Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 10 Disember 2011

BERITA BAIK UNTUK WARGA GOMBAK - BERITA BAIK UNTUK MALAYSA




AJEN GEROMBOLAN MATI





HASAN ALU MUNGKIN DIGUGUR SEBAGAI CALON
- mkini

PAS Selangor telah mengesahkan bahawa bekas pesuruhjayanya, Datuk Hasan Ali tidak menerima pencalonan yang mencukupi daripada cawangan untuk mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Gombak Setia.

Dalam satu temubual melalui telefon, Ketua Penerangan PAS negeri, Saari Sungib berkata, cawangan di setiap kawasan akan mengemukakan nama tiga calon, yang akan dipertimbangkan oleh kepimpinan pusat parti.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKH

woit...MALAYSIA KINI JANGAN BUAT FITNAH.... kah kah kah..

kah kah kah...JANGAN JADI AJEN SEBAR BERITA ANGIN.... kah kah kah...

kah kah kah...HASAN ALI BUKAN TIDAK AKAN JADI CALON.... kah kah kah...

kah kah kah...MALAYSIA KINI NGOOOK.... kah kah kah..

kah kah kah.... HASAN ALI KENA KENCING.... kah kah kah...



NOTA:
berita ini paling
menyediahkan untuk syarikat air syabas
kah kah kah


NOTA:
akhbar siasah apa cerita
dapat duit dari syabas lagi tak?
kah kah kah


16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hasan ali lepas ni bela janggut balik..pakai kopiah putih balik..start bagi ceramah menangis2.tanak bahan tapi manjang buat hal jer..

akhbar siasah tak bestlah.bayar gaji kecik,nak untungkan sayuti jer..

Tanpa Nama berkata...

"AJEN GEROMBOLAN MATI...."

Kah....kah.....kah.....
Masa bagi Katak-katak melompat lagi.
Ini musim hujan Katak-katak akan active.

Ciss.....!
Mampus lah katak-katak....
Kah....kah.....kah.....

People's Power
People's Power
People's Power

ABC ~ Asalkan Bukan Celaka-umnoBn
.
.
.

Tanpa Nama berkata...

Memang orang Gombak dah meluat dengan Hassan Ali,cuma ada seorang-dua pemimpin PAS Gombak aje yang masih maukan Hassan Ali sebab ada kepentingan.Manusia jenis Hassan Ali ni wajar dibiarkan begitu sahaja - tidak perlu ambil sebarang tindakan terhadapnya.Kalau sudah tak jadi calun,tak pegang sebarang jawatan,lama-lama dia akan mati meragan.Kalau PAS Pusat nak beri dia jawatan macam Nasaruddin Mad Isa,itu PAS Pusaat punya hal,termaklum kabel Hassan Ali masih kuat diIbu Pejabat PAS.

Tanpa Nama berkata...

""BERITA BAIK UNTUK WARGA GOMBAK"-
tajuk mmg x bleh blah.mgkin org gombak tgh berpesta skg nih..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kalau betul dah tak laku lagi...
Senanglah jadi Katak...

Batu di tepi jalan berkata...

Bukti bahasa Inggeris bukan bahasa sains dan matematik http://batuditepijalan.blogspot.com/2011/12/bahas...

Tanpa Nama berkata...

SEKSAAN ITU TIADALAH JAUH DARI ORANG-ORANG YANG ZALIM!

Amin!

Anak Muda berkata...

Salam tuan,
Saya just nak share benda yang saya baru borakkan dgn kakak cleaner kat ofis saya ni. Bila bro isham selalu cakap, 'kalau pilihanraya boleh mengubah apa2, dah lama pilihanraya ni diharamkan' baru la saya faham maksudnya. Akak cleaner ni org melayu malaysia, tapi kebanyakkan akak cleaner kat sini org indon.akak ni cerita la kat saya, akak cleaner lagi sorang ni (org indon) baru je dapat ic biru. dia cakap ic biru tu akak tu dapat kat janda baik! naik bas ramai2 gi tpt tu, ada dewan , kat situ dia bagi ic. tapi alamat utk ic tu, pegawai pendaftaran tu yang bagi. dia dpt ic utk kawasan parlimen yang dipegang oleh pas di gombak, walaupun dia tak duduk situ pon! pegawai tu siap bagi amaran, jangan ditunjuk2 ic ni, simpan dulu. siap warning, kena pergi mengundi semasa pilihanraya, undi bn, kalau bn kalah, ic ni akan ditarik balik. HARAMJADAH!!! senang macam tu je nak dpt ic . semata2 untuk undi bn, negara digadaikan. padahal, cakap jawa dia pekat ya amat, malaysia pejadahnye tu. sumpah demi Allah, apa yang saya katakan ini benar2 diceritakan oleh akak cleaner ni. saya harap kalau macamni la permainan pilihanraya nanti, sampai kiamat pun bn akan menang. mungkin apa yang patut pemimpin pakatan rakyat buat sekarang ialah mendekati 'rakyat Malaysia yang baru' ni dan memberikan mereka pendedahan, kalau undi PR pun kita takkan kacau kerakyatan baru mereka, mungkin tu saja yang boleh kita buat lepas BN dah gadaikan negara ni.

Wassalam

Tanpa Nama berkata...

Aku rasa kalu dia dicalonkan semula dia akan menang..sebab kita dah gerakkan ABU...bukan ABH..

Pokeh Busu berkata...

Mana satu aku nak ikut ni, lantak la, aku peduli apa,ada aku kesah.

Tanpa Nama berkata...

wahai encik tukar tiub, mane menghilang. aku menanti nie.

Tanpa Nama berkata...

wahai encik tukar tiub, mane menghilang. aku menanti nie.

Latok Konkek berkata...

kahkah saari sungib dah kena warning dgn presiden pas sebab pandai pandai buat kenyataan. susahlah presiden nak kekalkan hasan mangkok hayun ni walaupun dah jd datuk seri paduk paduk.

Batu di tepi jalan berkata...

Malaysia patut malu dengan negara jiran ASEAN lain....
http://batuditepijalan.blogspot.com/2011/12/malaysia-patut-malu-dengan-negara-jiran.html

Zabri Mokhtar berkata...

Waghis,
mano ekau poi ni...dah dua ari tak up date ni.. ekau dapat dat0' jugok ko dari sultan.
kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ini test market saja. nk tgk respon hasan ali. dia jawab, dia tak rela keluaq pas awww