Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 Februari 2012

BETUL KE RADIO AKTIF INI SELAMAT?



NOTA:

tengok klip ini berkali kali
tengok dan tengok
dan sila cari bahan dan baca
jangan percaya dengan senang

fikir dan fikirkan
lihat dan lihatkan



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro tt..

kes kapal selam kat court perancis pe cerita.. xda dengar khabar pun..

Tanpa Nama berkata...

Penyokong kuat No.1 Lynas :

Mat Monggol Najib ...& MP Kota Belud (kaki kelentong dari Sabah)

hapuskan kedua-dua mereka ni pada PRU nanti !!

Tanpa Nama berkata...

dlm mata pelajaran geografi, proses ini dipanggil hujan asid. asap kilang dan asap kenderaan pun boleh menyebabkan hujan asid yang memberi kesan besar pada kesihatan kita khususnya yg tinggal di bandar. inikan pula kilang pelupusan bahan nadir bumi @ sisa nuklear yang sudah pasti memberi kesan lebih parah.

sebab itulah negara yang mempunyai pemerintah berfikiran rasional seperti australia tidak akan membenarkan negaranya dijadikan tapak pelupusan bahan berbahaya ini. kesan paling kecil ialah peningkatan penyakit kanser dan perubahan/ gangguan pada genatik dan kesan semerta termasuklah membawa pada penyakit migrain, gangguan mental, loya malah kematian.

untuk lebih lanjut, sila tanya lebai google.

Tanpa Nama berkata...

apa mangkok ayun punya PM bolih kata logi ni selamat. kalau selamat kenapa sisa rare earth ini pun tak diterima olih kerajaan australia?? sekarang temp. operating licence dah bagi makna dah bolih operate tapi kerajaan malaysia masih belum buat keputusan kat mana nak buang sisa dia. mampus lah orang2 gebeng.

Tanpa Nama berkata...

pakcik dah insaf.. lepaih ni pakcik taknak undi najib lagi.

Tanpa Nama berkata...

suruh je najib buat rumah kat gebeng