Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 5 Februari 2012

TERUSKAN KEMPEN ANTI GAGAK NIGERIA





NOTA:


tengok klip ini
di bangkok nigeria
telah menjadi raja seludup dadah

tak lama lagi kalau
gagak hitam nigeria ini
terus dibenarkan masuk
maka yakinlah merek juga
akan menjadi tokan dadah

sebelum terlambat
hapuskan gagak nigeria
dari masuk ke dalam negara kita

NOTA:
ketuanan melayu
bila nak jadi tuan?







PEMBACA MARAH PADA GAGAK NIGERIA

correct correct correct
By Md Indera Jr on GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT on 2/4/12

TT, aku nak share something.. dulu ada sorang komen dekat blog TT ni bgtau yang mamak kutty rompak tanak maeps mardi rm7 satu ekar pastu mamak EPU nak rompak tanah UPM buat highway..aku pernah bgtau kawan2 aku tp dorang gelak tanye mane bukti..alkisahnya pagi tadi utusan naib canselor upm 2012, dia dok cete pasal tanah upm nak kene ambek, siap cakap jangan upm jadi macam mardi..kesian melayu..kene tipu sampai mati..hahahahaha
By Anonymous on GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT on 2/4/12

Juasseh Cafe: Kita tak salah, Madhey yang salah bagi anak-anak angkat dia bangsa negros ni masuk Malaysia.
By Sheild on GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT on 2/3/12

Gagak ni pun tak boleh nak menipu kalau tak ada orang bodoh macam si kena tipu. Apa lah BODOH sesangat sampai kena tipu macam tu? Kalau pompuan thai, endon, filipine menipu kat Bahrain ni boleh faham la sebab dah kena minyak tengkorak kat jantan omputih bodoh (memang ramai sangat yang bodoh pun) kat sini tapi ini, kat chatting dan email je boleh kena tipu maksimum!!!

Sorry la, to me, takde kesian la kat kau orang semua, PADAN MUKA BAHALOL!! Betul si mamat 60 Minutes tu kata, ''if you can't see their eyes and they don't buy you drinks, it's a scam" Kat Malaysia pulak la dah jadi ''Con Hub'' untuk negros ni, KDN TAK NAK buat apa-apa sebab government sekarang la BAPAK penipu, penipu rakyat dan mencuri harta rakyat Malaysia. Apa nak kesah kat negros tu semua.. Kan Gomen???
By Sheild on GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT on 2/3/12

Ha..ha...kalo s'jung awg hitam, di Sabah plak mat indon & pilipin. Ngeee...Org Indon tu suku sakat ah jib gor dr Makassar, Indonesial. Pilipin plak suku sakat Dato Akjan, the sultan of f***kin Sulu. Kunun2nya org2 mcm sial ni dtg ke Sabah sbb diternak olh parti Ameno & mdpt sokongan Madey.

Tu la Ameno sial kuat di Sabah. Kbykn rakyat & pemimpin Sabah pun mcm sial, buat2 buduh (memang buduh pun) terutama Bung Raden! Di parlimen mcm hanjing menyalak tp membantah penubuhan RCI- buduh punya org! Kunun2nya di M'sia ada lbh kurang 1.3 juta PTI- dan percayalah 1 juta drp PTI itu ada di Sabah!
By Anonymous on GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT on 2/3/12

Bukan gagak hitam dari nigeria saja ada scam! Gagak Mamak dari Kerala pun buat scam ! Dr M gives up on Najib: He won't get two-thirds, delay GE-13 till Chinese support returns http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=27408:dr-m-gives-up-on-najib-he-wont-get-two-thirds-delay-ge-13-till-chinese-support-returns&Itemid=2 Mamak masih bagai cara lama, iaitu "Divide and Rule".

Dia dah tahu satu bangsa tak boleh tentukan keputusan GE ke-13! Kah.....kah....kah......... Memang Mamak Kutty mudah lupa, tapi terpilih untuk di-lupa. “The person that loses their conscience has nothing left worth keeping.” RAKYAT Malaysia mesti mau gabung tak kira bangsa dan hapuskan Regim Celaka UMGGOK-B end!
By Anonymous on GAGAK NIGERIA TELAH MEMASANG JERAT on 2/3/12


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Teruskan kempen! Rakyat Nigeria sekarang ini yg berjumlah 150 juta dah bawak macam porak peranda di seluruh dunia, dan bayangkanlah apa yg akan terjadi apabila penduduk Nigeria dijangka melebihi 900 juta pada 2100, kedua teramai di dunia ketika itu, kat mana diorang akan lepak?takkan dalam negara mereka yg miskin itu... 6 kali ganda pertambahan, 6 kali ganda masalah diorang akan bawa dalam tahun mendatang... kempen kesedaran perlu diteruskan sebelum mereka dijadikan ahli UMNO, pengundi hantu, sebelum Malaysia dipenuhi penjajah baru! Ubah kerajaan sekarang, ubah undang-undang imigresen!

Anti- Bad Niger

Non-Governmental Individual berkata...

amat menghargai kempen "Anti Gagak Nigeria" yg dibawa oleh TT!

nota: kempen anti raja gopal pun harus diteruskan. kah kah kah!