Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 15 Jun 2011

MANA DIA PEJUANG MELAYU




NOTA:


serangan akan sampai
yang di rancang dan
yang tidak di rancang

ini kerana dasar gerombolan
suka mengharamkan apa saje
suka tekan akhbar dan media
suka tipu orang kampong






KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...MANA PERGINYA PENJIHAD....kah kah kah..

kah kah kah... MANA PERGINYA KETUANAN MELAYU.... kah kah kah..

kah kah kah...JELAS TAK ADA KEKUATAAN UNTUK MELAWAN... kah kah kah

nota :
hanya berani menipu kah kah kah


7 ulasan:

Hari-Hari-Baca-TT berkata...

TT.. wa rasa lu patut readykan bukan satu, tapi 10 backup plan untuk blog lu ni. kot-kot laa menjelang PRU, skmm kimak akan block mana2 blog anti-kerajaan, espeselly blog lu ni. Pasal hari tu, tibe2 blogspot tak boleh akses, kemungkinan itu test run untuk proses pemblockan besar2an nanti.. who knows?

Tanpa Nama berkata...

Ingat gerombolan akan peduli ke kalau laman web kerajaan kena hack. Lagi dia orang suka sebab ada alasan untuk buat duit, buat facebook je dah RM1.8 juta, kalau laman web kerajaan kena hack mahunya secara andaian RM1.8 billion terbang untuk pemulihan semula, belum kira RM18 juta dibayar tiap-tiap tahun untuk maintainance.

Azhar218 berkata...

depa tak paham bahasa inggeris kot.....someone kena translate bahasa melayu baru perkasa n zul kudis paham...hahaha

Tanpa Nama berkata...

Yang paling ketara sekali, suka menipu orang kampung.

Stupid University berkata...

Bagus padan muka! Kah! Kah! Kah! Baru bertemu buku dengan ruas! Kah! Kah! Kah! Kepada mana-mana penggodam, silalah balun website tu cukup-cukup! Jangan website sahaja, alatan rangkaian lain juga sila balun! Kah! Kah! Kah! Kah! Saya tak nak terlibat dan tak mau tolong pun! Biar semua rosak dan jahanam! Kah! Kah! Kah! Kah! Cuma berhati-hatilah! Kah! Kah! Kah! Kah! Anonymous wherever you are...keep it up! We support you all the way! Kah! Kah! Kah!

serenity9260 berkata...

dun worry,hari ni knfem katak cakap. "lu anon ka,lu vendetta ka,ini Malaysia gua pegang!!!"


Ni best bro!!!
Cool Aje:Pejuang Libya Menggunakan Barang Buangan Untuk Mencipta Mesin Perang Seperti Machine Guns!!

Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

matstimketum berkata...

dah ader website kerajaan kena hack pagi ni! hangusler berjuta duit yang diguna untuk host website tersebut.