Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 20 September 2012

SAEKOR LAGI KANG KONG GEMOK DI TEMUI







KANG KONG OOOO KANG KONG

NOTA: 
saekor lagi kang kong buat perangai
kang kong ni tak tahu lulusan mana
tapi darai cara kang kong ini mungkin 
dari sintok kah kah kah 

NOTA:
cuba perhatikan kang kong ini gemok
hotok 
ini muka ratu mek donal
atau 
muka ratu kentuki fried fak
kah kah kah




14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

punya la bangang prof ni ..,

Tanpa Nama berkata...

Memang Bodoh tak belajar perlembagaan.. atau dah kena brainswash habis ngan BN sampai bodoh tahap tepu..

Kerajaan berkidmat untuk rakyat.. Bukan BN.. Juga bukan orang BN je bentuk kerajaan.. ada banyak parti bentuk kerajaan..

Semua dapat duit elaun dari kerajaan.. duit dari cukai dari rakyat dsb.. dari Najib ke karpal singh ke lim kit siang semua kerajaan bayar gaji depa ma.. BUKAN BN bayar..

pejawat awam bekerja la untuk rakyat orang awam.. bukan penjawat bn semata-mata

ikan besar berkata...

rakyat malaysia perlu diberikan fahaman yang asas ni iaitu parti pemerintah dengan kerajaan merupakan dua entiti yang berbeza.

kalau umno-bn dah pupus pun kerajaan malaysia tetap ada. harap pakcik2, makcik2 dan yang belum jelas lebih faham. hehe

Tanpa Nama berkata...

Ni bukan prof kang kong..ni dah tahap prof kong kang..sejenis mamalia..serupa berok atau monkey yg di bela tuannya utk melakukan kerja2 kotor tuannya spt memanjat pokok kelapa yg banyak semut kerengga..so kong kang ini akan berbakti kepada tuannya selagi ia diberi makan.Klau tidak di beri makan ia akan mengamuk dan mencari tuan baru spt video kes Orng Umno mengamuk tak dpt kontrek pasir di Perak.-wakakakkaakkaka...tarzan batu

Tanpa Nama berkata...

lagi seorang bangang telah makan nasi kangkang dan minum air bureet rosmah....
kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

amir@uthm.edu.my

itu email badigol tu!

KITA SERANG EMAIL DIA!!!!!! KASI BOMBARD EMAIL DIA!!!

Tanpa Nama berkata...

Bukan..bukan.. Ini bukan kang kong, bukan juga kong kang.. kah kah kah. Tapi apa?? KING KONG! King Kong kepalehotakkau! kah kah kah

Aku nak buat demo ah. Mana2 prof disyaratkan BMI mereka tidak sampai ke paras obesiti. Sesiapa yang mencapai paras tersebut akan dilucut gelaran serta-merta! Ringankan bumi kita! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

aku ex student uthm amat malu dgn kang kong gemok bongok ni..sekian...

Tanpa Nama berkata...

Sib baik aku dan download...

Tanpa Nama berkata...

La.. dah remove dah... sib abik aku sempat download... saper2 nak, letak email

Sure Solat berkata...

Sib baik aku sempat download

Tanpa Nama berkata...

aku student uthm
dan aku harap video ini disebarkan seluas mungkin
baru ada akai kangkung ni

http://www.youtube.com/watch?v=S7A6gGZQfUI&feature=player_embedded

Tanpa Nama berkata...

Saya nak...zinms7@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Kajian wajib dilaksanakan oleh sebuah badan bebas bagi menyemak semula kualiti para akademia terutama di universiti awam. Perkara utama dalam penyemakan semula penganugerahan jawatan Profesor Madya dan jawatan Profesor ialah dengan melihat output penyelidikan yang telah mereka lakukan sejak di lantik ke jawatan2 tertinggi universiti ini. Jika semakan semula tidak dibuat maka berleluasa profesor jenis kangkong, kong kang & king kong spt Prof Amir dari UTTHM ni yang dpt jawatan bukan kerana hasil penyelidikan yg boleh membangunkan negara & rakyat tetapi kerja2 membodek spt yang diwawarkan oleh sdr Tukar Tiub ini. Diharap gejala kangkong kongkang ni akan dpt dihapuskan dr universiti dan mengembalikan semula kualiti & integriti pendidikan tinggi & pendidikan umumnya di negara ini. Amin.