Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 10 Mei 2012

BERITA TERKINI ! LETUPAN MINYAK





MENUNGGU LETUPAN DI GEBENG







HEBOH HEBOH DI TWEETER


loji petronas GPP3 di kerteh meletup

diberitan 2 warga tewas
dan 10 cedera terbakar

berita menyusul




UNTUK WARGA DI GEBENG BERSEDIA

kalau GPP3 boleh meletup
kilang lynas juga boleh meletup

kalau stadium boleh runtuh
kilang lyans boleh runtuh

NOTA:
sebelum membuat kilang lyanas
sila betulkan cermin kereta proton
kalau cermin kereta proton selalu jam
kilang lynas ini pasti bocor kah kah kah




8 ulasan:

Abang Sayang berkata...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
1~BUKTI 1 * (HOT)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related



Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

average joe berkata...

kalau durian najib boleh runtuh kat tanah rancangan felda,
tak mustahil loji nuklear najib boleh runtuh kat tanah gebeng!

kalau tingkap proton depa boleh bagi jaminan sepanjanghayat (mulai 2011 je, setelah 25tahun umur proton!) dan ganti percuma bila tingkap rosak takboleh naik,
kepala bana apa&siapa nak ganti kalau badan orang gebeng rosak dek kebocoran nuklear dan anu depa takboleh naik??!!!

Tanpa Nama berkata...

Ini menunjukkan mat monggol akan menemui nasib suei pada hari ulangtahun umnongok besok harinya. Menujukkan kes kapal tak boleh selam sudah meletup kuat kat negara kapir Peranchis sedangkan negara melayu yang pakai baju islam sudah jadi negara islam munafik.Mari kita perhatikan inilah tanda-tanda balasan Tuhan pada pemimpin yang tidak dilantik rakyat berlaku kejam pada rakyatnya. saksikan kejatuhan mat monggol selepas PRU13 ni dalam keadaan kehinaan kerana telah menipu manusia dengan sumpahnya yang mengarut didalam masjid.kah..kah..kah........

Tanpa Nama berkata...

sbb tak meletup la rakyat masih sanggup kena tipu.
sbb suka kena tipu, fitnah, rasuah jadi halal,...halal demi uli amri! dimana tokan candu dijadikan tukang ugut dgn fatwa-fatwi..jgn lupa janji omputih kat rajagopal agar jaga baik-baik itu org macam maharajalela n mat indera in the mask of hal ehwal islam...

akibat tipu-menipu inilah negara jadi suwei
suwei sbb yg haram jadi halal.
kutty jadi melayu halal
ketua polis aka hamba allah(18:102) jadi penaung judi halal
ketua polis tibai nuar halal.
ketua polis sedut duit lendir halal.....
yg haram sbb nabi tumbangkan kjaan quraish
yg haram sbb rakyat bersih pakai baju kuning.
bila TGNA jadi kepala kafir sah lak PAS tu haram......

verdictnya utk semua ini dah tertulis dlm kepala otak thre stooges bahawasanya para demontran tu semuanya adalah kominis kah kah

dei, the transaction of lynas, we believe, many but haramjadah things had been surreptitiously at work!!

sbb berdasarkan kapitalisme kroni yg banggat ini, elit politik dan elit ekonomik all involved to grab for a share.

soal pasal meletup tak masuk dlm agenda mereka pun....

p.s: melayu ni bila kena tipu time main pakau mereka melenting tapi bila kena tipu dek kalipatullah, kutty n geng wokay je!!bukan sehari dua kena tipu tapi mesti dilanjutkan buat selama-lamanya????? sodih den tenguk mat jemapoh pulang keris jugo yg terpacak.

Tanpa Nama berkata...

Minyak nek harga tk esok ?kahkahh

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

LYNAS??

betulkan cermin tingkap proton dulu!!

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

Aku tak tau nak cakap apa la kalau lynas kat gebeng tu meletup..

average joe berkata...

Tanpa Nama 9:03 PG,
kalau lynas kat gebeng tu meletup.. kau bukan tak TAU nak cakap apa,
kau tak BOLEH nak cakap apa...
sebab masa tu kau mungkin dah ditransformasikan jadi abu je kahkahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot: MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Simpulan Bahasa (LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Malay Idioms)