Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 14 Jun 2012

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




LAPORAN TERKINI


telah diberitakan bahawa
ada yang telah tewas
ketika kemalangan ini berlaku?

betulke?

telah diberitakan bahawa
keluarga yang malang
telah mendapat pampasan?
satu jumlah yang banyak?


betul ke di bayar sejuta lebih?

juga telah diberitakan
bahawa masih ramai artis
yang menyumbang tenaga
masih belum di bayar

NOTA:
perhatikan kelajuan kereta yang melanggar
berapa orang sebenarnya masih dalam hospital

satu malaysia hairan
kenapa mat mongol dan bik mama
tidak datang melawat
selalunya bik mama suka
kalau ada peluang gambar diambil

soalan????

BERAPA RAMAI LAGI DALAM HOSPITAL



malam ini mat sabu dan zunar jam 9 malam:






6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

uhyoo sejuta lebey..

Monyet Bin Kera berkata...

bia betul TT? mana dpt info?

Pro_Pembaharuan berkata...

bagi aku senang jer...

PERGI MAMPUS kepada yang pergi kerana kebanyakkan yang pergi tu pun malaon UMNO... BIAR PADAN MUKA!

Yang kedua, terima 1 juta? Elok lah keluarga diorang mampus sebab family diorang sanggup jual nyawa dengan harga 1 juta... kalau tak sanggup jual, sudah pasti mereka akan ambik tindakan...

Sebagai ringkasan,

PADAN MUKA DAN PERGI LAH MAMPUS DENGAN BELIA-BELIA KOKAK YANG TAK TAU PERHIMPUNAN BELIA ADALAH AGENDA UMNO...

Prince of Noob berkata...

tapi kalau betul diorang dapat pampasan 1 juta bagus lah... dan itu yang sepatutnya diorang dapat pampasan atas kemalangan tu... lain lah kalau dah kena eksiden, lepas tu dengan bodoh mengangguk setuju sahaja cakap kerajaan "ia sudah takdir, saya tahu risikonya, kalau tak kena kat sini, mungkin akan kena kat tempat lain..."

Tanpa Nama berkata...

Daniyar....menantu terbaik rosmah...fazley tersenyum gumbira

underBear berkata...

a ah,kenapa tak pi jengok2...macam excident bas balik dari birthday umno aritu.takdak pon jengok2. aku yang rakyat biasa ni pon terasa wey...gila ah,ayah tak tengok anak2 excident.