Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 14 September 2012

KESELAMATAN NEGARA DI ANCAM LAGI OLEH FACEBOOK






MENGHINA PEMIMPIN MELAYU ISLAM





FACEBOOK SEMAKIN MELAMPU

telah sampai masanya
satu tindakan diambil
kepada face book

face book ini adalah milik
yahudi kapir harbi
yang memberi duit
kepada ngo anti melayu

gambar baru ini sedang berligar
dan menjadi viral dalam facebook

ini stau penghinaan keatas pemimpim melayu islam
ini satu penghinaan kepada raja raja melayu
ini mengocang akidah umat islam
ini merbahayakan dunia

contohnya:
seorang anak muda melihat muka najib dalam fb
dia like face book ini

dia lihat sekali lagi muka najib
iman dia jadi goncang
kerana muka najib kelihatan hodoh ditapak kaki

anak muda ini sedih lalu masuk kelab malam
dalam kelab malam dia
ternampak raja dan anak anak raja
sedang berpoya-poya
sedang minum minum

iman iman anak muda ini gocang
terus dia kata:

puki mak punya raja
cakap kepala agama
ini kepala butuh adalahlaaa....


bukan saje anak muda tak suka raja
iman yang goncang menjadikan dia murtad






ANTI DAN COOL
anak muda anti raja ini dilihat cool
maka semakin ramai
anak anak muda lain
yang ikut jadi anti raja
anti raja menjadi cool dan trendy
jadi feshen yang cool untuk tahun 2012

gerakan anak muda anti raja jadi besar
ini akhirnya menjadi badan ngo
ngo melayu anti raja ini amat aktif
berita ngo anti raja ini sampai ke israel
lalu kumpulan yahudi datang beri bantuan duit

duit yahudi masuk
duit soros masuk
duit amerika masuk
duit jerman masuk
semua sokong ngo anti raja

akhirnya:
raja raja melayu yang suka minum arak
raja raja melayu yang suka tipu orang melayu
raja raja melayu yang kerja jual agama merasa teracam
raja raja melaty diancam oleh gerakan anak muda
yang mendapat dana dari yahudi

negara malaysia jadi kacau bilau

orang melayu mula menonggengkan buntut
bukan saja pada najib
orang melayu tonggengkan juga buntut pada raja melayu

orang melayu mula bertanya raja ini siapa bayar gaji
orang melayu bertanya macam mana raja ini jadi ketua agama
orang melayu mula tak percaya raja sebagai ketua agama

malaysia jadi kacau bilau

semua ini berpunca dari melihat
gambar muka najib kena terajang tapak kaki
yang jadi viral dalam internet

NOTA:
kerana itu
facebook wajib diharamkan di malaysia
kerana mengancam keselamatan negara



Fiqri Fauwaz Al-Husaini

teruskan gerakan membenci najib. sila like page ini:

http://www.facebook.com/

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sdr TT:

Demi negara dan 1Malaysia semua pengguna telefon talian tetap dan pengguna streamyt di kenakan bayaran khas RM10 dalam bil mereka baru-baru ini. Ini untuk menaja kos siaran olimpik, aku tak tengok olimpikpun kena bayar R10 juga. Celaka perniagaan kapitalis ni. Kata taja dan CRS kepada rakyat kunun!

Tanpa Nama berkata...

bro isham tak terkesan dihati ke nak komen ttg filem terbaru yg menghina Nabi Muhammad SAW?himpunan protes penghinaan terhadap Nabi Muhammad SAW knp tak de pon dihebahkan di sini? tp bila isu salah laku berkaitan dgn Islam dgn pantas bro Isham menulis...

kampong lad berkata...

harga saham facebook dah merudum, epf kena ambil alih & baru boleh censor benda2 ni.

Tanpa Nama berkata...

Lebih 4 juta orang asing yang sudah berada dinegara ni,tak jadi ancaman kepada keselamatan negara ke? Soalan cepu emas kepada sepupu Najib,Hishammudin.

Tanpa Nama berkata...

Nenek moyang Hishamudin tu pun pendatang asing jugak, sama la dgn mahadir,, lain tongkang je. Dato sebelah mak dia kawan baik tauke judi rwah lim goh tong. Tak pernah kita ada menteri yang sebodoh ini. 6P apa hasilnya?