Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 19 Jun 2012

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA - PECAH BERITA SEDUNIA





TUKAR TIUB PEMECAH BERITA


tujuh petala langit
tujuh petala bumi
seluruh alam ini
tukar tiub memecah berita


BERSIH 2.0 DI SAMAN LAGI
surat tuntutan dari dbkl sampai
ini adalah tambahan dari surat
saman yang lebih awal
jumlah kali ini ialah RM 351,203,4500

ini trik baru yang cuba dimainkan oleh gerombolan
trik lama ialah bubuh gambar demonstran dalam akhbar
trik gambar ini digunakan masa reformasi
trik ini tak laku tak ada sapa ambil pot

trik saman ini trik baru
trik saman ini selalu di gunkan oleh lee kuan yew
banyak aktivis yang jadi bangkrap

asal usul trik ini ialah di israel
ini cara zionis israel menekan palestin
sekarang trik ini dah sampai ke malaysia



SURAT TUNTUTAN DARI DBKL









NOTA:
dbkl terkenal dengan rasuah
dbkl terkenal sebagai kaki pau
maka sesiapa ada kesah dan berita
tentang rasuah dbkl sila mula hebohkan




7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

DBKL kaki pau orang nak meniaga kat masjid india. Ini dah kira open secret la, satu kl tau dah perangai depa ni, tiap2 minggu mintak wang perlindungan daripada gerai2 kat situ, siapa tak bayar gerai kena sita.

Tanpa Nama berkata...

ada tengok Pendekar Bujang Lapok? Ni ha Ahmad Nisfu nak buat tuntutan... hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

tulis nombor jumlah tuntutan pun mcm org tak sekolah, wonder who are those stupid people behind this.

Tanpa Nama berkata...

DBKL siapa suruh x bg dataran merdeka.

Tanpa Nama berkata...

Bila PR ambilalih kerajaan Malaysia. Wajib ada pilihanraya PBT.

Jgn dilayan surat saman tu.
Jom saman DBKL sebab halang rakyat berhimpun di Dataran Merdeka. DM bukan hak DBKL, itu hak rakyat Malaya.

Tanpa Nama berkata...

bulan puasa ada pasar ramadhan di masjid india akan dilelong RM20K hingga RM40K oleh kakitangan DBKL. dapat 10 lot dah ada RM400K lepas belanja 4 tahun. itu kerja DBKL makan rasuah.Datuk Bandar bongok.

Tanpa Nama berkata...

tt.semalam aku tengok tv alhijrah..ada satu slot kutuk bersih..nak termuntah aku tengok..mula tayang keadaan aman pastu tunjuk pasal bersih konon buat kacau..totally bodoh la tv ni..