Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 11 Julai 2012

SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAIKO



KOMENTAR TUKAR TIUB


berita wajib diyakini
apabila ledakan berlaku di wtc pada 9/11
pada awalnya semua orang pecaya ini kerja usama

tetapi beberapa hari kemudian
cerita dan kesah mula bocor
ini kerja orang dalam

apa yang berlaku pada 9/11 itu
din panggil: mengolah persetujuan

mengolah persetujuan ialah melakukan sesuatu
untuk meminta rakyat
untuk meminta pengundi
bersetuju dan menyokong

mengolah persetujuan
untuk menyediakan suasana
yang lebih baik untuk melakukan
kejahatan yang besar



BETUL KE MATI ATAU SANDIWARA?





PENCERAHAN DARI PEMBACA

belajar tinggi,kerja bagus,tapi takkan bapak jual nasi lemak,suami pemandu lori,apa kes ni bro..lain macam la jalan cerita mereka ni...ada rasa pelik sikit dalam statment paper ni..meragukan
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

arwah tu (kalau betul da mati) dikatakan seorang blogger. Tapi bila jenguk blog dia, hanya mula blogging bulan Jun. http://jayanegara1234.blogspot.com nama blog pun pelik - macam hentam je nama,macam nama yg sebarang taruk je.

nama tak mencerminkan ke-Imammahadi-an. kahkahkah pastu dikataan wanita itu pembaca setia blog. kepala bana apa blog baru mula bulan jun boleh popular. mamat tu bukan public figure, macam mana blog boleh popular.
By ninja turtle on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12


"Suspek lelaki yang berseluar jeans cedera di tangan kanan, manakala pasangannya di paha kiri. Kedua-dua dibawa ke Hospital Putrajaya untuk rawatan lanjut. Kedua-dua suspek dikatakan memberitahu mahu menggulingkan kerajaan dan melaungkan perkataan takbir beberapa kali.

Utusan" Macamana tembak kat tangan leh mati? berita baru dikatakan ditembak di ari-ari? huh Bagaimana 2 orang nak gulingkan kerajaan dengan sebilah pedang samurai?? adeh
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

Isteri pemandu lori bersama seorang lelaki menyerang JPM.. agak saspens.. wanita itu Kelulusan UIA :) ingatkan lulusan matshusiro dari Jepun.. Motif masih tak dapat diketahui ke? pejadah serang JPM kalau pi bank dapat gak rompak duit hahah..
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

perdaa....satu hari tanpa otak politik boleh tak....semua benda yang tak elok semua UMNO ke....?jangan sampai nanti anak dalam kandungan isteri pun cakap UMNO punya kerja....?tolong fikir kejap?
By Anonymous on APA KAH INI SATU SANDIWARA AL- MAUNAH BAHAGIAN DU... on 7/11/12

hairan bin xjub bin peelik ayah umur 55 thn anak umur 47 anak kedua plak 2
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

belajar UIA keje penolong pengurus ermm... kawin dengan driver lori ermm...1 lagi pelik polis tak call family tunggu bapak pompuan tu yang call. pelik...
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

Dorg tak siasat pulak kat mana dorg beli pedang samurai tu? Nota - hang rasa logik ka org gila pi putrajaya lepas tu boleh buat2x gila libas pedang. Dasat org gila kat malaya sekarang nie. Time nak gila boleh bawak pedang. Lepas nie mesti ada plot sakaliau kapal ka, bot ka kapal terbang ka tak pung bas. Mcm mana dorg buat scrip mcm kita dah tau.
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

TT baca laporan kat sinarharian rasa ada letak semua nama..
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

nasib lah anon 1:50. kalau awak bodoh tapi duduk diam-diam pasti tak ada yang tau. ini nak juga tumpang sekaki. kan dah kena belasah!
By Anonymous on SANDIWARA BERSAMBUNG LAGI - DARI SEDIH JADI SERAM on 7/11/12

Heran bin ajaib bin bengong wa di buat nya
By 6803man sarawak on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

Ala google je banyak gambar salah satunya,.. http://khairulryezal.blogspot.com/2012/07/jpm-diserang-lelaki-samurai-sudah.html Itu la BH dan Utusan tak laku semua nak kena filter gambar orang mengamuk ni ganas.. kah kah kah
By Anonymous on APA KAH INI SATU SANDIWARA AL- MAUNAH BAHAGIAN DU... on 7/10/12

Bro, kalau lu baca blog dia (http://jayanegara1234.blogspot.com/2012/06/hidup-dan-mati-apa-yang-dipertaruhkan.html) cuma ada 17 entri jer tu pon bulan Jun thn ni,FB plak (https://www.facebook.com/khalil.afandi.1) nmpk sgt baru create, ntah betul ke tak mati?? ni 'storyline' tak cukop ngam laa nk kasi box office kakakaka
By Anonymous on APA KAH INI SATU SANDIWARA AL- MAUNAH BAHAGIAN DU... on 7/10/12



layari radio bangsar - radio punk rock:





7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau tgk gambar memang macam dia..

blog ntah hape.. pening nak baca http://jayanegara65.blogspot.com/

email jayanegara1234@gmail.com

Facebook https://www.facebook.com/jaya.negara.10

Motor BHB 1541

perempuan tu dhada ke yang salu komen blog dia?
memang macam tak betui..

adakah blog2 akan diharamkan sebab boleh membuat orang gila kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bro,
Citer nie leh dapat box office ker???
Aku tak mahu pertikai banyak sgt,alasan menembak mangsa mcm tak logik, senjata cuma pedang samurai bukan M16 siap grande Launcher ker? Bagi aku polis boleh tangkap mamat nie dgn senang, ada 2 org jer musuh... Mana silat perang /silat tempur masa belajar kat Kem dulu... Dari segi logistik dan kelengkapan perang musuh mmg hancur giler, kekuatan tempur pun tak power(2 org nak lawan ramai)ingat rambo ker...rambo pun lawan pakai senjata berat... Kalau aku jadi polis putrajaya aku malu tembak mamat tu...kan ada pistol current tu, guna yg mcm tu jer dah boleh tangkap mamat tu...kalau 5 lawan satu pun leh tangkap mamat tu...Script cerita fail or mamat tu mmg bodoh giler.

Tanpa Nama berkata...

Lelaki Khalil Afandi 47
Perempuan Muhdalina Ahmad 25 -> ni rasanya dhuda dlm blog dia..

Media massa sudah spin kata internet jadikan Mudalina ni taksub.. So adakah kemungkinan Internet akan ditapis habis-habisan.. jeng jeng jeng..

Tanpa Nama berkata...

ada komen pembaca yg keliru. bapa yg umur 55 tahun tu ialah bapa kepada wanita tu. baca betul.

namun, setuju kes ini mmg pelik

Tanpa Nama berkata...

pelakon2 diambil dari mereka yg mempunyai masalah.....

yb berkata...

Berita petang ini terus belit dan umum yang pisau pemotong daging dan pedang samurai diguna untuk menyerang!

Tanpa Nama berkata...

Aku dari hari kejadian nak tanya warna darah tu macam dalam drama swasta la, ke memang warna darah macam tu? huhu