Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 21 Jun 2012

KENAPA MADEY TAKUT BACA BERITA INI



SELAMAT TINGGAL JANDA KU









KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI BERITA DITUJUKAN KEPADA MADEY.... kah kah kah..

kah kah kah... ATAU IANYA DI TUJUKAN KEPADA BINI ROSMAH... kah kah kah..

kah kah kah...ATAU KEPADA BIK MAMA.... kah kah kah


BEKAS PM ROMANIA CUBA BUNUH DIRI


BUCHAREST: Bekas Perdana Menteri Romania, Adrian Nastase cuba membunuh diri hari ini, sejam selepas Mahkamah Tinggi menolak rayuan terhadap hukuman penjara dua tahun ke atasnya kerana kesalahan rasuah.

Sumber perubatan berkata, Nastase menembak dirinya di bahagian tekak tetapi peguamnya melaporkan bahawa beliau masih hidup dan berada dalam keadaan sedar.
“Dia OK. Dia sedar dan sudah membuka matanya,” kata peguam Ion Cazacu.
“Saya mendapati beliau tertekan dengan hukuman yang dijatuhkan terhadapnya,” katanya.

Agensi berita Mediafax melaporkan, doktor sedang melakukan pembedahan ke atas Natase bagi mengeluarkan peluru yang tersekat di tekaknya.

Sementara itu, Perdana Menteri Romania, Victor Ponta berharap Nastase segera pulih. - AFP

MALAM ESOK DI BALOK



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hehehe.. itu baru 2 tahun hukuman. kalau 20 tahun?

Tanpa Nama berkata...

mamak pedukang mahadeath mmg kecut telor sampai tersentap jadi buah kotey mamak makanan puak2 umngok

Tanpa Nama berkata...

Hampieh punya Blog.
Ingat nak cari apa2 bukti yang ada. Boleh la buat bahan bukti nak tuduh orang rasuah, di mahkamah. Takat cakap merapu, macam orang hisap ganja, buang masa aku saja.

Tengok Melayu hang dengki. Tuduh macam2, tanpa bukti yang bernas. Bangsa lain lebih kaya-raya, hang himpit pula, cari rezeki. Patula negara mudah tergadai.

Sorry tak masuk dah dalam blog macam ni. Lebih baik aku pi hisap ganja tempat lain.

Khaik Tuiih

RD

WWW berkata...

RD 4:13, lu lama tak kena ICE ker?
gua tengok lu pening lain macam aje bila masuk blog nih!

Kalau lu nak ICE, lu pergi Lanchowwww laa!

pro rakyat berkata...

Hoi RD @ anon 4.13pm baik kau pergi stim taik lembu lagi bagus, haprak punya mamat nampak sangat Keumngokan, ini blog memang tempat anti UMNGOk,madey kutty, mat mongol, bik mama, wak sembab dan seangkatan dengannya so RD tonggong kalau kau rasa tak best kat sini pergi berambus atau pegi mampus

tony soprano berkata...

ptuiiii RD, kalau lu syg big mama dan seangkatan dengannya, u ble blah dr page ni. Nanti lu bole nangis wooo smpai kluar air kencing lembu dgr km kutuk manja sama lu punya geng, itu geng lanun2 bsr d malaysia. Ketua page ni nama isyam, dia otai oooo, klau dia yg kutuk lu, sku gerenti lu isap ganja sampai mampos sbb x tahan. soooo lu jgn main2 aaar hihihi pergi mamposla pundek