Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 4 Julai 2011

RAMAI PENYOKONG BERSIH




TEBUN INI PUN PAKAI KUNING





nota:
saheh tebuan ini pro bersih
semua dah sedia pakai baju kuning
kah kah kah



46 PELAJAR SERTAI LARIAN KENA SENGAT TEBUAN -berita hairan

KOTA BHARU: Seramai 46 pelajar dan murid di dua sekolah di sini, cedera akibat disengat tebuan ketika menyertai Larian Serentak 1Murid 1Sukan 1Malaysia, di Bachok, pagi kelmarin.

Dalam kejadian jam 8 pagi itu, 30 pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Badak, Bachok dan 16 murid Sekolah Kebangsaan (SK) Badak, Bachok, dikatakan sedang berlari di kawasan belakang dua sekolah yang terletak berhampiran itu.

Ketika melalui kawasan bersemak di belakang sekolah itu, dipercayai salah seorang terpijak sarang tebuan yang berada dalam semak berkenaan, sebelum menyerang kumpulan itu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...KAH KAH KAH... KAH KAH KAH...kah kah kah

kah kah kah... TERGOLEK DOG KETAWA KAH AH KAH...kah kah kah...

woit...TEBUAN INI ANTI PROGRAM BODEK... kah kah kah..

kah kah kah... SALUT UNTUK SANG TEBUAN.... kah kah kah...

nota:
ini mesti tebuan sokong bersih
kah kah kah

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahaha. nanti mesti ada yang komen macam ni. " oi TT, kalau ni anak branak kau yg kene, apa ko rasa? sengat tebuan pun nak dipolitikkan." kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

from jb... aku berbual ngan jiran2 kat area kampung melayu.. diorg sume pk yg 9 julai ni nnt akan jadi mcm 13 Mei. rata2 org kat cni percaya akan berlaku darurat. sume siap standby maggi, beras, myk, makanan kat umah masing2 utk menghadapi darurat nnt.
x tau la siape yg sebarkan propaganda auta mcm ni mengatakan akan berlaku rusuhan. rusuhan ngan demonstrasi aman pun xle nak beza. mmg susah nak ubah fikiran org2 mcm ni.. maklumla ni kan kubu kuat umNO.

Tanpa Nama berkata...

bro tT,
aku suka program camni, menyihatkan ,
dan aku juga dulu athlete

cuma yang aku tak suka....


1.kenapa mat sembab tak lari sama?
kepimpinan ka melalui teladan?
patut nya dia kena lari sama, bukan jauh pon, 1.85 km je....
buat program pandai, tapi nak join tak pandai....padan la muka sentiasa sembab

2. program ni lebih bermotifkan politik, lebih nak tunjuk kat semua yang "tengok, satu malaysia support program yang di anjurkan kementerian(kerajaan)
program ni sama je dgn himpunan 1juta belia dulu tu

3.bukan semua anak2 kita yang diahirkan bertuah badan sihat, ada yang ada macam2 penyakit,
scoliosis, asthma, dll.
sepatutnya mereka2 ini dikecualikan, bukan nyedi paksa berlari sekali.
aku yakin mak bapak, anak2 dan cikgu ramai yang maki mat sembab nih pasal bangang

4.bila anak2 di bachok di sengat tebuan, apa yg mat sembab cakap?
ada statement di tv minta maaf atau tanya kabar anak2 tu?
ni program ngko sembab, tunjuk la ko tu prihatin sket.
at least datang melawat ke anak2 tu at spital

celake nye mat sembab...
jangan harap sembab jadi PM aku nanti

Tanpa Nama berkata...

wakakaka aku sokong orang kat atas........

Berita Gempar:
patin masak tempoyak bakal di haramkan di jual di Temerloh kerana berwarna kuning!

wakakaakkaaaaa................

Mat TEMERLOH

Pakteh berkata...

laaa.....TT ni bagi pakteh seorang yang sudah cukup matang tetapi apabila dikomen soal anak2 yang disengat tebuan...tahapnya terus jatuh lebih bawah dari pelajar yg dsengat tadi...

Fikirkn la isu lain yang lebih memberikan ilmu untuk anak bangsa

Tanpa Nama berkata...

ok, tangkap tebuan!!!

Tanpa Nama berkata...

why so serious Pak Teh? why so serious? kah kah kah.

bigfish berkata...

dlm metro ada berita budak sekolah jatuh bas penat blk berlari. ada berita pengadil bola tereksiden masa kuar pegi bodek lari 1 msia. oh malaysiaku

Tanpa Nama berkata...

bila bebudak tu sakit2 dan bengkaksembab dah tahap sama sembab dgn mat sembabi akibat sengat tebuan,
adakah mat sembabi keluar duit dia belikan krim atau hantar pegi klinik sebagai tanda prihatin terhadap keseluruhan acara, bukan takat sengeh2 depan kamera potong reben rasmikan je?

apatah lagi, kalau mat sembabi keluar duit dari poket dia pun, nanti dia boleh claim balik, menteri2 kan ada subsidi kos hospital/perubatan...

lainlah kalau macam aku dgn kau ni bro tt, kalau sakit, sendiri la kena cari duit, tu pun nak berubat tak boleh cari klinik/ubat mahal2, sebab kita adalah rakyat SapuMALAYSIA: RAKYAT DIDULUKAN UNTUK BERJIMAT sedangkan depa terbang sanasini belanja takhengat!

haramjadah!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Kisah seks tebuan dan burung berkata...

hahaha naya budak2 ni..... boleh saman muhyidin ni..sbb dia yg punca.....serius aku ckp..tk caya tanya ambiga..

Stupid University berkata...

Itulah petanda kejatuhan Najib! Pegawai pengiringnya pun dah kemalangan!

Tanpa Nama berkata...

Hahaha..ayt 'tergolek dog' tu cm siyot jer...sesiyott siyot prog membodek tuh...pecah lg bisul ku ini mmbace nye....terbaik bro TT until when2..salute lu der..


-Sayyed-

Tanpa Nama berkata...

tebuan ni kalo join bersih,konfem aman perhimpunan tu sebab kite ade bodyguard,hahaha.tengs brader tebuan!!

Pelik Aje : Anak Jerung Mata Satu
Robot Samurai Jadi Waiter Restoran
Letupan Berlaku Di Hadapan Pakar Pemusnah Bom

abang entot amah berkata...

tuan-tuan dan puan-puan, jangan la marah tuan tt, ni malawak saja. sekali sekala jangan la serius sangat macam pemimpin UMPORNO yang suka serius menyebat dan memantat.hahahahahahahahahahahaha

anaklangkawi berkata...

Inilah ciri2 org PR.. budak2 kena gigit tebuan pun dia gelak.. mmg x dak akai betul.. buduh..

kalau yg Rais yatim menang saman tu boleh la gelak.. kah kah..