melaksanakan hukum hudud adalah Mahathir Mohamad bukan Karpal Singh seperti mana didakwa bekas perdana menteri itu.

Kata Nik Aziz, kemungkinan Mahathir sudah lupa bahawa beliau telah menghantar surat amaran kepada kerajaan negeri Kelantan di bawah pentadbiran PAS daripada melaksanakan hukum hudud.

Enakmen Undang-undang Kanun Jenayah Syariah (ii) 1993 (Hukum Hudud) telah pun diluluskan oleh Dewan Undangan Negeri Kelantan pada 1993.

Ini berikutan dengan janji PAS untuk melaksanakan Hukum Hudud pada pilihan raya umum 1990.

Bagaimanapun hasrat untuk melaksanakan hukum hudud tidak dapat dilaksanakan kerana Mahathir telah menyekat pelaksanaannya, ia disekat melalui satu surat amaran dihantar kepada Nik Aziz yang juga Menteri Besar Kelantan.

“Seingat saya orang yang menghantar surat kepada kerajaan negeri Kelantan agar tidak melaksanakan hudud satu ketika dahulu namanya ialah Mahathir Mohamad bukannya Karpal Singh.

“Barangkali orang yang bernama Mahathir Mohamad ini sudah lupa, untuk tujuan mengingatkannya saya boleh tunjukkan surat itu, ia masih ada dalam simpanan saya,” kata Nik Aziz dalam laman Facebook beliau hari ini.

Semalam Dr Mahathir mendakwa pihak menang besar di sebalik pemilihan PAS hujung minggu lalu adalah tokoh-tokoh yang tidak hadir dan bukan ahli PAS khususnya Karpal.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… MULA MULA… LEBAI BENGALI KASI PUNTAU…. kah kah kah..

kah kah kah…INI NIK AZIZ PULAK KASI SELAR…. kah kah kah…

kah kah kah…MUKA EEE MUKA TAPAK KASUT … TEBAL DAN BERKARAT…. kah kah kah…

woit… KALAU BIAWAK KENA SELAR… BIAWAK PUN AKAN MERASA MALU…. kah kah kah..

kah kah kah… TETAPI ANAK LELAKI PANDDY KUTTY MUKA MACAM KULIT PANDDY …kah kah kah….

ANAK PANDDY KUTTY7 ulasan:

paloibinmulau berkata...

harap matahir ni hidup sampai 100 tahun. bior mamak mudah lupa nyanyuk dan digelakkan generasi muda. bior mukhriz botak nangis guling2 tengok mamak nyanyuk mudah lupa ni main taik sendiri.

opisboi berkata...

madey situa kutuk ni mungkar nakir pon akan dia belit

Tanpa Nama berkata...

Pinjam tahi kata Mahafiraun "Melayu Mudah Lupa".. kah.. kah.. kah..

Tanpa Nama berkata...

inilah keling mengaku melayu, patutlah asyik kenakan melayu, melayu mudah lupa pandi kutty, hey mamak, arwah ayah aku paling anti dengan kau, aku pun memang tak suka kau dari dulu, aku setuju biar dia hidup sampai nyanyok main taik sendiri

ketuanan panddy kutty berkata...

arwah ustaz fadhzil nor penah berdoa supaya umur mahafiraun ni panjang utk melihat kemusnahan umno..

aku rasa hampir2 termakbul ni..

Tanpa Nama berkata...

dia bukan melayu jadi suka-suka dia perbodohkan melayu, dia lebih mudah lupa dari melayu huhu

Lang berkata...

tt... tempoh kutty dah singkat... dalam tak leh repair dah... tu yg dia nak tinggalkan kata2 hikmat nya... agar jd ikutan peminat setianya...