Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 9 Julai 2011

TER KINI TER NOW - JAM 7.36 PETANG SABTU




INI PERTEMPURAN KITA





GAMBAR DIBAWAH DITUJUKAN KHUSUS PADA KHAIRY JAMALUDDIN


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

opps... hampir terlupa juga
untuk ahli pemikir lokman adam
opsss... juga untuk mat ezam kah kah kah













AMBIGA DI BEBASKAN



seramai 1401 telah ditahan
115 wnita

semua menunggu untuk dibebaskan

lihat angka 1401 - nagka ini
melebehi angka anak buah kj
yang datang pakai baju merah
kah kah kah

kenpap tim kj kurang?

saipa dapat jawab?
kah kah kah

jawabnya ialah : TAK ADA BUJET


BAGAI MANA DENGAN YANG LAIN LAIN


braheng aleee
kah kah kah
hangat hangat tahi katak

yang ramai datang ialah tim silat
tapi mereka ini ada ilmu
semua oarang tak nampak mereka
kah kah kah

64 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tuan tt

yee yee khayry bodoh

yee yeee khayry bodoh

yee yee khayry bodoh

ccmm

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah.....syabas...tahniah pd yg hadir...kagum dgn semangat yg ditonjolkan...

Faizal Musa berkata...

"yang ramai datang ialah tim silat
tapi mereka ini ada ilmu
semua oarang tak nampak mereka
kah kah kah"....dahsyat ilmu depa...hahahahaha

Fahmi Ismail berkata...

Kahkahkahkah...ko ni Isham, sekali lagi buat aku gelak tak kering kencing...kehkehkeh....manis betul ayat ko

Tanpa Nama berkata...

bravo BERSIH....well done!!!!

Tanpa Nama berkata...

ang ramai datang ialah tim silat
tapi mereka ini ada ilmu
semua oarang tak nampak mereka
kah kah kah


bodoh betul. buat aku gelak cam nak mampus. hahaha! apalah.

Tanpa Nama berkata...

Kau jangan lupa Tabiat buruk pemimpin dan penyokong UMNO.Kerja keras kalau ada masyukkkk.
-Haji Salah.

Tanpa Nama berkata...

baju merah memang kartun habis

piut ngah layor berkata...

kah kah kah....cool lah org2 kita,
kalu kita nak 'kepong' mereka mmg kecut telor mereka...tapi kita pegang pada janji,buat demo aman...caya lah!

Tanpa Nama berkata...

tim silat tak datang sebab takde orang nak tolak kerusi roda dia.Ini kuala lumpur.

Kalau di Eropah orang berkerusi roda,buta,tempang,kaki sebelah,,pekak dan bisu boleh menyertai demonstrasi.

Kalau di Malaysia takut bila kena sembur orang sempat lari kering yang duduk atas kerusi roda kuyup.

Tengah hari ini hari hujan sebab katak berbunyi di rumah panggil hujan.

Ahmad Zaki berkata...

Aku respek betul kat pimpinan Bersih ngan Pakatan Rakyat. Cukup berani diorang memimpin perarakan aman Bersih tadi walaupun terpaksa menempuh kelongsong2 gas pemedih mata dari polis dan FRU. Inilah pemimpin yang kita nak, berani menentang walaupun keselamatan diri jadi taruhan. Aku doakan mudah2an DSAI dan YB Khalid Samad cepat sembuh. Aku yakin Pakatan Rakyat akan menang Pilihanraya Umum akan datang!

Tanpa Nama berkata...

tengah tengok berita 8tv ni...pig tengah buat p.c....paling kartun ialah "jumlah peserta dalam perhimpunan haram ini adalah dalam lima, enam ribu orang saja..."

kah...kah...kah...polis kartun betul

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah... tak nampak pon katak di KL , mana ibrahim ali ???? di bawah katil rosmah kut !!! kah...kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

AKU TAHU SEBAB APA TEAM KJ KURANG....SEBAB NAINA N GENG TAK SPONSOR NASI KANDAQ BERSIH....KAH..KAH..KAH... PATRIOT LA SANGAT.... BARU BERARAK 200 METER KENA GAS PEMEDIH MATA TERUS MENANGIS BALIK UMAH....KAH..KAH..KAH... KALAU GENG PERKOSA ADA AGAK2 APA YG TERJADI...AKU DAPAT BAYANGKAN...MESTI KATAK2 KENA PENYEK NGAN TRAK FRU...KAH...KAH..KAH

Tanpa Nama berkata...

Tv3suku pukimak, babi, sial, hawau. Memo tk dpt hantar sebab polis halang, bukannya BERSIH tak hantar. Babi punya brita.

pRiNCe berkata...

adeh...tak tahan tol..haha..

Jalan Paling Bahaya Di Dunia
Skodeng Awek Seksi Sampai Hidung Berdarah Tanpa Sedar

Tanpa Nama berkata...

http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/4273-mangsa-gas-pemedih-mata-meninggal

Mangsa gas pemedih mata meninggal
Harakahdaily

KUALA LUMPUR, 9 Julai: Seorang peserta perhimpunan Bersih 2.0 yang terkena semburan water canon dan gas pemedih mata di KLCC meninggal dunia sekejap tadi.

Baharudin Ahmad, 58 tahun, bersama rakan dan keluarganya berkumpul di KLCC terjatuh dan pengsan apabila disembur gas pemedih mata oleh pasukan keselamatan.

Beliau yang dibawa ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) disahkan meninggal dunia kemudiannya.

Jenazah beliau kini masih berada di HKL.

Menurut rakan beliau, Suhaimi Long, Baharudin pengsan selepas terkena gas pemedih mata di di bawa ke HKL di mana anak perempuan mangsa bertugas di situ sebagai seorang doktor.

Tanpa Nama berkata...

yang kene tangkap dah 1000, polis bgtau yang dtg 6000..kalau campur baru 7000...16% kene tahan...kalau tgk video...pasar seni dan KLCC aku nampak mcm kat mesir dah....oh MalaysiaKu.....

Tanpa Nama berkata...

kahakahakahakahaka hahahahahakakakakaka....buat demo dekat tempat lendirrrrr......jadiii eeeeee la jawab nya....menantu abah....alahai...buat tempat maksiat letih nanti boleh buat oil massage ke bedak massage ke...kakahakahakahakahakapthuiiiiihh...

Tanpa Nama berkata...

Breheng dok rumah... baru nak belajar silat.. yeeehaaaa...

Tanpa Nama berkata...

ccmm, jangan perbodo kan KJ, dia tu sumber Pakatan untuk mendapat risik2 mantap berkaitan kelaku buruk najib dan rosmah.
_Haji Salah

Papa Chang berkata...

walaupun mmg rasa teramat bodoh bile tgk berita tv3.. tp awok tgk le jugerr..

apehei isu kedai tutup.. jalan sesak.. peniaga rugi... itu jer??

sampah sarap??? huuuu sampah sarap lepas konsert tahun baghu lagi dasyat... kehkehkeh

zahrul berkata...

syabas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! terkilan tak dapat join tapi respek kat tn guru haji hadi, anwar ibrahim dan semua pemimpin serta lapisan masyarakat....cukup2lah 50 tahun kita di tipu....sayangi negara kita dan masa depan kita....

zahrul berkata...

syabas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! terkilan tak dapat join tapi respek kat tn guru haji hadi, anwar ibrahim dan semua pemimpin serta lapisan masyarakat....cukup2lah 50 tahun kita di tipu....sayangi negara kita dan masa depan kita....

Tanpa Nama berkata...

seorang mangsa gas pemedih mata meninggal dunia ,kepada org yg penyembur tu dia dikira membunuh terima la ...tanggungla akibat nyer nanti ..al fatihah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah!
Brahim@stopa anak tok gawo ali tiada sebab kena tahanan rumah, bini dia tahan sebab di nak go ke Tanah Merah, kena kena sakit jantung.

hati berkata...

mula2 sekali al-fatihah buat allahyarham baharuddin ahmad, mangsa gas pemedih mata. diulang mangsa gas pemedih mata.
ini hari mmg penat, teramat penat, sebenarnya dah lama x penat cam ni kah kah kah tapi berbaloi beb... gua dapat pingat ari ni - "makan garam utk buang gas" - berjalan2 kat sekitar kl yg pada hari2 biasa gua pakai kete. puas hati, hati puas. lagi puas hati bila tgk melayu, cina, india dan lain2 bersatu. terharu beb,ingatkan melayu je yg nak lebih. gua silap semua bangsa malaysia ada. apa-apa pun, salam hormat gua buat family allahyarham.......adios

Ghazali berkata...

Heiiiiiii bodohnye mika semua.... tertipu oleh manusia paling desprate di Malaysia...malah mungkin di dunia atau di planet ni...heheheh BABI (Brother ABI...) cuba teka sape???

Tanpa Nama berkata...

mintak TT tolong sahkan status berita mengenai seorang wira Bersih kita, Saudara Baharudin Ahmad di Hospital Kuala Lumpur - sumber drp Harakahdaily.

Tanpa Nama berkata...

Ni first time aku gi demo bawak anak bini....mula2 bini aku takut..aku tinggalkan dlm kereta..aku bawak anak perempuan sulung aku..7thn..yg kecik duduk ngan bini aku...punya la semangat area kl sentral...anak aku nangis time semua berlari...hahahah..jgn takut..rilek..we must fight..lepak area brickfield..bini aku cakap lepas ni kalau ada demo, dia nak turun sekali gak..anak2 dia kata tinggalkan kat rumah mak dia...huhuhuhu...best...tak sabar..next demo pls..

//throwluck..

Tanpa Nama berkata...

Perkasa dan Pemuda UMNO ali-babakan kontrak demonstrasi anti BERSIH/ 2.0 ke orang Pekeda. Pekada last-last malam semalam (8/7/2011) demand RM 200.00 seorang. Negotiate punya negotiate bajet tak cukup. Apa nak dikato!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

takziah kepada keluarga kawan yg meninggal.sama2 kita sedekahkan fatihah.jasa mu tetap di kenang dlam lipatan sejarah.syabas kepada yg hadzir..anda perihatin nasib anak cucu kita ..kepada yg menentang bersih..sila hayati apa tuntutan bersih..then jawap dgn jujur..salahkah tuntutan itu..jawap degan jujur...jawap dgn jujur.klu salah kat mana salahnya..{iklas dr aku ex fasi btn}

Tanpa Nama berkata...

Amat memalukan jadi KPN, nak kawal 5000-6000 orang pun tak leh, 3juta belia tak yah kawal lak, bengonggggg ... kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Jangan Angkuh dan sombong dengan angka, Perang badar tentera islam sedikit tetapi dapat mengalahkan kapir harbi yang banyak jumlahnya.

Tanpa Nama berkata...

Polis dah buat road blok dah dua minggu seluroh semenanjung..
KL jumaat dah mula tutup jalan ..
Aku pelik yang berpuloh2 ribu berdemo tu siapa? macam mana dia orang lepas kawalan polis...
Aku rasa Polis dah kena ulok kot...
Atau memang Bangang..
Aku bangga dengan orang2 yang BERANI..berani kerana benar...

HIDUP RAKYAT..RAKYAT YANG TAK JADI PENGAMPU..

Tanpa Nama berkata...

TT..
Yang baju merah tu pemuda MIC ke?

Jebat2 berkata...

Akhirnya... aku diberi peluang melihat kezaliman ZIONIST MALAYSIASIA.
Salute pd yg berani..........

Tanpa Nama berkata...

diorang suma main sembunyi blakang FRU...mana brani kuar...kahkahkahkah....

Tanpa Nama berkata...

KPN daa nyanyuk agaknya ngira pun da tak reti...kira RM pandai...hahahaha...

cunderikwaris berkata...

Pak,aku mmg betul2 geram dgn k'jaan yg senang hati je membantai rakyat sendiri..aku rasa bila UMNO ni dah jatuh kuasa,aku nak pijak2 je kepala semua pesalahlaku drpd UMNO ni!
K'jaan dah melampau,pukimak pny k'jaan!
k'jaan UMNO mmg puki sbb takut dgn idea..k'jaan org kapir lg gentle la bila berhadapan dgn rkyt sdri yg berlainan idea..wlupun xnk dgr tapi xde pulak sampai senang2 je nak bantai rakyat sendiri..cbe tgk k'jaan pemimpin Islam,rakyat sendiri diorang buat mcm anjing!
Berlagak,sombong..lancau la UMNO!!
Pak,nnt bila aku dh abis blaja,aku blik Msia aku harap dpt jmp dgn kamu..kalau Pak Isham nak pergunakan aku pun aku sggp,asalkan UMNO ni jatuh tersungkur!

-biduando sediorajo-







-biduando sediorajo-

IbnAbdHalim berkata...

Tim silat ramai yang datang tapi tak nampak sebab mereka semua halimunan. Aku nampak mahagurunya naik tikar terbang halimun.

admin berkata...

Kah Kah Kah
berahim katak - PELAWAK NO 1 MINGGU NIE
Mulanya bising panggil hujan punyalah kuat...penuh kejantanan tapi last minute kecut teloq kah kah kah...
Takpe lah gua nampak tadi di area Bas Stand Klang, gua kenal saekor dua budak-budak Perkosa yang join Bersih 2.0 beb !Kah Kah Kah...baguih gak perkosa kata pegi bersiar-siar...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

selepas ini khayry akan jadi menantu mat MonggolAlatantuya kerana keberaniannya sertai bersih, tetapi manusia yang penakut seperti ular dua kepala iaitu mamak pandikutty EEEE MARIKAN hilangkan diri sesudah memdapat upah RM yang lumayan, Mamak EEEE pandai menipu Melayu yang bodoh dalamUMNOAPCOYAHUDI-ISRAIEL.

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT,

Sekiranya tuan boleh, sila bongkarkan tangan hitam yang membuat polis bertindak begitu ganas sekali.

Buat masa ini semua pegawai polis dari ketua polis negara sehingga yang memberi arahan dijalanan bertanggungjawab diatas keganasan polis.

pengikut setia

Tanpa Nama berkata...

SILAP apa namaaa.... bgtau kat smua pelajar2 dia kluar la dari persatuan tu. Kalau GURU nya 'berani2 kecut', anak murid apa lagi nak diharap. ha ha ha ha!!! GURU2 dari persilatan lain tangkap gelak jer la kat silat apa namaaa tu. kah kah kah. Kpd GURU silat yg apa namaaa tu, lainkali, kalau dah cakap, kena la buat!

Tanpa Nama berkata...

patriot uweekk!tak setimpal dgn namo eh .mcm kono suey takubin, suey tuya, suey porno, suey sumpah laknat, suey sondol amah..hoi tak tokiro doh. 50 tahun lamo eh buek kojo haram. tutup mesjid halang org slt kojo munafiq tu. menipu undi, tondang org tuo.. memang kojo suey. today onwards we'd at least purged the curse. bravo! ps: tu la nak jadi montori main pas-pas yo. bosa la perasan eh.yg sokong dio yg haprak yo. cubo tengok sapo yg tv1 intebiu..sumo eh mcm dah totolan soilpa jopun!

Tanpa Nama berkata...

"...Just a day ago, Perkasa chief Ibrahim Ali had told reporters he would be staying home as his wife did not "allow" him to take part in the rally....."

Aiyoyo.... Braheng "NO SHOW".....kah..kah...kah...
Ooh.....kerana takut bini ...!!

Kah..kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

"Katak Ali No-Show"


"...Just a day ago, Perkasa chief Ibrahim Ali had told reporters he would be staying home as his wife did not "allow" him to take part in the rally....."

Aiyoyo.... Braheng "NO SHOW".....kah..kah...kah...
Ooh.....kerana takut bini ...!!

Kah..kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Perkasa Brahim Mugabee tu sembang je kuat. Nak buat demolah, nak lawan bersih lah, last sekali hanya 20 orang saja pengikut Melayu banggang ni muncul.Tu pun main dari jauh saja. jalan-jalan cari makan. Ingat Brahim! kamu tu sampah masyarakat.Menang pilihanraya atas tiket Pas. kami cabar kau Brahim Mugabee,kali ni kalau kau bertanding atas tiket bebas kamu akan hilang wang deposit!Sama juga dengan berok kau tu, Kera Jahat. hanya 300 pengikut!mana boleh lawan dengan rakyat.Dia ni juga lepas ni akan mengemis ditepi jalan bila PR memerintah.Kah..Kah..Kah..

Tanpa Nama berkata...

"....Just a day ago, Perkasa chief Ibrahim Ali had told reporters he would be staying home as his wife did not "allow" him to take part in the rally...."

http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=15565:perkasas-titiwangsa-no-show-from-rights-champion-to-wedding-wreckers&Itemid=2


Aiyah...Braheng bukan takut apa.....kah..kah..kah...
Ooh...kerana "TAKUT BINI"..kah..kah..kah

Kah...kah...kah..

Tanpa Nama berkata...

Braheng the "Wedding wreckers"



"...........In the end, despite a no-show, the Perkasa still managed to cause trouble. It drew scoldings from two couples in the area who claim their wedding parties had been disrupted because of the police lockdown of the area.........."

http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=15565:perkasas-titiwangsa-no-show-from-rights-champion-to-wedding-wreckers&Itemid=2

Ini macam pun boleh...kah..kah...kah...
Braheng lu dah salah tempat pergi...kah...kah...kah
Itu tempat RAKYAT tak pergi untuk "BERSIH"

Kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Hahaha..xley blah la ayt xnampak org silat tuh......harini havoc giler uncle TT.....di stesen kl klang kami mmbaling semula kpd puliss gas yg da dilepaskn....kami seko2 cm men rounders lak nk tgkap kelongsong gas tuh...hepy gilerr laa..salute pd ank2 muda..tabik hormat pd otai atok2 n nenek2 yg selamba turun di area jln petaling td...

-sayyed-

Tanpa Nama berkata...

sahabat,

puak2x perkosa ada bawak org la. spy brahing ada beritau dorg sediakan 1800 biji bas.

p/s - patutla semalam aku selisih dgn bas berderet2x, tapi kosong. sah mesti bawak bunian punya.

Nostalgia abkk berkata...

YES...besok pakai lagi baju KUNING.Rakyat ada lah Raja maka sesuai sangat warna kuning untuk di pakai.
Laki Rosmah demam tak kebah tengok rakyat bangkit menentang kezaliman UMNO.Padan muka kamu yang sombong dan bongkak dimana gas pemedih mata di balas ALLAH dengan hujan Lebat.

Tanpa Nama berkata...

berahim ali tak turun sebab sibuk panggil hujan kot..

Tanpa Nama berkata...

Mana dia mahaguru @ mahagaru silat lincah malaysia tak nampak pun.... aku bukak blog TT ni nak tengok mahagaru lincah.... takkan dah jadi mahagaru lancau beb..... wakakakakaka... Lncah la sgt...LANCAU ada la.... woiiii...LANCAU LA..... wakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

omardin wheel cha nk letak mane??

Tanpa Nama berkata...

hj salah
sshh...itukan rahsia....kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

TERBAIK!
SYABAS RAKYAT MALAYSIA
SEMUA BANGSA MENOLAK
KEZALIMAN UMNO

PRU13 PASTIKAN
UMNO BN JADI PEMBANGKANG

antahberantah berkata...

MAHAGURAU Omardin tak brani tunjuk muka . Takut silap aribulan kena ISA sekali lagi. Dia ada tapi kita tak nampak....

Tanpa Nama berkata...

the best one..
hidup tak da makna..

penagih silat ghaib berkata...

sham

the camaradie
the camaradie
the camaradie

cool

Tanpa Nama berkata...

Aku sebenarnya setuju team Patriot join sekali rally walaupun mereka dipihak Kerajaan. Jadi, demonstrasi ini dikira berjaya kerana mengumpulkan PR dan Pemuda UMNO tanpa kelulusan permit polis, Justeru, polis tidak boleh menghukum bersih semata-mata kerana rakyat melihat semuanya, adakah KJ juga akan dimabil tindakan. SYABAS semuanya yang menjayakan rally ini. Memang hebat....

Tanpa Nama berkata...

bSyabas walau pun kesemua pintu masuk ke K.L di blok, tetapi masih ramai yang datang... cuba bayangkan kalau tak ada road block...