Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 19 Februari 2012

SURAT SEDIH DARI SEORANG GAGALIST




NOTA:

masih ada yang tak puas hati
dengan senarai gagalist tahun ini
ada yang datang membuktikan
mereka bukan gagalist
datang tunjuk gambar awek
datang tunjuk gambar balak

senarai baru
hanya akan muncul tahun hadapan
jangan kecewa

NOTA:
dibawah ini
adalah rasa hati
seorang gagalist yang jujur
kah kah kah


NOTA:
berbanggalah kamu
sebagai seorang gagalist
kerana bila kamu tahu kamu gagal
ertinya ada orang lain yang berjaya
kah kah kah


SELAMAT BERKASIH SAYANG



PENCERAHAN

Yang paling sedih bagi saya ialah gadis gadis cun tempatan lebih suka keluar dengan lelaki-lelaki Nigeria yang lebih hodoh daripada lelaki tempatan. Mengapakah gadis-gadis Melayu yang cun lebih sukakan lelaki hitam Nigeria daripada lelaki Melayu tempatan macam abang Hishamuddin Rais dan Gagalist - gagalist pada 14 Februari (termasuk saya)??

Jika gadis Melayu tempatan berkahwin dengan lelaki hitam Nigeria scammer, adakah anak mereka akan diklasifikasikan sebagai Melayu macam Mamak? Ketika saya ke Mid Valley kelmarin, saya terserempak dengan perempuan Cina yang berkulit putih melepak dan cun melecun berdakapan dengan lelaki hitam kilat metalik yang jelas berasal dari Nigeria dan bukannya Amerika. Mengapakah gadis-gadis muda sekarang tertarik dengan lelaki-lelaki Nigeria dan Somalia ini?

Apakah kelebihan mereka? Tidakkah gadis tempatan mengetahui bahawa kebanyakan lelaki Nigeria & Somalia ini adalah Nigerian scammers, pengedar dadah dan lanun? Ini bukan soalan rasis. Ini hakikat yang perlu kita ketahui supaya Gagalist macam saya boleh belajar bagaimana hendak memikat gadis tempatan.
By Gagalist 2012 on LAGI BUKTI GAGAK ITAM NIGERIA BUAT JENAYAH on 2/19/12





BERJUMPA DI KUANTAN







NOTA:
semua yang gagal
mari kita berpesta
ahad depan di kuantan
jadikan kegagalan mendapat awek atau balak
sebagai rangsangan untuk keluar berdemo


8 ulasan:

rais junior berkata...

Bukan ppuan tempatan kemaruk kat balak niger, mereka cuma nak isi masa dgn berkawan, sapa2 pon dia sapu. sebenarnya masih ramai ppuan tempatan yg kesepian.
Balak niger ringan mulut, mudah senyum & berani mencuba.
Balak tempatan pulak selfish sebab tak mau tanggung masalah, demand & pengamal monogami.
Masa aku keja executive dulu, aku berperangai happy go lucky, dari 10 ppuan yg aku tegur, 8 bagi good respond. sampai ada bini org mengaku dia suka main belakang, siap offer kat aku lagi... ptuihh.
anak dara takyah citer la, jadi no.2 pon dia sanggup.
Natijahnya lelaki tempatan masih ramai yg baik2 walaupun dah masuk zon kuning ( hampir pupus).

Tanpa Nama berkata...

Sahabat,

lu dan kawan2x lu gagal pasal lu punya torchlight size AAA.
MAMAT NAGERIA NIE PAKAI TORCHLIGHT JENIS maglite 4 C.

nota - tu la ada sedara nak promo alat besaqkan punai kat web nie hang tak mau. Sekurang2xnya bole juga dpt harga promo.

Tanpa Nama berkata...

Answer is Big Strong and Friendly

Tanpa Nama berkata...

hardware orang2 Niger lebih besar dari lelaki tempatan lah...

DX berkata...

Jangan merungut yang kamu tiada kekasih. Walaupun kamu single kamu masih boleh nikmati kasih sayang.

Sayangi penulis blog yang memberi kamu bahan bacaan harian.

Sayangi pekerja kedai makan kegemaran kamu.

Terlalu banyak ruang untuk kamu berkasih sayang.

Cinta tidak perlu dicari kerana cinta itu ada dimana-mana. Sebaliknya tembok yang menghalang dari cinta itu yang perlu diroboh.

Fahami dan nikmatilah kasih sayang.

DX berkata...

Jangan merungut yang kamu tiada kekasih. Walaupun kamu single kamu masih boleh nikmati kasih sayang.

Sayangi penulis blog yang memberi kamu bahan bacaan harian.

Sayangi pekerja kedai makan kegemaran kamu.

Terlalu banyak ruang untuk kamu berkasih sayang.

Cinta tidak perlu dicari kerana cinta itu ada dimana-mana. Sebaliknya tembok yang menghalang dari cinta itu yang perlu diroboh.

Fahami dan nikmatilah kasih sayang.

Tanpa Nama berkata...

batang butuh bosar! itu jer jawapannya :)

Juasseh Cafe berkata...

Habih cam no,memang cam ni la pumpuan sekarang ni, ingat nak batang 'kolope' yo, lagi hitam, lagi bosar, lagi tu yang di hondak eh, apo nak buek, susah sonang ekau 'tolanjang'