Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 7 Mei 2012

BERITA MULA MEREBAK



BERITA MULA MEREBAK


adalah difahamkan
beberapa pemimpin
parti cukomg akan
meningalkan parti

kemana merek akan pergi?

internet dan alam maya
sedang sibuk dengan cerita
tiga sekawan ini masuk dap?

betul ke?

lihat dan tunggu



MUKA MUKA BARU MASUK DAP?



















NOTA:
adalah difahamkan
beberapa pemimpin
parti cukomg akan
meningalkan parti

kemana mereka akan pergi?

internet dan alam maya
sedang sibuk dengan cerita
tiga sekawan ini masuk dap?

betul ke?

lihat dan tunggu


MALAM INI JAM 9.00 MALAM:
temu bual dengan saudara maninavan
pemimpin mic yang akan membocorkan
kes mic tipu warga india

hanya radio bangsar utama
memberi laporn jelas
dan berani langgar








4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kepada pemimpin pakatan rakyat , demi menjaga kesetiaan dan kejujuran rakyat marhaein ini , siapa jua calon MP ataupun ADUN perlulah difikirkan semasak2nya kerana sejak akhir2 ini banyak tokoh2 BN telah bertukar menyokong Pakatan Rakyat. Kita tidak mahu melihat ada adengan lompat melompat hingga boleh menjejaskan hasrat rakyat agar BN dapat ditumbangkan dan menggantikan dengan pimpinan2 Pakatan Rakyat yang benar ikhlas bekorban untuk rakyat......jangan ada musoh dalam selimut lagi. Cukuplah dengan apa yang berlaku telah pun berlaku. Rakyat mahukan perubahan......

Pro_Pembaharuan berkata...

tanpa nama 7 Mei 2012 11:05 PTG

WELL SAID BRO!

Tak mo lagi tengok adegan lompat katak...

lebih-lebih lagi kalo ade yg dari UMNGOK

p/s: sapa2 nak tulis/maki dalam english, dipersilakan, tapi biarlah betul present dan past tense yang betul supaya tidak dikira "dah la nak berlagak, tapi bodo pulak"

Tanpa Nama berkata...

setuju bro... patut adun mp bn.. pemimpin pr kena pantau dulu betul2.. dia org ni patut dr pru 1998 dah boleh pikir baik buruk dlm bn tu.. takkan tiba2 slps 14thn baru nak ubah pikiran.. heran ni...

Tanpa Nama berkata...

merebak tak pa...
jgn meraba mcm jamaludin jarkudis...
kah...kah...kah...