Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Mei 2012

BERITA GUMBIRA UNTUK RAKYAT MALAYSIA




NOTA

kes rasuah kapal selam
telah dibuka di paris

najib razak
razak baginda
adalah saksi penting
ertinya mereka akan dipanggil
untuk jadi saksi

bila najib dipanggil
mat mongol ini pasti tak datang

bila mat mongol tak datang
maka waran akan di keluarkan

ini waran interpol

bila waran interpol di keluarkan
satu malaysia akan ketawa
kah kah kah

NOTA:
waran ini hidup di 27 buah negara
27 buah negara ini adalah negara eu
kah kah kah

BERITA TERBAIK UNTUK MALAYSIA

















layari sekarang

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah Robert Mugabepun ada waran tangkap Interpol, apa ada kisah dia tak pergi eropahpun, duduk jd raja afrika, sekali-sekala melawat kwn2 diktator dunia ketiga. ok lah..duit harta banyak...

apa macam???terimalah hakikat Malaysia ini NEGARA POLIS (campur tentera Blue Ocean Strategy)
ada berani???

ingat senang2 nak lepaskan kuasa??
kalau terlepas habislah harta rasuah kena rampas, kena tangkap, masuk penjara.

ingat kata najib,
putrajaya akan dipertahankan sehingga titisan darah yang terakhir!!!

Tanpa Nama berkata...

Ha .. ha ..

Bang, saya nak shopping kat Paris.

Tak boleh.

Kenapa.

Shopping kat KLCC sajalah.

Menangislah Kak Ros' Man.

Tanpa Nama berkata...

ish..ksian plak kt badak nanti..nanti tak pasal2 aku gak yg nk ngorat badak ni bila bini dia kena tgkap..air byk gak badak ni..

Stupid University berkata...

Kah! Kah! Kah! Bila waran tangkap dikeluarkan di EU, habis ranap ketuanan gerombolan! Kah! Kah! Kah! Macam mana gerombolan nak melebong lagi? 27 negara tak boleh masuk! Kalau masuk terus tangkap! Kah! Kah! kah! Terpaksalah laki Najib ke Afrika untuk shopping! Kah! Kah! Kah! Mana syok? Kah! Kah! Kah! Pasti Najib terseksa dengan laki dia! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

entah la labu... berkata...

Tak boleh lagi dah nanti nak jerit...HIDUP.MELAYU!!!

Tanpa Nama berkata...

Kote najib dah mula lembik...
Kote najib dah mula kecut...
merana sijanda....
kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Oyeh.... Marila kita bergumbira..berjoget berdansa ber sama..iyahhhh...dibawah sinar bulan purnama..ohoho.. Meraikan berita gumbira.... Jengkejeng Jengkejeng jeng jeng jeng. (sambil menari sambil kena kapal selam)

Tanpa Nama berkata...

eleh, kalau takboleh pegi paris pun, bukannya kak imah, eh hajah imah kesah... kalau nak bershopping sakan, kak imah, eh hajah imah tak perlu ke paris london atau geneva...
takkan tak kenal lagi, inilah kak imah, eh hajah imah - queen of shopping!
orang yg dah taraf vip raja shopping macam ni, kalau dia sebut pasal loyalty program tu, dia bukan story pasal bonuslink atau kad ahli mesra macam tu - maksud loyalty program bagi dia ialah pereka fesyen omputeh tu takkira dari paris ke ostolia ke yg dia terbangkan 1st class kena mengadap dia bawak segala macam kebaya atau bajudalam atau perhiasan jenama depa untuk dia pilih dan utk custom-fitting!
eleh, guna duit rakyat kan boleh... lagipun komisen kapalselam, eh hadiah anakraja arab kan ada 600juta - apalagi shop til badak drop la! (nak tau perihal hadiah anakraja arab, klik sini:
klakka-la.blogspot: DON'T HAVE A COW = TAKDE LEMBU?

Tanpa Nama berkata...

*sory kalau siaran ulangan, tadi send macam taklepas...

eleh, kalau takboleh pegi paris pun, bukannya kak imah, eh hajah imah kesah... kalau nak bershopping sakan, kak imah, eh hajah imah tak perlu ke paris london atau geneva...
takkan tak kenal lagi, inilah kak imah, eh hajah imah - queen of shopping!
orang yg dah taraf vip raja shopping macam ni, kalau dia sebut pasal loyalty program tu, dia bukan story pasal bonuslink atau kad ahli mesra macam tu - maksud loyalty program bagi dia ialah pereka fesyen omputeh tu takkira dari paris ke ostolia ke yg dia terbangkan 1st class kena mengadap dia bawak segala macam kebaya atau bajudalam atau perhiasan jenama depa untuk dia pilih dan utk custom-fitting!
eleh, guna duit rakyat kan boleh... lagipun komisen kapalselam, eh hadiah anakraja arab kan ada 600juta - apalagi shop til badak drop la! (nak tau perihal hadiah anakraja arab, klik sini:
klakka-la.blogspot: DON'T HAVE A COW = TAKDE LEMBU?