Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 11 Julai 2012

SANDIWARA ITU DI TERUSKAN LAGI - KOMEDI SERAM MENJADI LAWAK BODOH



PERTANYAAN DARI TUKAR TIUB


sudahkah dikapankan?
sudahkan dikebumikan?
dimana di kebumikan?

ada pembaca yang tahu!

al-fatihah



KALAU MACAM INI MASUK AKAL






NOTA:
kalau pakaian samurai macam ini
baru amsuk akal untuk menyerang
ini pakai levis golok
dan tak ada baju
boroi pulak tu
kah kah kah




PENCERAHAN DARI PEMBACA
Berita petang ini terus belit dan umum yang pisau pemotong daging dan pedang samurai diguna untuk menyerang!
By yb on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... at 5:37 PM

pelakon2 diambil dari mereka yg mempunyai masalah.....
By Anonymous on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... at 5:05 PM

Itulah Malaysia apa pun boleh? PM ex salesman kapalselam komisen 1/2 Billion mak oi! Jadi PM pun tumpang tui tuah ZZZZZZZ.....beli cincin berlian di kumpol dari kecik duitnya...hau hau hau hau.....lahabau!
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... at 4:31 PM

ada komen pembaca yg keliru. bapa yg umur 55 tahun tu ialah bapa kepada wanita tu. baca betul. namun, setuju kes ini mmg pelik
By Anonymous on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... on 7/11/12

Lelaki Khalil Afandi 47 Perempuan Muhdalina Ahmad 25 -> ni rasanya dhuda dlm blog dia.. Media massa sudah spin kata internet jadikan Mudalina ni taksub.. So adakah kemungkinan Internet akan ditapis habis-habisan.. jeng jeng jeng..
By Anonymous on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... on 7/11/12

Bro, Citer nie leh dapat box office ker??? Aku tak mahu pertikai banyak sgt,alasan menembak mangsa mcm tak logik, senjata cuma pedang samurai bukan M16 siap grande Launcher ker? Bagi aku polis boleh tangkap mamat nie dgn senang, ada 2 org jer musuh... Mana silat perang /silat tempur masa belajar kat Kem dulu..

Dari segi logistik dan kelengkapan perang musuh mmg hancur giler, kekuatan tempur pun tak power(2 org nak lawan ramai)ingat rambo ker...rambo pun lawan pakai senjata berat... Kalau aku jadi polis putrajaya aku malu tembak mamat tu...kan ada pistol current tu, guna yg mcm tu jer dah boleh tangkap mamat tu...kalau 5 lawan satu pun leh tangkap mamat tu...Script cerita fail or mamat tu mmg bodoh giler.
By Anonymous on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... on 7/11/12

SOROK MUKA


Amboi... Bapanya baca STAR..?
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

Kalau tgk gambar memang macam dia.. blog ntah hape.. pening nak baca http://jayanegara65.blogspot.com/ email jayanegara1234@gmail.com Facebook https://www.facebook.com/jaya.negara.10 Motor BHB 1541 perempuan tu dhada ke yang salu komen blog dia? memang macam tak betui.. adakah blog2 akan diharamkan sebab boleh membuat orang gila kah kah kah
By Anonymous on SANDIWARA AL-MAUNAH BAHAGIAN 2 DI PANGGIL MAT SAI... on 7/11/12

kalau tgk blog yang dikatakan arwah pengendalinya (http://jayanegara1234.blogspot.com/) , ada komen2 yang dihantar pada 10july telah "This comment has been removed by a blog administrator." dan "This comment has been removed by the author". Timbul kesangsian siapa yg tuan punya blog sebenarnya? Sedangkan arwah dah xde pada 10july.


Siapa yang tulis?? Siapa yg moderate?? Pihak berkuasa kena cari mereka2 yang sedang maintain blog tu, baru blh tahu kaitan antara arwah dengan peristiwa ni. Kalau tak akan menimbulkan kesangsian. Lagipun blog ni baru je setup bulan June. Hari2 tulis artikel sampai la g mengamuk. Macam tersusun pulak .. PELIK AJAIB HAIRAN
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

Sekolah tinggi tetapi jadi macam itu," kahwin dengan pemandu lori...
By Anonymous on SANDIWARA ITU BERSAMBUNG LAGI - HAIRAN BIN TAKJUB... on 7/11/12

kalau isteri hang mengandung ..aku rasa bukan sebab hang punya projek..tapi sebab UMNO lah kot...huk..huk..huk....apalah punya ke dajjal punya pemikiran
By Anonymous on APA KAH INI SATU SANDIWARA AL- MAUNAH BAHAGIAN DU...



13 ulasan:

ninja turtle berkata...

kalau ninja macam ini boleh? http://3.bp.blogspot.com/-YkJ_ajunyig/T9zDaiSGyrI/AAAAAAAAE_8/tzq1mU8o5-c/s1600/teenage-mutant-ninja-turtles-8.jpg

Berhujah berkata...

Bro TT

Kalau nak lebeh logik cuba baca ini

http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2012/07/mahdi-rambo.html

Prince of Noob berkata...

sedikit pencerahan daripada saya di sini http://buasirotak.blogspot.com/2012/07/ketaksuban-yang-membawa-padah.html...

Tanpa Nama berkata...

It is possible that the samurai guy was high on meth(syabu). People high on meth can go on rampage(amok) to kill. This has been well documented.

Udin Rais Pengecut Cabut Lari berkata...

Hishamudin Rais ni sama gila cam laki dan betina tu. sebab dia pn mimpi nk tumbangkn kerajaan. kah kah kah kah kah!!!!!!!

ooppss silap. laki dan betina gila tu berani tp Udin Rais ni pengecut suka cabut lari. kalau setakat hasut belia2 kat blog sampah ni, dia berani la kah kah kah kah kah kah kah!!!!!!!!!

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

ada beberapa lagi kelemahan dan keraguan,kalau baca view complete profile since blogger on may 2012,dan gambar profile blog dia kenapa mesti sama dalam Fb dia,ini menandakan,fb dan blog dia baru di cipta,orang lain pun blogger gak,tapi mesti profile pic tak sama,aku pun confiuse sebab aku pun ade buat blog,ini semua konspirasi nak olah persetujuan yang ada bermotifkan kuasa dan politik,serta mendominasi undang2 negara ke atas rakyat..lebih baik siasat lebih lanjut..ini senjata terbaik kita untuk mencari kelemahan pemimpin zalim yang cuba mereka2 peristiwa ini,kerana aku merasa sangsi akan plot manusia yang dikatakan imam mahdi ini

ini adala profile jaya negara http://www.blogger.com/profile/01682960284487878786 on blogger since may 2012, baru lagi

ni akunye profile blog since october 2009 aku taruk pic anak aku,kat fb muka aku la..tapi jaya negara ni lain macam blog dicipta may 2012 cuba siasat akaun fb dia bila dia bikin?atau last update dia di fb? ya..ini adalah konspirasi politik najib untuk olah persetujuan,hanya umno bn je tau perkara yang cuba nak dilakukan mungkin undang2 baru akan ditubuhkan?mungkin nak raih simpati kononnya pentadbiran mereka baik hingga ada manusia cuba gulingkan kerajaan,atau satu amarn?atau bermacam2 lagi persepsi,jugatak logiknya macam ne la mereka leh lepas dari pondok pengawasan masa nak g kompleks JPM,bukan ke tu restricted area jika tiada urusan rasmi?macam2 punya gila politik umno ni

Tanpa Nama berkata...

ini rancangan yg lebih besar lagi - satu peluru silap2 kununnya nak kena seribu

islam liberal lawan islam konservatif lawan islam plural lawan islam wahabi lawan islam shiah lawan sama sendiri

sama tak mcm skrip di iraq?

kesudahannya tak boleh jadi, terpaksa dilakukan demi 'keselamatan dan ketenteraman serta keamanan' keluarga besar bik mama

tanda-tanda hari-hari akhir gerombolan

Tanpa Nama berkata...

syed u live inside the closed box. penakut nak ckp ini sandiwara sauk al maunah buatlah cerita rambo bodoh kau tu

lepastu api2kan lagi, ckp dlm tulisan kau tu imam mahdi tak ada, kemudian kau kaitkan dgn agenda syiah

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

dan terbaru sebagai tambahan aku juga usha blog2 yang jaya negara ni follow,blog2 yang dia follow ni semuanya adalah lebih ke arah pro umno bn,korang leh usha beberapa senarai blog yang jaya negara ni follow,kata nak tumbang kerajaan bagai,tapi dia follow blog yang pro kerajaan,bunyi nama blog macam ada unsur islamik atau konspirasi,tapi bila aku baca sebahagian artikel blog yang di follow oleh jaya negara tu ada sebahagian artikel yang menyokong kerajaan,korang ushalah sendiri

Tanpa Nama berkata...

Iman Mahdi turun kat Malaysia tak pakai baju. Sapa yang percaya memang dia lembu macam Utusex!Kah..Kah..Kah.Malaysia boleh!

Tanpa Nama berkata...

Jgn pening2 badak,
Jgn pikir sampai muntah-muntah,
Jgn baca blog pelik berkali-kali,
Jgn kaji-kaji ayat yg pening2,
Nnt semua jd bodoh,
Semua muntah-muntah,
Semua jadi boroi,
Semua pakai topi lanun,
Kena tipu!!

Oleh BIK MAMA..!!

Manufacture Consent berkata...

2 hari selepas kes ni, Akta Keharmonian Nasional diumumkan. Kebetulan? :)

Tanpa Nama berkata...

Udin Rais Pengecut Cabut Lari <------ INI SB,

SB yang sakit otak,
Kerjanya melucah tahanan politik ISA,
Kerjanya memprovok para demonstran,
Kami tak bodoh,
Kami tak buta,
SB pun baca TT,
kah2 kah kahh..

Arahan oleh BIK MAMA!