Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 21 November 2011

IKAN PATIN BESAR GAJAH DI KUANTAN




IBRAHIM ALI DI CHERNOYBL




SURAT DARI PEMBACA

aku sakit hati sgt tgk berita smlm si adnan beruk ni dgn sombong dan bongkak cabar org kampung yg tak suka projek ni supaya jualkan rumah mereka dgn harga murah kt kerajaan.dgn muka selamba pulak tu keluar statement.maknanya pada dia projek ni lebih penting dari rakyat kuantan.

malaun malaun dari australia ni akan didodoi akan ditatang sedangkan org kuantan akan ditendang pergi.dia lupa setiap lima tahun dia masuk kampung sembah kaki merayu rakyat beri dia undi supaya dia dapat jadi mb.baca sekali lagi dia minta undi dari org kuantan dan takde seekor pun malaun dari australia yg undi untuk bagi dia kerja. sekarang mcm nilah cara dia balas jasa org yg undi dia.org luar nk ditimang org sendiri nk ditendang.

memang dasar manusia kurang ajar.tak tau mengenang budi.bela anjing lagi baik.kurang kurang pun boleh harap jaga rumah,jaga kebun.sebab itu aku kata umngok ni memang tak pernah faham masalah dan kesusahan rakyat kerana parti malaon di sentiasa diperintah oleh golongan bangsawan belaka.so aku nk tanya pendirian org kuantan.boleh simpan lagi ke malaon ni?kalau aku sure aku tendang masuk laut.FULL STOP!!
By Anonymous on BANGANG YANG TAK BOLEH DI UBAT on 11/21/11



KAMBING SELEPAS LEDAKAN CHERNOYBL














NOTA:
terbaik untuk
peniaga sup kaki kambing
kah kah kah




ANAK MUDA - TURUN SEKALI LAGI KE JALAN RAYA


6 ulasan:

jengka99 berkata...

BUTOH LA DENAN, ingat negeri pakhang tu hang punya.

Lang berkata...

bersedia org2 malaysia untuk membeli pakaian anti radiasi... para cukong dan dato2 gerombolan akan menjadi pengimpot baju anti radiasi dan akan dijual dengan harga yg mahal... orang kaya jugaklah yg mampu beli... hai org2 kuantan... bukan deme je ilang umah... seluruh malaysia boleh ilang nyawa...

DAULAT MALAYSIA berkata...

NEGARAKU,
TANAH TUMPAHNYA DARAHKU,
RAKYAT HIDUP, BERSATU DAN MAJU,
RAHMAT BAHAGIA,
TUHAN KURNIAKAN,
RAJA KITA, SELAMAT BERTAKHTA,
RAHMAT BAHAGIA,
TUHAN KURNIAKAN,
RAJA KITA, SELAMAT BERTAKHTAAAAAAAAAAAAAAAAAA


WAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MALAYSIA MENANG BOLA EMAS KAT INDONESIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kah kahakahkah..

info cerita air kotor..
video pembongkaran oleh blogger ni

http://gerai3abdul.blogspot.com/

jawapan drpd syarikat air kelantan sendiri

-Tukar Tiuun

Tanpa Nama berkata...

mb pahang(adnan tiga suku@otak radioaktif@lembu)merac un orang pahang n malaysia am nya,kenapa tak d suruh bina loji tu d australia..adnan bangaggggggg......!

pakatan BENAK berkata...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... PAKATAN BENAK CAKAP APA NI???..... kah kah kah..

woit... KECIK2 ORANG SURUH BELAJAR TAKNAK! DAH BOSA MENYUSAHKAN ORANG...kah kah kah..

http://unclearengineer.blogspot.com/2011/06/lynas-oh-lynas-mari-kita-berfikir.html

http://unclearengineer.blogspot.com/2011/06/menjawab-soalan-saudara-dp-mengenai.html

http://unclearengineer.blogspot.com/2011/08/lynas-oh-lynas-part-2-ada-lagi-cerita.html

http://unclearengineer.blogspot.com/2011/11/although-reports-say-plant-may-earn-rm8.html

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1111&pub=Utusan_Malaysia&sec=Rencana&pg=re_02.htm