Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 5 Oktober 2011

TEKNIK LENDIR DALAM POLITIK




AMOI UNTUK PANCING UNDI




JELITAWAN MCA : BENAR ATU SEKADAR OPERA CHINA
- mkini

Kehadiran tujuh jelitawan muda pada Mesyuarat Agung Tahunan Pemuda MCA pada Sabtu lalu, cukup mencuri tumpuan para perwakilan dan sesetengah media memilih menyiarkan gambar mereka di halaman utama di akhbar mereka pada keesokan harinya.

Setelah diberikan isyarat, tujuh jelitawan itu mendahului kumpulan wanita MCA memasuki dewan di Wisma MCA itu dan mengambil tempat dududuk yang disediakan khas. Mereka juga sempat memberikan senyuman kepada jurugambar yang sibuk merakamkan kejelitawan mereka.

Tindakan itu adalah sebahagian daripada permulaan simbolik kepada Pemuda MCA yang bakal membuka pintunya kepada ahli-ahli wanita mulai tahun depan.

Walaupun jelitawan itu cukup selesa mengukirkan senyuman di hadapan kamera, namun kegagalan pihak penganjur mengaturkan sesi wawancara denagn wartawan menimbulkan persoalan sama ada ini satu sandiwara ataupun opera Cina.

Gambar-gambar jelitawan itu juga banyak tersebar di internet, terutamanya di Facebook, sehingga ada yang berpendapat tujuh wanita itu telah diupah sebagai sebahagian daripada usaha mendapatkan publisiti secara meluas.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...INI TEKNIK LAMA CUKONG.... kah kah kah..

kah kah kah..TEKNIK INI MESTI BERJAYA.... kah kah kah..

kah kah kah..PAK LEBAI PUN AKAN KETAR KAKI.... kah kah kah..

kah kah kah...PAK AJI PUN BERGOYANG KEPALA LUTUT.... kah kah kah..

kah kah kah...SEMUA UNDI AKAN KEMBALI KEPADA CUKONG... kah kah kah..

woit...DAPAT POLITIK DAN PERNIAGAAN INI DIPANGGIL TEKNIK LENDIR....kah kah kah....

kah kah kah..INI LAH TEKNIK YANG TELAH DI GUNAKAN HINGGA BANYAK TANAH MELAYU TEGADAI..... kah kah kah..

woit... UNDI LAGI SENANG.... kah kah kah

NOTA:
buka lagi pintu negara
bagi lago china doll masuk
nanti parti pundek pundek pundek
akan bawa blak doll dari nigeria


NOTA:
dalam bahasa harian: MCA JUAL BURET

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Amoi-Amoi ni tak boleh pret, boleh tengok jer...kah kah kah..kah kah

MOH KEMBARA berkata...

Salam,

Ha ha itu amoi litar Sepang maa!

mek berkata...

kah kah kah

tt, lu punya nota memang tak boleh blah.

Revolusi_Malaysia berkata...

MCA jual buret...
kah kah kah kah kah...kah kah kah kah kah...

ini sama saja dengan MCA jual kaki china doll... ini sama saja dengan MCA jual buah dada "mosquito bite" china doll... ini sama saja dengan MCA jual ibu jari tangan dia...

mahu si politik waras ni tak waras bile bace statement ini... Ini dinamakan politik tak mau duduk bersimpuh. Kita mahu revolusi bukan reformasi!

Tanpa Nama berkata...

MCA jual Buret. Ketua dia Jilat Buret. Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

Tanpa Nama berkata...

Lepas meeting buleh kongkek pulak, syok le

Tanpa Nama berkata...

salam pak lebai.. salam pak aji... bagi burit kita balun, jangan dok meleleh AIR LIOR saja.. pangkah nanti jangan lupa pangkah BN..

patut la JB jadi sarang pelacuran yang cukup hebat, walaupun bersebelahan balai polis JB.. mana tahan.. burit bang!!!! dah la melayu susah dapat, nak pujuk macam2 halangan.. tiba2 china doll datang offer.. tunggu kepala bapak lagi???

Tanpa Nama berkata...

REvolusi pukimaklu. liwat dgn lewat pon tak tau beza...revolusi? kah,kah,kah

Tanpa Nama berkata...

bila boss suka sex mesti ada penyedap untuk mata memandang...
itulah pemimpin yang menjadi kesukaan UMNO.
Mereka UMNO+BN suka sex, arak, judi dan tipu rakyat..

Tanpa Nama berkata...

wah..nie kalu anu aljuburi jumpe mst syok punya...

melvtec berkata...

parti pundek pundek pundek mmg pundekkkkkkkkkkk