Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 7 Disember 2011

KOLEJ KRONI DAN KEMASUKAN ORANG ITAM




SAMPAI BILA BARU SEDAR




NOTA:
jelas kemasukan warga kulit hitam
bersangkut rapat dengan kolej kroni
kolej kolej ini mahu pelajar

orang kulit hitam datang untuk satu
penggal dan kemudian hilang

masanya telah tiba untuk menghapuskan
masalah kulit hitam yang buat onar ini
kita kena hapuskan united malay national organisation
ini saja caranya


SURAT DARI PEMBACA

tt, orang kulit hitam ni la yang bawa duit ke kolej2 swasta.kolej2 swasta ni akan bagi orang kulit itam belajar tempat dorang..janji dorang dapat yuran duit.marketing officer pulak akan dapat komisyen..dorang ni nak survive kat malaysia jual dadah lah..dorang tak belajar pun sebenarnya.. malaysia la bodoh senang2 bagi dorang masuk.imigresen kita tak ketat.asal ada pas pelajar jer boleh masuk.

padahal pas pelajar dari kolej swasta..tapi nak larang tak boleh pasal kolej swasta ni dipunyai oleh taikun2 cina.pastu terkandung dalam law yang membolehkan pas pelajar masuk malaysia.. masalahnya polis2 kita pon lembik..penakut dengan org kulit itamm..pasal nak cakap orang putih tak reti..pandang tinggi org kulit itam leh cakap orang putih.dgn indon bukan main belagak lagi polis2 ni..

By Anonymous on LAGI JENAYAH KULIT ITAM - TAK ADA BEBAN TAK PERLU ... on 12/7/11




INI MUSUH KITA











INI KEMPEN KITA





3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Patut nya Ada gerakan Dimulakan utk menangani masalah ini. Berita ip address tu Akan membawa kesan buruk yg banyak. Semoga Ada NGO yg sudi bangkit mempelopori Dan menerajui gerakan tersebut.

rod berkata...

"ramai orang tak sedar ini hanya lah 'Bisnes Visa Pelajar'..sekali lagi 'BISNES VISA PELAJAR' yg dilakukan oleh kolej2 kroni dan kaum pemodal kat mlsia untk mendapat untung yg maksima"

"Bukan 'Awang Hitam' je..mereka ni dtg dr india.pakistan.iran...semua ni dtg guna visa pelajar untk bergerak bebas dn aktiviti jenayah,bkn utk belajar..mereka2 ni dtg salah satunya dr 'Olymp** Kolej'...caranya mudah je,jika tidak hadir ke kelas sekali pun tidak perlu risau,cuma perlu membayar seberapa nilai wang kpd pihak kolej supaya visa pelajar tidak dilucutkan..."

Tanpa Nama berkata...

bro TT meh dtg LimCockwing, Sini banyak awang hitam dan disini juga pencetus legasi awang hitam memasuki sistem pembelajaran di malaysia..kalau kt sini jgn pelik tengok polis angkut minah hitam bawak joli, siap paw tokey hostel sediakan 1 bilik utk pak polisi bercengkerama dgn student2 disini.

-pekerja utk kapitalis-