Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Mei 2012

INI HARI KE 29 - KALAU TAK LETAK APA TINDAKAN




NOTA:


kita tunggu apa yang parti pas nak buat
kita kira tiap hari apa tindakan diambil

kalau dalam masa 30 hari
malaon dua ekor ini tak
letak jawatan apa tindakan pas?

rakyat menunggu

tukar tiub
akan buat count down
radio bangsar utama
akan buat count down

ini untuk menyenangkan
rakyat untuk melihat
para yang perlu kita
lakukan bersama!


28 HARI LAGI - KITA TUNGGU








PAS BERI 30 HARI PENGERUSI SPR, TIMBALAN LETAK JAWATAN - harakah daily


KUALA LUMPUR, 30 April — PAS memberi masa 30 hari untuk Pengerusi dan Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) untuk meletakkan jawatan selepas terdedah keahlian mereka dengan Umno.

“Kita beri notis 30 hari untuk kedua-duanya meletakkan jawatan. Sewajarnya mereka tidak non-partisan, kerana mereka merupakan ‘pengadil’ dalam sesebuah pilihan raya,” tegas Penolong Setiausaha Agung PAS, Dr. Syed Azman Syed Ahmad Nawawi semalam.

Harakahdaily melapurakn beliau berkata demikian sebagai mengulas terbongkarnya identiti Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof, dan timbalannya, Datuk Wan Ahmad bin Wan Omar yang merupakan ahli Umno.

Katanya, sebagai seorang ‘pengadil’, adalah tidak adil baginya memihak kepada mana-mana ‘pemain’.”Sama macam bola sepak. Kalau Manchester United lawan Manchester City, mana boleh pengadil dari Manchester United. Mana boleh Selangor lawan Kelantan, pengadilnya Selangor. Teruklah Kelantan,” kata beliau.

PAS akan menyerahkan memorandum mendesak Abdul Aziz dan Wan Ahmad meletakkan jawatan sebagai pengerusi dan timbalan pengerusi SPR, di Putrajaya hari ini.



layari sekarang:


http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/


13 ulasan:

kampong lad berkata...

apakah isu yg sebenar? ahli umno atau dua ekoq tu yg mengkucarkacirkan institusi demokrasi atas arahan pm? bolehkah penipuan ni tidak berlaku sekiranya orang lain ambik alih? kalau menjadi ahli parti politik tidak menyalahi mana2 undang2, apa pas boleh buat? banyak ahli2 umno yg tak ikut arahan contoh...depa pangkah parti2 lawan masa pru12.

Tanpa Nama berkata...

Spot the similar……. between:

http://1.bp.blogspot.com/-6KdgRpq8_RE/T5wtxGlnpkI/AAAAAAAAAAU/UfO8H0uGh4w/s320/1.JPG

and this….

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Got something????

Kah kah kah kah kah kah

najib hensem berkata...

bagitau sama PAS jangan sembang lebey saja haa.. BERSIH 4.0

Tanpa Nama berkata...

hantar MEMO desak letak jawatan???

...lancau laa.

Tanpa Nama berkata...

Haramjadah yang menjadi barua gerombolan ialah wan ahmad wan omar. Dia yang ditugaskan untuk merencanakan segala penipuan dan penyelewengan. Haramjadah ini sebagai seorang pelacur melakukan pekara2 jijik ini kerana imbuhan yang lumayan dari gerombolan.

Mamat pengerusi ini di tampilkan sebagai "public face" untuk mengalihkan perhatian daripada haramjadah wan ahmad. Mamat pengerusi ini tak tahu menahu langsong mengenai kerja2 kotor haramjadah wan ahmad. Dia hanya jadi barua kerana di ugut dengan kes2 rasuah ketika bertugas sebagai KSU Mindef.

Tujuan mengadakan pilihanraya bukan untuk rakyat memilih pemimpn tetapi sekadar untuk gerombolan menyalak:

"malaysia demokerasi what? every 5 year got erection"

Tanpa Nama berkata...

apa pas akan buat? Pas, pis .pus..masuk angin keluar asaap.

Tanpa Nama berkata...

NATO atau Bersih 4.0?

Tanpa Nama berkata...

'Eh tu bukan saya, namajer sama.no ic lain' statement pertama Dari Wan.Selepas seminggu kes ni kecoh. Penipu nak menipu is penipu.kekeke. Mcm Anip ckp Eden boleh konal lagi komunis tahun 70 AN Dulu kat bersih 2012. Kak aka statement x boley blah.

Haji Lee Copper berkata...

Lepas 30 hari PAS tak buat apa-apa. Hj Hadi tersengih, Mustapha Ali ternganga dan Harun Taib terlopong. Nasa Tantawi gelintil tasbih!

Kalau ada bunyi pun dari Mat Sabu ajak demo BERSIH 4.0

Hartal! berkata...

HARTAL!

Tanpa Nama berkata...

bersih 4.0 la jawabnyaaaaa

Pro_Pembaharuan berkata...

jangan dikutuk sangat PAS ni kawan-kawan... ramai per bebudak PAS turun masa Bersih 3.0.

Ker korang tak der sama?

Walaupun perbezaan idealogi, tapi gua salute pada bebudak PAS.

Salam salute dari gua untuk bebudak PAS! SALUTEEEEEEEE!

BERSIH! BERSIH! BERSIH! BERSIH! BERSIH!

Cam TT cakap, sebut je tarikh, masa dan tempat!

sampai lah kami semua!

pada tanpa nama umno bodo tu, baca je ni "WE ARE FUCKING HATE UMNO, WE JUST DONT CARE ANYTHING ELSE"

Tanpa Nama berkata...

masih mahu hidup dikelilingi media yang suka berbohong setiap hari? bukan media saja pemimpin kerajaan bn banyak berbohong... pemuhung ataih bawah kiri kanan...perasan dak banyak subcon muncul di tv lepas bersih 3.0.., subcon untuk berbohong..tengok lubang idung kembang pun tau dah, tgh berbohonggg....