Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 20 September 2012


 GEROMBOLAN ANTI WARONG TOM YAM
PROTES FILEM HINA NABI: PEMUDA UMNO ADAKAN HIMPUNAN ESOK - mStar

KUALA LUMPUR: Pemuda Umno akan mengadakan perhimpunan secara aman bagi membantah penerbitan filem anti Islam, 'Innocence of Muslims' di Masjid Jamek, Kampung Baru di sini pada Jumaat.
Ketuanya, Khairy Jamaluddin berkata, perhimpunan itu akan turut disertai lebih 10 pertubuhan bukan kerajaan (NGO) selepas solat Jumaat di majis berkenaan.
"Saya dan Dewan Pemuda PAS memutuskan untuk mengadakan perhimpunan secara berasingan demi memastikan keadaan terkawal serta mementingkan keselamatan dan ketenteraman awam.
"Walaupun kami ada solidariti bersama dengan Dewan Pemuda PAS berhubung perhimpunan ini tetapi kami risau keadaan akan menjadi tegang apabila bertembung," katanya pada sidang media di sini, Khamis.
Khairy berkata, perhimpunan oleh Dewan Pemuda PAS yang diketuai oleh ketuanya, Nasruddin Hassan Tantawi akan diadakan di hadapan Kedutaan Amerika Syarikat (AS) di sini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
woit.... SATU DUNIA BERDEMO ANTI AMERIKA.... kah kah kah..
kah kah kah... PEMUDA GEROMBOLAN DEMO ANTI  SIAPA?.... kah kah kah..
kah kah kah... SIAPA TARGET PEMUDA GEROMBOLAN?.... kah kah kah..
kah kah kah.... MEK TOMYAM  DEPAN MASJID JADI SASARAN KE?... kah kah kah..
kah kah kah... RESTORAN TIKUS SEBELAH PINTU GERBANG  JADI SASARAN?... kah kah kah..
kah kah kah... WARONG MEK JOOH DARI YALA JADI SASARAN?.... kah kah kah..
woit.... TAHU TAKUT NAK BUAT ANTI AMERIKA.... kah kah kah..
kah kah kah.... SUARAM AMBIL DUIT DARI DANA AMERIKA.... kah klah kah..

woit... SUARAM AMBIL DUIT DARI AMEDRIKA ... BUKAN MAIN BISING... kah kah kah
kah kah kah..KENAPA TAK DEMO ANTI AMERIKA... kah kah kah...

kah kah kah...BAWALAH BANYAK MAT BANGLA.... kah kah kah
woit...,..POOORAH.... BARU MERIAH..... kah kah kah


NOTA;
kesian madey
kesian mat mongol
baru cakap demo bukan budaya kita
sekarang semua sudah turun berdemo
semua ikut mazhab tukar tiub
kah kah kah









8 ulasan:

hijaukuning berkata...

kan esok solat Jumaat masjid penuh, nampak ramai sikit yang berdemo.

Raja Fiqri Fauwaz berkata...

mazhab tukartiub. kah kah kah

zaiem berkata...

tak basaq menunggu ratusan ribu yang hadir berdemo

Tanpa Nama berkata...

Nak nama la nih.. buat asing-asing.. Kalau wat ngan PAS nanti orang tak nampak tengalam pemuda2 UMNO hahaha.. :D

Ala wat sekali la sama-sama atas nama Islam takyah berparti2 nih.. buang masa je..

average joe berkata...

mulo2 meme depa nok buak samo2, umno denge pah sekali berdemo.
aku pun nok le join samo, denge kawe opih aku nih, sebab esok kami beduo keno gi meeting dekak kg baru tu, habih meeting doh tengahari, leh terus make & solat jumaat situ, terus join demo.
sekali keri ghoyak tokleh buak samo2 takut jupo nati, puok umno denge puok pah betumbuk pulok...
aku ghoyak denge kawe opih aku tu, tokleh aku nok join demo situ kalo betumbuk gitu. sebab puok umno ribu2 kat kg baru, puok pah sikik ja, lain doh gi demo tepak lain. naya aku soghe2 keno debik denge keri ribu2.
kawe aku tu takpo, dia kulik gelap2 sikik nok seghupo mamak, leh la ngaku pemudo umno, takdok la keno debik!

-average joe-
klakka-la.blogspot: LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Edit YOUR Photo (MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Edit Foto ANDA)

Tanpa Nama berkata...

WEHH!! ulama muda UMNO kan dah kata demo HARAM, HARAM, HARAM!

Tanpa Nama berkata...

apa beza islam pas dgn islam umno..nak buat demo ni kene pakai baju ikut parti ke?

Tanpa Nama berkata...

Demo loh ni tok supho melayu...tak mengeti kawe no ttekoh...tengok lohni hujung tanduk...tengokloh ni hujung tanduk...ruponyo banglo yang ekou bawok.....Belilah Barang BuatN bangla.......kakakakakak