Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 Oktober 2012

BERITA SMS BARU MASUK DARI DUBAI





INI SMS DARI DUBAI:

sms dari kawan2 dari dubai
ada kawan sms dari doha
bik mama di doha
embassy Msia tutup 3 hari 
nak layan dia
Agong dtag Doha pun embasy tak tutup!


JANGAN LUPA ADAT TRADISI DAN BUDAYA MALAYSIA : ROSMAH - minsider

DOHA, 9 Okt — Rakyat Malaysia di perantauan perlu sentiasa menyemai dan menyuburkan semangat cintakan negara di hati mereka dan anak-anak agar tidak melupakan adat tradisi dan budaya Malaysia.






Isteri Perdana Menteri Rosmah Mansor (gambar) berkata tradisi dan adat budaya Malaysia adalah unik dan merupakan resepi negara dalam mencapai keharmonian hidup dalam masyarakat berbilang bangsa.







KITA BERDEMO LAGI



3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Memang heaven lah hidup Bik Mama ni.

Tanpa Nama berkata...

died.....jeng..jeng..jeng..kalau nak tahu kenapa Bik Mama selalu turun Dubai..ini adalah persiapan untuk tinggal disana selepasPRU13 nanti kalau tak caya tanya Lebai google..hihihihii

Tanpa Nama berkata...

Amboi! makin hari makin gemuk gedempung nampaknya bik mama tu.

Baju terlalu ketat sampai buah dada dia macam nak pecah keluar macam incredible hulk!

semua mengenai nya besar2 - rambut besar, buah dada besar, perut besar, punggung besar, mulut besar.....

sial punya pompuan...pergi mampus di doha..jangan pulang