Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 25 September 2011

INI CEERITA BENAR?




JEMPUTAN PELANCARAN KEMPEN




SURAT DARI PEMBACA

ini cerita benar.sekolah yang saya bertugas sekarang ini adalah sekolah tempat pengundian PRU setiap kali pilihanraya...minggu lepas Guru Besar telah mendapat surat daripada SPR untuk melantik guru2 sebagai petugas pilihanraya.nama2 tersebut perlu dihantar sebelum 15/10/2011...kemungkinan besar dan saya yakin PRU-13 akn dilakukan pada musim cuti skolah.atau....11/11/2011 sebab najib suka angka 11.sebar2kan kepada pejuang2 keadilan dan geng2 kita yang ingin hancurkan gerombolan melayu bodoh bersatu(UMNO) -cikgu gagah,bayan baru.


NOTA:
terima kaseh cik gu gagah, bayan baru

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kek sek den pun samo...
sek kluster kek somban....

Tanpa Nama berkata...

cikgu yang cool... gua bangga ada orang keje gomen yang cool.. tak poyo dan skema macam dalam filem melayu-tamil..

Cik Bucken berkata...

den konal sapo cikgu gagah nih..hahaha..peminat no1 tukar tiub tapi pado maso yang samo peminat no1 jugak blog den..hahaha...

p/s: kalau PRU13 jd 11/11/11 mako...meranolah bakal2 pengantin yang ingin bernikah pd hari tersebut....hahaha

Tanpa Nama berkata...

Bukan Melayu Bodoh Bersatulah....UMNO stands for UNTUK MELAYU NO OTAK...........paham..

Tanpa Nama berkata...

bro tt ,
ini kisah yang TERNOW !!

SELANGOR akan tumbang di tangan Be End .
Be End telah membuat 1 strategi . iaitu , Be End akan meminta golongan muda dan budak baru habis SPM dengan bayaran yang memuaskan . Saya yakin mereka telah merancang kan sesuatu .

sebab ... sebab ... Be End telah juga merekrut kawan saya dengan bayaran yang tak pasti . dan jumlah pengundi di selangor akan membuat khalid terkejut ... kah kah kah ! dan rakyat selangor akan bingung sebab SELANGOR banyak sgt pengundi lebih dari pada PERAK , JB ..

from : ANOM++

Tanpa Nama berkata...

UNEDUCATED MALAYS NATIONAL ORG. (gerombolan melayu bodoh bersatu) betul la tu...UMNO mcm2 nama leh translate...

Tanpa Nama berkata...

Allaaa.. biar betul..
kalo jadik 11/11/11..
Abes laa takdo org nk dtg keduri kawin..
Kesian laa kat pengantin..