Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 24 April 2012

DARI DATARAN MERDEKA - SILA TERUS BERI SOKONGAN




KAWASAN TELAH DI PAGARI






NOTA:


najib razak telah mengarahkan dbkl
untuk buat kerja jahat

dbkl telah jadi subkontrektor
untuk najib razak


INI BERITA BERGAMBAR









INI GAMBAR PENANGKAPAN



NOTA:
perkhemahan diteruskan
diminta warga kota kuala lumpur
datang malam ini untuk bersetia kawan

datang untuk beri sokongan
datang untuk melihat sejarah sedang di buat!


15 ulasan:

Ez Puella Sapiens berkata...

It's ironic -- cakap menghalang orang ramai lalu lalang, but letak pagar bukan ke menghalang orang ramai lalu lalang?

Oh now Dataran Merdeka is an ironic, merdeka apanya kalau apa pun tak boleh?

Tanpa Nama berkata...

woi barua-barua DBKL, buat ape kacau melayu?Pilah kacau sedara mat monggol dari Indon dan Bangla yang merata-rata berniaga di k.l. macam mak bapak dia punya negara. Inilah sebabnya bangsa dunia tak respek sama melayu sebab suka kacau bangsa sendiri. Memang melayu bangsa bangsat sebab buat kerja-kerja barua yang tak hormat pada bangsa sendiri dan agama islam.

altantunya sharibu berkata...

bodoh punya manusia....bangsa sendiri di tindas...HIDUP BERSIH...aku sokong 100% bersih

Tanpa Nama berkata...

cadangan diperlukan,

aku ada problem sikit, mahu joint 3.0 tapi takleh dtg awal sangat.
kalau aku dari ampang, nak turun dm pagi tu, pilihannya:

1. naik lrt lepas subuh-tapi mungkin mcm bersih dulu,(aku dah kena hari tu)lrt tak berhenti masjid jamek / sogo atau kali ni dalam lrt pun polis suruh turun

atau perkhidmatan lrt berhenti terus hari tu

2. naik basikal pagi2-tapi mungkin polis dah blok jalan

3. masuk kl sehari seblom dan malam tidur/lepak tepi jalan/ masjid jamek

4. carik hotel mana2 sehari seblom

5. ada cadangan lain?

org ampang

duburkl berkata...

macam babee... kata tak tangkap, "DBKL cuma iringi aktivis ke balai"... iringi kepala bana dia

Tanpa Nama berkata...

1.yang pi demo pun takat masuk celah gigi rosmah jee!!
2.buat jadi lauk najib jee!!

Tanpa Nama berkata...

eh..driver teksi pn nk glamour juga ye..kononnya ganggu depa nk cari makan..bangang punya alasan..orang nk berdemo scara duduk.bkn nk beedemo di jalanraya..tak ganggu hangpa pun..

sheikhalfarisi berkata...

barua dbkl ni pun jd anjing suruhan jugak ke..

Tanpa Nama berkata...

DBKL, kita akan bertemu di Dataran pada 28/04/2012 nanti...

kalau rakyat mintak buat pembersihan daftar pengundi, kerajaan buat pekak badak jea...so, janganlah marah jika rakyat pulak buat pekak badak supaya jangan berhimpun di Dataran Merdeka...fair & square kan?

Alias Bin Hasan berkata...

Salam semua

Mana2 dataran memang patut merdeka, cuma orang yang control jadi dataran penjara.

menangis dataran tu sebab tak de kawan yang datang lawat.

Tanpa Nama berkata...

Betul lah tu..

Mana2 bangsa yang sanggup menyembah manusia seperti Rajagopal (yg. LANGSUNG tak berjiwa rakyat - Poodah!)dan pemimpin yg. zalim sememangnya adalah bangsa yg. bangsat!

~ Melayu Hina

WELDONE berkata...

dataran penjajah`wajib rakyat turun pada 248nanty1utuk pastikan kita halau kelua dbkl penjajah@BALACI UMPORNO!

Tanpa Nama berkata...

http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/att/site1/20060430/xin_45040330181898769206.jpg

selamat tinggal bunga bangsa.selamat tinggal kawan.selamat tinggal sahabat.selamat tinggal komrad.selamat tinggal bapa-ku.

bro TT,bapa-ku tertawa melihat mu dari syorga.mainan anak-anak sahaja.

http://www.youtube.com/watch?v=JjgqhzYvnHo&feature=related

jangan berhenti.ancungkan tinjumu ke udara.

orangkasai berkata...

pagar macam tu apa nak heran...sepatutnya gali la parit macam peperangan khandak....baru oright

emosional berkata...

Gua baru balik dari Dataran, Polis buat road-block kat jalan masuk ke Bandar Mahkota Cheras PUKUL 12.00 MALAM. Bapak polisi nak tangkap apa malam2 mcm nih.??
Biasanya seminggu sebelum demo polisi akan adakan sekatan jalanraya, bila jalan jem, polis akan salahkan demonstrasi. Macam la rakyat akan percaya 100% cakap polis.