Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 16 Oktober 2011

SEMUA KAKI TIPU - HANCUR NEGARA INI




JANGAN LUPA 8 TUNTUTAN INI





BAGI IC SEGERA , POLIS JANGAN HANYA NAFI: AMK – keadilan daily

Ketua Angkatan Muda KEADILAN, Shamsul Iskandar Mat Akin menggesa Ketua Polis Negara, Ismail Omar segera menyiasat dakwaan berhubung kegiatan sindiket memberi kad pengenalan kepada warga asing.

Kata Shamsul, dakwaan itu merupakan isu yang sangat serius melibatkan soal keselamatan negara dan polis tidak harus sekadar memberikan penafian.

“Pemberian kad pengenalan adalah satu pengkhianatan kepada negara yang membabitkan kedaulatam negara. Polis seolah-olah tidak peka dengan dakwaan ini dan hanya memberi kenyataan yang dianggap bodoh sombong,” tegas Shamsul.

Shamsul mengulas kenyataan Ismail omar yang enggan memberi komen berhubung isu tersebut dan hanya menjawab tidak menerima apa-apa laporan lagi.

Pada masa yang saman, Ketua Polis Daerah Sepang, Imran Abdul Rahman turut menafikan dakwaan itu dengan mengatakan ia tidak benar selepas menjalankan siasatan.

NOTA:
entah entah polis pun terlibat sama
tu pasal hanya nafeee
nafeee
nafeee


woit... NAFEE INI NAMA ORANG LAAAA..... kah kah kah



KLIK SATU IKLAN


8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Entah2 polis pun golongan pendatang kot

Tanpa Nama berkata...

Semua agensi kerajaan terlibat sama....semua boss kat agensi kerajaan takut kalau PR menang dalam PRU13 kerana kes besar dia orang akan kena bukak....itu sebabnya dia orang kata kalau PR menang, cina akan perentah...nak takut-takut orang melayu....

Isu Mykad ni...kenapa Perkasa, JMN, Pekida dan NGO Melayu tak bising?...sebabnya apa?...TST ajelah...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Cubalah bagi alasan yang munasabah..jangan tiba tiba aje menafikan dengan kenyataan dikira banggang, kan lebih baik tak payah bagi kenyataan terlebih dahulu.... orang pun boleh respect kalau bertindak professional...Pasal Orang Lain ia Sibuk...jangan jadi Pengampu Orang Lain ia Suka...

Lang berkata...

bos2 dlm pulih ni makin berganti makin tenat rupenye...

nasib ko le pulih... la ni nak babit tentera.... pe ke namanye... strategik lautan biruuu.... tp mai jln2 kat darat ler...

Tanpa Nama berkata...

polis, imigresen, pendaftaran negara, kan semua bawah 1 bumbung...bawah 1 kementerian....kena la bantu membantu...lu cover gwa, gwa cover lu...lu buat taik, lu lompat bangunan la

Tanpa Nama berkata...

lama-lama negara Malaysia ni tergadai jugak la..... kt negara mana lagi kita nak duduk kalau negara kita Malaysia dah jadi negara orang asing akan datang....

Tanpa Nama berkata...

dah tau jawapan kerajaan. mesti keluar statement 'sedang memantau' 'sedang mengkaji' 'sedang meneliti'.padahal tengah memberak!

Tanpa Nama berkata...

kenapa polis tidak boleh dakwa PM