Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 6 Oktober 2011

TOLONG JANGAN BUAT BISING





JANGAN BISING - JANGAN GANGGU








IBRAHIM: TERLELAP DI PARLIMEN AKIBAT UBAT DEMAM
- mkini

Setelah gambarnya tertidur semasa Dewan Rakyat bersidang semalam disebarkan dalam Internet, Ibrahim Ali (Bebas-Pasir Mas) hari ini menjelaskan bahawa beliau terlelap seketika akibat mengambil ubat disebabkan demam dan tidak sihat.

"Saya tertidur dua tiga minit sahaja tapi gambar itu tersiar di seluruh negara seolah-olah saya ini selalu tidur di Dewan Rakyat.

"Punyalah tidak ada modal untuk menyerang saya dan begitu marah dengan PERKASA (yang dipimpinnya), saya tertidur dua tiga minit pun mahu diambil gambar," katanya dalam sidang dewan itu hari ini.

NOTA:
adalah diminta semua pembaca yang ketawa
melihat gambar diatas hendak lah:
1 – ketuk kepala sendiri
2 – tampak muka sendiri dua kali – kiri dan kanan
3 – angguk kepala tiga kali
4 – buka mulut dan laungkan : ya ampooooon kah kah kah



BEREHTALAH AYAHANDA KU




NGANGA MACAM INI


11 ulasan:

mek berkata...

hahaha...
dah orang tangkap masa dia tido pun masih nak berdolak dalik.
baik punya lentok tak kan la 3 minit.

Tanpa Nama berkata...

ni kena test air kencing ni..pok beraheng stone ubat batuk nihhh...

Tanpa Nama berkata...

Brahim ni degil, tak nak dengar cakap orang.

Dalam Blog Beruk tu ada obat elak ngantuk dalam Parlimen. Klik bawah ni...kah kah kah

http://berukketawa.blogspot.com/2011/10/ini-obat-elak-ngantuk-dalam-parlimen.html

Tanpa Nama berkata...

penipu. saya bfast sebelah meja dia d restoran tepi jaln mrr2 pagi tu. dengan ketawa dan cakap besarnya. mana ada batuk demam. jangan jadi munafik.

Non-Governmental Individual berkata...

kah kah kah! comel lah pic katak yg lu letak tu sham...

momotarosan berkata...

katak tu mmg cute gila.
braheng ni mmg teruk. dah tdoq tegolek dog
pun duk merepet2 lg. sapa nk tangkap gmbaq hg. tu gambar dr tv. kebetulan kami nampak hg lena. kalau org depan hg tak berucap. kompem kami tak tau.

gambar ini adalah modal pas di pasir mas kaming soon

Tanpa Nama berkata...

hang pi mampus le brahing...

gengjahat berkata...

seketika...cam dah sejam dua je lentok nye...ni kaki mesti terjulur kat bawah ni...kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah...
2-3 minit konon.....
peeee.....rah.......
Tenggok sampai ayak liok meleleh hang bolih cakap 2-3 minit.

Tanpa Nama berkata...

PERKASA pejuang bangsa melayu, Braheng Ali tu baka bani "high class"....bila dah stim kena lelap 2 minit atau 3 minit....bagi turun high class sikit, semua bole jalan mcm biasa dok?

Tanpa Nama berkata...

nak mapuh tu