Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 27 April 2012

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA - WORLD BREAKING NEWS




DEWAN BANDAR RAYA BUAT LAWAK


kini datuk bandar kuala lumpur
telah menjadi ketua polis negara

kini dewan banda raya kuala lumpur
tak cukup jadi polis
hendak jadi bersih pulaaaaak
kah kah kah

nak jadi ambiga ke?
nak jadi pak samad?
kah kah kah

jadi bersih batalkan
demo esok
kah kah kah

poooorah!

DEWAN BANDAR RAYA BUAT LAWAK BODOH



4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

but malaysia demokerasi what? Every 5 year got erection

Tanpa Nama berkata...

TIDAK MUNGKIN semangat warga Bersih dapat dipatahkan, tak percaya tunggu esok mereka akan bertandang di Dataran Merdeka, UMNO dan Kerajaan terpaksa berlagak atau memberi gambaran yang ia masih ada telur walhasil siapa bia menahan gelombang perjuangan aman yang sudah melepasi 'fear factor'? Pengalaman Bersih 2.0 cukup memadai untuk meliht Bersih 3.0 kembali menggegar meskipun akan lambat sampai ke puncaknya tapi tetap akan mempegunkan UMNO dan Najib.
Teruskan dan jadikan unggun api Bersih menyala pada 2:00 petang 28 April ini. Tiada kuasa Polis, SB atau media UMNO boleh menggalakannya. Syabas!

seksyen tujuh berkata...

ha ha ha sejak bila dbkl jadi penganjur bersih 3.0? dah meroyan le tu.

jumpa esok kat KL. semua digalakkan tido awai.. bangun awal pagi.

esok lopeh subuh sepiee aku and the gang start kayuh dari shah alam

hahaha jumpa disanaaaaaaaa.

Tanpa Nama berkata...

Benar "fear factor" rakyat telah diuji dan rakyat telah berjaya dgn cemerlang mengatasi faktor ini. Ugutan dari BN/UMNO tak jadi apa2 sekarang. Anda akan lihat hari ini rakyat menguningkan KL dan bandaraya lsin seluruh dunia.