Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 28 September 2012

PENIPUAN DIRANCANG DIPRU13 UNTUK MENANGKAN GEROMBOLAN



LAGI RANCANGAN PENIPUAN PILIHAN RAYA
ada nama harimau bin badak
ada nama ular bin telor
ada nama siti bukit binta sungai
ada nama rotan binti damar

semua ini adalah nama pengundi
nama nama ini diwujudkan
agar pengundi hantu
dapat masuk

ini adalah sebahagian
dari penipuan yang dirancang di pru13 nanti

dalam pru 13 nanti
pakatan rakyat akan kalah
pakatan rakyat akan gagal ke putra jaya
bukan kerana TIDAK ada sokong rakyat
tetapi kerana penipuan

gambar di bawah 
nama pengundi ialah ' 

NAMA SAYA IALAH ' binti !



KONSERT 8 TUNTUAN BERSIH


KONSERT 8 TUNTUTAN BERSIH

9 ulasan:

bigfish berkata...

aku pun dah check sendiri nombor ic kat website SPR, sah memang valid.

Kita tengok apa komen pengerusi SPR nanti kalau keluar tv, dia komen apa..

"owwh itu kesilapan kerani yang key in data"...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

saheh, aku cuba semalam keluar keputusan seperti itu. SPR tidak professional!

panglima siber berkata...

kenali manusia bernama Anwar bin Ibrahim https://ifilesjs.wordpress.com/

Tanpa Nama berkata...

Sudah tukar jadi Ajis bin Julaihi

kah...kah...kah

Tanpa Nama berkata...

Sudah tukar jadi Ajis bin Julaihi

kah...kah...kah

Pro_Pembaharuan berkata...

fuck, itu jonathan smith is nothing more than a malaysian job seeker! Expat pretender!

Why?

Simple! He simply worship Mamak! then I knew, this is simply a pretender...

Accusing Anwar as a man with no face at all but he's the one the man without face for us to believe whatever he was trying to say... At least I know how he do look like and how he speak.

While, this pretender... A FUCKING CHEAP PRETENDER! Amazing!

Panglima siber, KAU AKAN JADI MANUSIA BODOH kalo ko percaya itu sedangkan Kes SPR tengah menipu undi kau dan undi aku, kau buat tak tau jer...

GAFY! Go and Fuck Yourself!

Tanpa Nama berkata...

tu la psall..
dah tukar jd nama len..

Tanpa Nama berkata...

Mak aku xpernah mengundi...atau daftar mengundi...aku main main check no ic dia tibe tibe ade nama dia...kat alamat barek kerajaan yg tahu 1987dh di musnahkan....haih....

Tanpa Nama berkata...

itu sebab dia berulang kali kata mahu kita beritahu dia dulu. supaya senang repair. cara yang betul ialah, jumpa je terus dedahkan kat public. nak repair pun gasakla janji kita dah ada screenshot dan sempat dilihat org ramai.