Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 24 Oktober 2011

PROGRAM ESOK DI TEMERLOH - DAN KERDAU




NOTA:


untuk anak muda di pahang
ini jemputan - di jemput
para bloggers pahang
datang untuk bertukar
pendapat dan merayakan
media baru dan ketawa
kah kah kah



PETANG DI TEMERLOH













MALAMNYA DI KERDAU







NOTA:
ini kali pertama tukar tiub berceramah
untuk tahun ini - dan pasti kali akhir
juga untuk tahun ini


7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT, lu jangan mati lagi yer.. tak dapek la eden nak pancut2 baca berita cool TT.. blog lain macam sial.. tak cool langsung, malah unsur skema tak boleh dipisahkan...boring..

tolonglah listkan blog2 rebel yang tak skema.. blog dr azmisharom pun skema jugak walaupun rebel.. ok la sbb dia orang akademik, tapi rebel tak pancut2..

Tanpa Nama berkata...

temerloh cool... jangan lupa masuk isu petani org kg,org asal dan kaum pekerja ladang yg susah...

Tanpa Nama berkata...

kuantan bro?hari tu dekat johor tak dapat pegi sebab belajar disini....

senimohar berkata...

insyaallah bro jumpa disana

DX berkata...

woi! pasal gambar mulut tenganga tu?

hahaha!
banyak-banyak gambar kat internet gambar mulut ternganga dia pilih.

gambar isap rokok tak elok untuk kesihatan.

Tanpa Nama berkata...

aku suka TT sbb typo error dia, ini yang membuatkan blog ini cool.

blog lain skema betul la, bahasa melayu ikut grammer memang boring. tulis english pun memang malay punyer english, tak syok langsung. kalo nak tulis english, biaq la macam blog mat saleh trus. tak reti guna phrasal verb ngan idiom, tak payah tulis english la bangang!

Tanpa Nama berkata...

Try blog Gerai 3 Abdul.
Sempoi geng...