Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 14 Mac 2012

SANTAU RADIO AKTIF AKAN MEMBUNUH SEMUA





SANTAU RADIO AKTIF







PEMAJU RESORT PERTIMBANG TARIK DIRI DARI GEBENG - mkini

Sebuah syarikat pemaju hartanah sedang mempertimbangkan keputusan sama ada untuk menarik diri daripada projek membina sebuah resort dan perumahan bernilai jutaan ringgit berhampiran Kuantan berikutan pemberian lesen operasi sementara (TOL) kepada kilang memproses nadir bumi Lynas Advanced Materials Plant (Lamp) di Gebeng.

Menurut akhbar harian Cina Nanyang Siang Pau, pengarah Kumpulan STG Alex Tan Siong Seng berkata syarikatnya akan membatalkan projek Kuantan Goldcoast jika kerajaan bertegas mahu meneruskan kilang penapisan nadir bumi itu.

Langkah ini adalah untuk mengelakkan risiko kerugian dan pada masa yang sama melindungi kepentingan pelabur STC, kata akhbar itu yang memetik Lee.

KAH KAH KAH
KAH KAH AKH
KAH KAH AKH


woit... BUKAN INI SAJA YANG TARIK DIRI.... kah kah kah..

kah kah kah..CLUB MED JUGA TAK LAMA LAGI AKAN TUTUP JUGA.... kah kah akh..

kah kah akh..CHALET CHALET DI CHERATING JUGA AKAN LINGKUP... kah kah kah..

kah kah kah..RESTORAN DAN KEDAI TEPI JALAN DARI KEMAMAN KE KUANTAN JUGA AKAB BUNGKUS.... kah kah kah..

kah kah kah..ORANG RAMAI AKAN TAKUT UNTUK HAMPIR KE GEBENG.... kah kah kah

MANGSA SANTAU




NOTA:
nak hantar ker mana pasir buangan itu?
nak tanam di mana?
nak masuk kan ke dalam hutan mana?
nak masuk kan ke dalam gua batu mana?




7 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kerajaan Bn umngok sungguh prihatin dalam gebeng lynas ni.

Kesehatan warga Kuantan-
Sebab itulah 1care akan dilancarkan.

Ngyenyen pulak akan lawat Pripyat untok belajar dan lehat machamana untok bawa pelancong melawat bandar radioaktif

Gebeng bakal dijadikan mini patpong-untol tarik pelancong keGebeng
http://stayinkiev.com/en/kievstag



http://stayinkiev.com/en/Chernobyl-Tour

rohaniah noor berkata...

kuantan ku yg terchenta

Tanpa Nama berkata...

Pindahkan je kat hutan area Dengkil tu, dekat-dekat kat Pusat Atom, masa they all buat taklimat, bolehlah buat kat situ... ada bran?

Tanpa Nama berkata...

http://savemalaysia-stoplynas.blogspot.com/?gclid=CMPkpP6z5a4CFY4c6wodLHsMwg

wahai malaysian, pse read and understand!!!

Tanpa Nama berkata...

Nanti mamat gebeng punya kontol radioaktif dan juga minah gebeng ngan mulut vertical radiaktif...hek hek hek..

Tanpa Nama berkata...

Bangkitlah org malaysia khususnya pahang bangun menentang projek lynas,ini bukan politik ini tentang kesihatan masa depan kita dan generasi akan datang,lihat bencana yg terjadi pada bukit merah,sampai skrg sisa radioaktif masih wujud dibukit merah,jgn percaya dgn janji kerajaan skrg,sama dgn janji yg buat dgn bukit merah,hidup2 hidup rakyat , hancur2 hancur lynas,jgn sampai bala radioaktif terkena pada keluarga baru nak sedar

Tanpa Nama berkata...

Pukimak punya BN!
Habis port ganja dan port persundalan aku? Lepas nie nak menikmati angin laut sambil mengentot di chalet murah ditepi laut cina selatan akan tinggal kenangan.

Cibai punya adnan. Aku tau la lu nak mandi laut pi Bondi Beach. Aku yg tinggal duit nombor nie dah kena suweh dekat 3 tahun. Mat monggol nie memey musibat la. Suweh.