Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 5 Februari 2012

KEMPEN MENENTANG GAGAK NIGERIA DI TERUSKAN



NOTA:

bahagian kedua




1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bagaimana pula scam tempatan? Fishing melalui mail terus tranfer duit ke akaun yg tak dikenali. Nak terkena nak buat camno tapi bile buat report polis tak de pun siasatan ke tangkapan di buat, sedangkan tahu nama akaun yang ditransferkan duit tu walaupun akaun tipu dan dah tak aktif, kan boleh track balik sbb nak buka akaun mesti ade detail pembuka akaun. Duit yang ditransfer pun masa nak di keluarkan duit tahu kat atm mana yang di gunakan dan semua atm ada cctv soo siasat la.... Yang kene pun bukan orang kaya jadi walaupun jumlah tu kecik bagi orang lain tapi bagi yang terkene banyak tuuuu.