Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 22 Mei 2012

BERITA BAIK UNTUK RAKYAT MALAYSIA





INI YANG RAKYAT MAHUKAN





INGATAN JANGAN SABOTAJ PARTI - meloya

Ahmad Zahid Hamidi mengingatkan ahli-ahli Barisan Nasional (BN) tidak mensabotaj parti jika tidak terpilih sebagai calon pada Pilihan Raya Umum Ke-13.

Menurutnya, tindakan itu bukan sahaja boleh menyebabkan BN kehilangan banyak kerusi Parlimen dan Dewan Undangan Negeri (DUN) malah tidak mustahil kehilangan kuasa di beberapa negeri dan kerajaan Persekutuan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... TAHUKAN APA MAKNA BERITA INI?.... kah kah kah....

kah kah kah....MAKNANYA GEROMBOLAN SEDANG GADUH SESAMA SENDIRI.... kah kah kah..

kah kah kah...MAT MONGOL TAK SUKA MALIKUL SEMBAB.... kah kah kah..

kah kah kah...MALIKUL SEMBAB NAK TENDANG MAT MONGOL.... kah kah kah...

kah kah kah.... DI BELAKANG SEMUA INI IALAH MAHAFIRAUN.... kah kah kah...

woit... INI BAIK UNTUK MALAYSIA.... kah kah kah..

kah kah kah.. MUSUH KEPADA MUSUH KITA IALAH SAHABAT KITA.... kah kah kah...

kah kah kah...KIPAS LAGI.... BAGI GEROMBOLAN PANAS.... kah kah kah...


radio bangsar utama bangun melawan:







6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pra pra ni pon kena bayar bro.. Ma$$ukk.. bukan free :)

Buat yang gagal lebih baik ambik sekali lagi SPM Score best2 punya gred.. lagi murah dari korang masuk Pra2 ni..

Tanpa Nama berkata...

Gaduh Gaduh pon sodap..

Nampak benar bang ada krisis dalaman hehe.. :D

Tanpa Nama berkata...

tuan TT, tolonglah, hamba merayu lagi!

harini kita dapat lihat bekas pendakwa kes liwat DSAI menjadi peguam mewakili DSAI dlm kes Bersih 3.0

semalam kita lihat bekas no 3 jawatan polis negara masuk dalam PAS dan dijulang-julang!

kelmarin kita lihat Syeikh Fadzir dijulang-julang!

mereka ni semua opportunist bangsat! moralis keparat!

tolonglah Tuan TT mulakan kempen counter culture polis pencen kepada PAKATAN RAKYAT.

Pakatan juga harus dicounter culturekan!

jgn senang lenang menerima ex-BN!

kalau nak terima BOLEH! tapi biarkan mereka menjadi ahli biasa! bukan berpangkat-pangkat bertongkat-tongkat!


tolonglah tuan TT!

saya sebagai seorang anak muda, menentang sekeras-kerasnya sindrom polis pencen gila jawatan dalam PAKATAN RAKYAT!

Tanpa Nama berkata...

betul jangan diagung-agungkan kumpulan pencen2 ni. tiada maruah. masa dalam jawatan, kejahatan di biarkan, bila dah pencen, dialah paling suci.

Tanpa Nama berkata...

laa tt.. dua2 pun musuh camner ni? takkan dua2 jadi kawan lak???

RAZAK BAGINDA NAJIB berkata...

Hishamuddin you bodoh sangatlah.

Buat apa you laporkan ini semua????

Kita duduk diam -diam sambil tonton mereka bergaduh sesama sendiri sudahlah.

Kalau you laporkan kepada semua, sudah tentu mereka akan berhenti bergaduh kerana sedar tentang kebodohan dan kerugian yang mereka akan alami pada pilihanraya yang akan datang.

Aku sarankan you beli popcorn, duduk diam-diam dan menikmati tengok mereka orang bergaduh sesama sendiri.

KAH KAH KAH