Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 4 Februari 2012

INI BUKTI GAGAK NIGERIA




NOTA:

kempen menentang kemasukan
orang hitam ke malaysia wajib
diteruskan

bahaya orang itam ini semakin menjadi jadi

NOTA:
bukan kerana kulit mereka
tapi kerana perangai dan
kelakuan jahat mereka!




7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

madeyyy. ini kau punya kerja. anak kau dapat projek kat afrika, kau bg masuk org afrika.kau memang berotak yang bijak madey

Tanpa Nama berkata...

brader isham, gua raser kalo lu berdiri kat hyde park cakap pasal ni.. mesti kene gelak jer ngan mat salleh ngan mamat nigeria dan afrika yang bersepah bercakap pasal racist dan islam kat sana.. racist!!!

racist ini adalah perkataan keramat yang dipergunakan oleh golongan minoriti yang mana selalu ditindas oleh golongan majoriti bagi mempertahankan diri mereka.. selalunya bila disebut racist, golongan majoriti menjadi checkmate kerana cuba untuk bertindak seakan2 tidak racist..

lu jarang lepak hyde park la brader.. sinilah syurga tempat memaki dan mengutuk sesiapa dan apa saja yang kita rasa tak puas hati.. agama... very funny la lepak sini.. jangan lama2 sangat, boleh menguap siot..

gua pernah kenal satu makcik yang asyik berkelahi dengan boyfriend dia pasal dua2 kaki mabuk.. masa bercakap, dia kemain melebong pasal domineering boyfriend dia.. abes melebong 20-30 minit, boyfriend yang dok depan dia tadi pegang tangan dan jom balik rumah mengentot!!! kahkahkah..

ada mamat nigeria@afrika melebong pagi petang.. gua rasa dia memang padan bertekak ngan lu pasal nigeria haram jadah ni..

5 tahun gua ngan hyde park, tak pernah pun orang sentuh pasal politik malaysia.. tapi pasal illuminati, yahudi, islam, kristian, raja england yang mengarut entah hapa2 tu, mat saleh bodoh, perang iraq, perang afghan, semua2 prince bodoh bangang tu, tax-tax-tax uk yang tinggi diberi kepada kerabat raja uk bangang2 tu..

Tlg Tok Shyiek Gunung Jerai berkata...

TT adalah Gagak Hitam Malaysia... Sila Nyah dari Blog Pakatan... Blog Proksi depa... simpan janggut n pakai le topi baretta... pi dok di Lagos pekan yg sesaui utk hang.. kota serba serbi ada... dari manusia gelandangan hingga ke billionair africa...dari tulis atas kulit binatang ke dunia it

Tanpa Nama berkata...

Susah nak setel masalah camni..
Polis Kita ni dok sibuk tangkap siswa siswi yg jual kupon rm200 tu..
Dah dgn bangsa sendiri je dorang berani tunjuk hero..
Lagipun taraf Nigeria ni dah mcm org Malaysia dah.. Dah mcm
Org semenanjung dtg sabah serawak.. Dpt pas lawatan sementara kat airport.. Bangang.. Yg pelik nye mana pergi Raja-raja kat Malaysia ni? Nape x bangkang je mende ni? Raja kan ketua negara???!!!

Tanpa Nama berkata...

Sdr Isham.
Terimakasih diatas usaha anda menyebarkan video-video pautan.
Diharapkan kita tidak terjerumus dengan scam seperti ini. Bila wang ringgit nampak peluang dimamah, segala pertimbangan rasional lesap entah kemana.
Terimakasih.

Charelradzi berkata...

TT and group ur kinda information better then rtm tv3 tvselangot tvpas tvumno maxis digi celcom what not... This bloody black shall be demolish in msia. I dont understand what actuaaly the goverment not to do such infor to the nation ... They all just bz bout the unfair politic view and act rather to serve the malaysian secured . Tq

Tanpa Nama berkata...

Hapuskan awang hitam, mat indon & pilipin! Kalo mo tumbangkan Ameno, sokong penubuhan RCI (Suruhanjaya Siasatan Diraja) utk menangani PTI di Sabah. Awg hitam tdk seserius masalah PTI di Sabah. Awg hitam kita masih boleh bezakan dgn org tempatan melalui kulit hitam & saiz xxl dot..dot...mereka. Tapi PTI di Sabah terutama mat Indpn serupa dgn org tempatan- ada iras2 ah jib gor!