Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Julai 2012

ENTAH IA ENTAH KE TIDAK




KINI DI TAHAN KERANA POSITIF





POLIS JOHOR: UNCLE SEEKERS POSITIF DADAH
- sinar

SENAI - Polis Johor mengesahkan hasil ujian air kecing terhadap pengendali blog Uncle Seekers atau nama sebenarnya Syed Abdullah Syed Husein Al-Attas, yang ditahan reman sejak semalam, positif dadah.

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Kontinjen Johor, Asisten Komisioner, Mohd Akhir Ishak berkata, Syed Abdullah yang direman bagi membantu siasatan berhubung penyiaran artikel dalam blognya didakwa memfitnah Sultan Johor itu positif mengambil dadah jenis morfin.

"Laporan polis telah dibuat dan kes disiasat Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik IPD Nusajaya di bawah Seksyen 15 (1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952," kata kenyataan jabatan itu.

INI IKAN PARANG TERBAIK ASAM PEDAS



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

kah kah kah ... POSITIF DADAH PULAK.... kah kah kah..

woit...BUKA LAAA BOOOT KERETA.... kah kah kah....

kah kah kah...PASAL APA KALI INI LUPA BUKA BOOT KERETA.... kah jkah kah..

kah kah kah... SELALUNYA POLIS TAK LUPA BUKA BOOT KERETA... kah kah kah..

kah kah kah...KALAU BUKA MESTI ADA PARANG..... kah kah kah...

kah kah kajh... PARANG YANG MAT INDON YANG SELALU PAKAI ITU... kah kah kah..

kah kah kah...PARANG YANG MACAM AMINULRASHID SIMPAN DALAM BOOT KERETA... kah jkah kah..

kah kah kah...PASAL APA LUPA?.... kah kah kah

NOTA:
uncle seeekers ini betul betul oltai
sekarang orang main ice
dia masih main morfin
kah kah kah


SABTU DI MASJID WILAYAH


17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ha tengok aku da agak da tu hari! mesti dorang ni akan plant sesuatu either dadah atau senjata. mamat ni rambut panjang jadi senang la nak dajalkan dgn dadah. org2 kampung baca berita mesti terus percaya

sama dalam ic berkata...

selama ni gua salute giler dgn bro TT, now gua punya salute utk bro TT jatuh no 2.. no 1 dpt kt Uncleseekers... jgn marah bro.. cuba bro kasi tambah lagi garam kasi lebih sikit untuk isu tuh, gua rasa bro TT lg byk tahu berkenaan perkara tersebut berbanding uncleseekers.. sbb bro mkn garam dah bertan tan berbanding uncle seekers

Tanpa Nama berkata...

entahnya,

Uncle Seekers terang-terang lawan freeloader, oooppss, dia gune nama je terus...

TT takut gak, guna freeloader... cakap nak lawan freeloader, tapi tapis-tapis gak ayat...

uncle seekers ni lawan terang-terang...

Come on la TT... jangan buat-buat berani tetapi penakut...

ni gua tulis siap-siap. namakan freeloader sebagai, sesulmak... singkatan pada semua sultan pukimak...

hehehehhehehehehhehehehe

Tanpa Nama berkata...

nak highlight dadah supaya orang yang tak baca blog uncle seeker akan fikir mamat ni tentu berkhayal kah kah kah.. pastu pandai-pandai la "senyap" dari tahanan.. biasa la orang lalok ni leh buat macam-macam..

Revolutionaries berkata...

Down to the monarchy, long live republic, lets rebel against monarchy and Umngok-be end, lets we free our self from this bloodsucker, mereka dah terlalu lama menzalimi rakyat, mari kita ubah sistem pemerintahan Malaysia supaya masa depan negara ni bertambah baik

Tanpa Nama berkata...

isunya bukan dadah tapi dibully freeloader. melayu bijak mana boleh ujud di tanahair keling kutty yg punya. jika benar ketuanan cuba la tangkap org bukan-melayu sekali yg tibai sultan mcm itu karpal...
cheh, harapkan padi lumbu baham tuan kah kah kah!!

ps: melayu tak bodoh tapi pengecut dan berjiwa hamba. sapa je boleh lepak dlm kandang sekangkang kera!!
yg peliknya dijulang lak org asing sbg kalipah!!

c who decorate the common house; who squat the mountains; who suck the black gold????? woit, here in yr land u were NOT the king. jika adapun KETUANAN SAKAI!! today even if u all join hands to vote, u boleh tonggeng punggung la!!!maka itu teruskan la jilat jubo mamak, the saviour, asalkan ABAI. asalkan bukan anwar ibrahm ?? kah kah kah

uncleseeker pun org luar tu sbb dia lebih menyampah tengok lanun baham khazanah ulat taeikk. and tt?
org nogori pun org luar yo menipu red indian nusantara kah kah

Tanpa Nama berkata...

Comel awek US neh huhu..

Baca http://uncleseekers.blogspot.com/selom kena delete kah kah kah :)

Rasa ada orang backup dari belakang.. takpa ada kawan2 polis dia leh tolong gak.. kalau dia tu somebody lar..

pasal dadah tu biasa la.. parang dadah senjata cam tak biasa cerita polis Malaysia ni huhu..

Tanpa Nama berkata...

Cun siut awek uncle.... Hidup uncle seekers...marilah join tt hasut rakyat mahrain... Musuh pada musuh kita adalah geng kita ...geng melawan..yeahhh

Stupid University berkata...

Cayalah uncle! Lepas morphine apa pulak? Liwat macam Anwar ke? Kah! Kah! Kah! Kerajaan cerita bontot lagi! Kah! Kah! Kah! Kah! Jangan bagi password kat mereka! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

bro isham nak di compare dgn uncleseeker? aduyai! lain field of expertise dowh! tapi personally, rpk dah menaik sekarang..article mantap dan thought provoking..paling osem article cenderung kepada non partisan politics..harap bro isham merajuk baca komen ni dan sila tingkatkan satira dan intellectual content..not that i dont like u, tapi rpk sama matthias chang punya stuffs memang power..ok? cheers!

tulah fucker berkata...

apa cite ngn freeloader yg bntai budk kt klab mlm artu??da kna tgkp blm??

Tanpa Nama berkata...

nak dakwa uncleseeker bawah akta osa, hasutan dll tu nanti bicara kena sapina dewaraja pulak.
mudahkan cerita kantulkan dia kes urine ambil morfin.
2 hari kena tahan baru ujian air kencing dan positif. lambat sangat.biasa kena tahan terus buat ujian

maka untuk menipu org2 melayu, dikatakan uncleseeker ni matpet ambil morphin jadi tulisannya dia buat masa tengah high takder kredibiliti.

Tanpa Nama berkata...

sah blog RPK dah merosot org tak baca..mathia chong siapa pedulik...kahkahkah sampai kena komen kat blog TT kahkahkah ada pencacai umno ada pencacai rpk gak

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 4:41 ptg
Kahkahkahkah!
Ada gila meroyan
Ada gila merayau
Kahkakahkah!

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah..partisan narrow minded..boo!! nak populist herd mentality lu baca hairan metroll le!

Tanpa Nama berkata...

sapa RPK tuh kah kah kah

Author MalaysiaCrisis berkata...

Justice for Uncleseekers