Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Mei 2012

BERITA SEDIH - HANYA ORANG TUA YANG DATANG BERSIH 3.0




INI GAMBAR DEMO ORANG TUA







NOTA:
kesian bersih 3.0
hanya orang tua tua
yang turun berdemo

kesian bersih 3.0
anak muda tak ramai datang
kalau datang pun kerana d upah

kesian bersih 3.0
dua tiga kerat
anak muda yang datang semua
kena taja kah kah kah





PENYERTAAN BELIA DALAM BERSIH 3.0 BUKAN GAMBARAN SOKONGAN MEREKA MEROSOT
- mStar

KEMAMAN: Penyertaan belia dalam perhimpunan Bersih 3.0 Sabtu lalu bukanlah menggambarkan kemerosotan sokongan belia terhadap kerajaan, kata Menteri Belia dan Sukan, Ahmad Shabery Cheek.

Jelasnya, ramai daripada belia terbabit ditaja oleh pihak pembangkang yang mengambil kesempatan untuk memburukkan kerajaan, malah lebih memburukkan keadaan apabila mereka hanya bertindak mengikut perasaan tanpa mengetahui perkara sebenar.

"Jumlah belia yang terlibat hanya dalam jumlah yang kecil. Saya percaya majoriti belia faham apa yang berlaku sebenarnya hanya disebabkan agenda politik pembangkang.

"Majoriti belia tidak sukakan rusuhan, namun segelintir orang muda ini tanpaberfikir (panjang) dengan darah panas (menyebabkan mereka) mudah diracuni dandihasut oleh puak pembangkang," katanya.

Beliau turut kesal dengan tindakan ibu bapa yang membawa anak kecil ke perhimpunan haram itu kerana perhimpunan yang berkaitan keganasan tidak sewajarnya didedahkan kepada mereka.

"Belia yang datang ke perhimpunan itu pun sebab mereka ditaja. Buktinya banyak kita boleh dapat dari youtube, blog dan laman web yang mendedahkan perkara sebenar.

"Penganjur perhimpunan haram perlu bertanggungjawab dan tidak boleh 'lempar batu sembunyi tangan' dengan didikan mereka yang menggalakkan golongan muda memberontak," katanya. - TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... BIJAK MAT BUIH INI... BERBUIH BUIH BERCAKAP.... kah kah kah..

kah kah kah...MEMANG BETUL BERSIH MENAJA RAMAI ORANG TURUN...kah kah jkah..

kah kah kah...TAJAAN BERSIH CUKUP SENANG... kah kah kah..

kah kah kah..HANYA BERITA THU MASA...TARIKh...TEMPAT?.... kah jkah kah..

kah kah kah...HANYA BERITAHU... BILA ..JAM BERAPA ... DIMANA?...kah kah kah..\

kah kah kah...TAK PERLU PENYANYI DARI KOREA.... kah kah kah..

kah kah kah...TAK PERLU BAJU BAJU T PERKUMA.... kah kah kah..


hanya anak muda yang cool mendengar rabu:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mat Buih da sediakan wang juta juta untuk hari belia ni. Poraaah lah sabri shit lu memang bangang!

Stupid University berkata...

Gerombolan dah berbuih! Kah! Kah! Kah! Kah! Macam mana nak cover lagi bangkai gajah? Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Baik betul shabery Chik! Ini spin berita Bersih 2.0 ke? Bersih 3.0 bukan "Perhimpunan Haram". Buat malu sekolah den je

Pakcik Lan

Tanpa Nama berkata...

Mat buih o o o o o o o o o o o o o o o o o o <------------- Tu dia buih melelehlelehleleh