Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 9 Julai 2011

SMS PALING COOL




KITA BUKAN BERIBU TAPI BERJUTA




























SMS PALING COOL PETANG INI


Syabas. Kita Menang. Najib bungkus.
Muhyiddin menang. Petua orang Melayu:
1 -jaNgan ikut cakap bini
2 -jangan jual nama bapak

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


dalam beribu text yang diterima
ini plaing cool


ANWAR DAN KHALID SAMAD MASIH DI HOSPITAL

tembakan gas pemedih mata
yang direk kepada anwsar dan khalid
menjadikan mereka cedera

kedua dua sedang dirawat di hospital

NOTA:
najib lari denan suaminya
ke eropah

TERIMA KASEH

tim dan sidang pengarang tukar tiub
mengucapkan terima kaseh
kepada semua wartawan juru gambar secara sukarela
telah meberi info ke pada laman tukar tiub

tanpa mereka tak mungkin tt
dapat menyebarkan berita terkini dan ternow!

kepada para demonstran anak semua bangsa
tak lama lagi kita buta sekali lagi
kah kah kah

untuk memberikan sokongan apabila melihat
iklan sila klik - dan baca
kalau tak klik tt hanya dapat teloo kosong
kah kah kah

NOTA:
sesiapa mahu t shirt haram sila
cari kerana harganya akan melonjak
dalam pasaran

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalau ada sticker kereta, saya nak beli...nak tampal kat cermin kereta.

Lagi satu...kena highlight bila isteri dan suami akan tiba balik ke Malaysia...oleh kerana mereka tidak bersama dalam perjumpaan kali ini, kita bawa perjumpaan kat diorang.

Salut untuk tt

pRiNCe berkata...

haha..sape punye msj tu...tinggi btul metafora die..kalah a.samad said...:)

Sempena 9 Julai Ni Prince Nak Bercuti

gengjahat berkata...

aku dengar najib ngan suani gi jumpe Pope...gila betul...mintak nasihat dari Pope ke..

Tanpa Nama berkata...

rasa-rasa-nya rakyat Malaysia di Roma boleh aturkan supaya bila orang kecut ni tiba untuk pertemuan dengan, boleh diingatkan tentang BERSIH dan tuntutan rakyat Malaysia hari ini.

Tanpa Nama berkata...

mana pergi Ibrahim Ali? Mana? At least KJ ada gak telur utk berhimpun hari ni lawan geng bersih. Mana mu dok braheng, mana??

Tanpa Nama berkata...

Salut kepada TT... Dah tua la lu, tapi spirit macam rang muda.