Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 6 Ogos 2012

SIAPA SEBENARNYA HISHAMUDDIN RAIS INI ?









PENCERAHAN DARI PEMBACA
betul ar ape dia ckp. kita mesti ikut perintah Allah. ni pun kau nak gelak pehal? tau la kau kominis
By Prince of Noob on BILA NAJIB REKRUT TUHAN - BABI MULA TERBANG on 8/6/12

kau ni memang bodoh.otak kominis. tak tau hormat negara. blog ni paling sampah
By Prince of Noob on TERIMA KASEH CHUNG WEI - SELURUH RAKYAT BERSIMPA... on 8/6/12

ntah apa apa lah lu ni, Kah Kah Kah tu je lah yg lu tahu. Patut le lu ni bangkai je. Low Class le lu bro. Serius lu ni memang ANAK HARAM!!! amacam? Kah Kah Kah..
By PAPA GOMO on TERIMA KASEH CHUNG WEI - SELURUH RAKYAT BERSIMPA... on 8/6/12



15 ogos hari malapetaka sosialis kominis mula disebar oleh hishamuddin rais melalui tukar tiub
By anti tukar tiub on SEJARAH MALAPETAKA 31 OGOS on 8/5/12

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/311605_385401794847657_1414816203_n.jpg
By Anonymous on SATU PANDANGAN DARI PEMBACA on 8/5/12

KELAKAR YANG DIBUAT-BUAT ,ARTIKEL SAMPAH DAN HAMPAS,ARTIKEL TAK KELAKAR,MAT KAKI CIPLAK ,TIADA KETULENAN,BUAT KELAKAR KETAWA SENDIRI,YANG BACA PUN SENDIRI MACAM ORANG SASAU,JIWA KACAU...KEH...KEH...KEH
By Meet uncle hussin on SELAMAT BERBUKA PUASA on 8/5/12



Bagi saya Hishamuddin Rais yang masih belum kahwin dan bujang lapuk adalah seorang lelaki yang jauh lebih mulia daripada tok lebai-tok lebai miang yang beristeri empat dan berkahwin dengan budak kecil berumur 8 tahun macam mullah-mullah taliban di Afghanistan. Hishamuddin Rais tak beristeri kerana terlalu ramai lelaki yang miang dan tamak. 1 isteri tidak cukup. Mesti kahwin sampai 4 isteri.
By Bujang Lapuk on MARI KITA DENGAR PENCERAHAN DARI PEMBACA TT on 8/4/12

tangkap Hishamuddin Rais kerana menyebarkan sosialis kominis atheis
By anti tukar tiub on BERITA BERGAMBAR on 8/4/12

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

siapa Hishamuddin Rais ni? asyik2 org duk sebut nama dia dalam blog ni. leceh la brader. Tengok betul2 nama blog ni Tukar Tiub bukan Hishamuddin Rais. ke ramai yg tek reti baca? nak sibuk pasal Hishamuddin Rais apahal lak.

Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Prince of Noob, manusia paling bodoh dalam dunia... ade ke die maki mak bapak die sendiri dengan cakap mak bapak die noob???

bodoh ni nak cakap omputih, tapi bedul! tak sedar maki mak pak die...

Putera pada si bodoh?

hahahahhahahaha

Fahmi Ismail berkata...

Ya amppooonnn...siapa Hishamuddin Ibnu Rais? itu pun tara tau ka? Pak Isham ni dari suku kaum Biduanda...tapi aku tak tau la pulak dia ni suku Biduanda mana...Suku Biduanda terbahagi kepada 2 bahagian iaitu "Biduanda Di Air" iaitu yang datang dari Sumatera dan "Biduanda Di Darat" iaitu golongan penduduk asal iaitu golongan orang asli yang sedia ada di Negeri Sembilan ketika itu iaitu Semang, Sakai dan Jakun. Suku Biduanda Di Air adalah suku yang layak menjawat jawatan Undang atau Penghulu dalam luak-luak Adat Perpatih. Suku Anak Acheh pula bukan berasal daripada nama kampung di Minangkabau tetapi dipercayai diberi nama menghormati seorang pemimpin agama yang berasal dari Acheh.

C++ berkata...

Bhai TT...

Hahaha... sekali sekala kena sakat aper salahnyer kan... hahaha.... relaks bhai...

Prince of Noob berkata...

macam noharom, siapa guna profile ana ni nak busukkan nama ana yg sungguh glamor ini? haramja sungguh. kalau ana yg komen mestilah keluar gambar icon patrick. mohon pencerahan ya encik hishamuddin rais

Tanpa Nama berkata...

tangkap Umco kerana bersekongkol dgn parti komunis china larang umat islam di xinjiang berpuasa!!!
tangkap kerajaan BN kerana sokong kerajaan myanmar yg bunuh umat islam rohingya!!!
tangkap najib jadi barua apco zionis israel yg rampas palestin!!!
sampai mampus kau tak berani!!!
berani kutuk uncle TT yg cute dan disayangi ramai.jgn jealous. tgklah hits blog, kalah tuntun pandy kutty
kahkahkah
salute uncle TT the coolest dude

Tanpa Nama berkata...

seburuk-buruk tukar tiub lebih mulia daripada pembunuh altantuya. Duit komisen dah sapu semua bila tuya mintak hak dia xpasal2 dibunuh dgn kejam. Gua salut tukar tiub sbb menghasut kasi tukar kerajaan.

Tanpa Nama berkata...

hahaha Papa Gomo pun ade. hati2, kot2 ada video Isham Rais pulak dia keluarkan nanti kah kah kah!

opisboi berkata...

berita baik sapa2 yg nak cari duit raya bolihlah buat demo2 macam 50 ekor sakai pasti najiub bagi duit raya

Tanpa Nama berkata...

Bro TT paling cool..telah berjaya memberi pencerahan minda yg bru..sebelum ini kita ibarat katak yg duduk di bawah tempurung..di dalam kotak di cermin kopak..skrng katak transform menjadi VW beattle..tq bro TT..we will follow you..and be your best supporter.-Raja Rimba

Wan Sahabiri berkata...

Beliau seorang muslim... dan semestinya terikat dengan hukum hakam yg Allah tetapkan kepada dia dan kita manusianya kesemuanya, sama saja.
Pendapat beliau... adalah hak beliau, pendapat beliau dalam hal2 dunia tertakluk kepada hal 'khilaf'... itulah demokrasi, agama tiada masalah dalam hal ni...
Sahabat Nabi SAW pernah menungkilkan kata2.. Sesungguhnya kamu (yahudi) paling aku benci dari khnzir & kera, tetapi Allah menyuruhku berlaku adil, kerana sesungguhnya adil itu dekat dgn takwa.. maka kita perlulah berlaku adil.. jgn malampaui batas dalam memberi pendapat kepada org2 yg tak sealiran dgn kita...

asam podeh berkata...

penting ke siapa hisham rais??

dia bawa pencerahan untuk fikrah, yg lain2 tak penting.

yg mana boleh pakai, pakai laa.
yg tak boleh pakai atau berlawanan dgn fikrah sendiri, letak tepi atau cari sumber lain untuk pencerahan.

susah sangat ke?


ps: woi! isham.. awek tu gelak tanda setuju nak kawin dgn lu. apsal lu blah?

Tanpa Nama berkata...

sume yg hina tt tu tau menjilat celahan jubur ameno je. Hidup korang mcm anjing suruhan xde prinsip xde moral. Ape yg ameno buat salah korang iyakan je. Mcm anjing kurap tah2 kalau nenek ,mak korang kene rodok ngn menteri ameno pun korang suke korang iyakan. Bangang btol. Sikit2 komunis sikit2 atheis. Otak cam lembu.

Tanpa Nama berkata...

Papagomo pun ada jugak ke? Dengar kata papagomo ada blog sendiri....betul ke? Glamour lagi..sensasi...mcm2 cerita menarik ada...ye ke? Tak pernah plak aku google masuk ke blog dia tu..cuma dengar cerita para blogger jer...
Tapi aku rasa cerita para blogger tu pembohong aje lah...mana dia ada blog sendiri..
Kalau tidak masa kan dia duk sibuk masuk blog orang bawa tahi lagi. Patut jagalah blog sendiri atau sebab blog tak glamour maka masuk blog TT yang glamour ini...
Blog TT hanyalh untuk orang2 yang akhil baligh sahaja..yang boleh memahami isi kandungan dan jalan cerita dan juga objektinya..
Kepada sesiapa yang belum sunat tu tidak digalakan memasuki blog TT nanti dia akan salah tafsir dan meroyan macan PAPAGOMO...
PAPAGOMO...elok lh kau pi jalan pasar kat jalan pudu nun..disana banyak jual gadgets video camera berbentuk pen..lighter..kacamata dan mcm2 lg..nanti beli dan ambik video lucah sebab kau memang suka sangat benda2 x senonoh tu...dan upload lh byk2 dlm kau punye blog supaya puak umno berjoget kegembiraan dan blog kau akan glamour...bila dah glamour baru lah aman blog TT tanpa pelawat2 yang belum akhil baligh yang meroyan tk tentu haluan....pusss..pusss..pusss gi main jauh2..jgn duk kacau blog orang..pusss...pusss..pusss...gih..gih..gih...jangan degil..gi tengok video lucah

Tanpa Nama berkata...

siapa tukaqtiup? dia ada lah seorang kaki makan!!!

Tanpa Nama berkata...

bro tt....lu......best in the world...!!!!!!
manusia campra tapi jiwa murni.......2lh..bro tt..
#nuajr#

Tanpa Nama berkata...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Satan In Heaven berkata...

dah la noob. Toksah main game promote blog kau cara murah. Kau pegi promo kat blog budak sekolah yang tengah baru nak tumbuh sudah lah

Prince of Noob berkata...

suruh TT block komen dari tanpa nama atau nama/url, hanya pengguna berdaftar je boleh komen... baru tau betul tak betul komen tu... ntah2 yg guna nama papagomo pun bukan papagomo yg sebenar... fitnah tu kat mana2 bukan hanya org BN atau PR je pandai fitnah, fitnah tu tak mengenal parti politik

Tanpa Nama berkata...

Bagi aku, Hishamudin Rais dan blog Tukar Tiub ini boleh diibaratkan tong sampah... emm bukan lebih tepat tapak pelupusan sampah dan sampah sarapnya...sabar ini bukan penghinaan tetapi hanya ibarat...biar aku terangkan... apa yang banyak banyak ditulis dan dilonggokkan oleh Hishamudin Rais dalam blog TT (seperti longgokkan sampah sarap di dalam tong sampah atau pasar Selayang misalannya), dalam gaya bahasanya tersendiri yang sebahagiannya penuh dengan kejelekan, kebusukan, kehodohan (macam sampah la) tetapi ibarat di dalam longgokan-longgokan sampah sarap ada banyak tin-tin, kaca-kaca, kertas-kertas terbuang, yang boleh di'recycle' untuk manfaat manusia, ada sisa-sisa yang boleh jadi sumber kehidupan lain seperti kucing, lalat, tikus dsb sebagai kesinambungan kitaran hidupan alam semesta... bahkan mengikut bos syarikat pengurusan sampah, bau sampah itu adalah bau duit! termasuk juga pekerja-pekerja yang bergantung hidup kepada pengurusan sampah... kebusukan dan kesampahan blog TT adalah penarik dan gaya Hishamudin Rais, namun mengikut akal kewarasan dan kedewasaan kita pandai-pandailah kutip yang mana bermanfaat dan buang kejelekan yang ada... kah kah