Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 27 Februari 2012

TER$KINI TERNOW - TUKAR TIUB DI MAHKAMAH




KES INILAH DI MAHKAMAH




TUKAR TIUB DI MAHKAMAH


pagi tadi tukar tiub di mahkamah
ini kes saman kerajaan kerana tangkap
10 reformis 11 tahun dahulu

semua malaon sb yang menyorok
yang menyamar
yang bangang
yang bodoh
yang bodek
wajib datang ke mahkamah
mereka kelihantan menikus
cuna memnyorokana muka

paling kokak ialah maloan yang bernama norian mai
malaon ini kena sapina
kah kaha kah
kah kah kah

malaon ini datang pakai bush jaket
kah kaha kah
betul betul tak tahu feshen
bush jaket pakai untuk safari
muka norian mai ini sembab macam muka malikul semabab

SAKSI PERTAMA
ini saksi pertama kes ini
ini saksi paling cool
pak abu kami panggil di kemunting
tapi nama dia saari sungip
dia ini musuh politik melayu islam dan raja hasan ali

HENTI REHAT
mahkamah henti rehat hinnga jam 3.30 petang
kemudian sambung

ESOK TUKAR TIUB
esok tukar tiub akan jadi saksi
datang untuk mendengar
cerita kemarok nak rasa buret mat saleh
cerita tukar tiub kumpul bulu buret mat saleh

jangan tereranjat
bukan tentang bom atau molotov copck tail
yang di tanya tapi hal buret mat saleh
ini lah tanda nya
orang tak dapat merasa buret mat saleh
punana seumur hidup
jaki orang laian enjoy the menjoy

JEMPUTAN
sila datang esok makkamah sivil
tingkat 3
mahkamah no 5
kita kah kah kah esok

JANGAN KETINGGALAN LIHAT NORIAN MAI MENGIGIL
semua dijemput untuk melihat
peguam paling top di malaysia
peguamn paling cool
peguam ini pasti old boy dari macoba
siapa dia?

datang untuk tahu

peguam kami akan pastikan
malaon ini di soal
kalau boleh kincing tak tak munyi
kah kah kah
kincing dalam seluar
kah kah kah


4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

best ke bro dapat rasa burit mat saleh.. kah kah kah....

haji.khairul berkata...

MACOBA old boys lama dah tak dengar nama tu pasal lama tak main rugby lagi.............go! go! go! .......well done MACOBA ..........HAKA MACOBA

Tanpa Nama berkata...

good luck isham! jangan kena sound dengan hakim pasal pakai topi dalam mahkamah macam dulu sudah la! hahahah

Tanpa Nama berkata...

Minah Saleh ke Mat Saleh ni? Aku confius...