.

Selasa, 9 Oktober 2012

TOLONG JANGAN BODOHKAN ORANG MELAYU
  BERHIMPUN  DI STADIUM KELANA JAYA
SABTU 13 OKTOBER JAM 4:00 PETANG
MENUNTUT 8 TUNTUTAN
BERSIH ROCKS
 
           
ZAHID : MALAYISA TAK KAN DIJADIKAN PANGKALAN TENTERA ASING - mkini

 Ahmad Zahid Hamidi menegaskan Malaysia tidak akan dijadikan pangkalan tentera asing, justeru rakyat tidak perlu bimbang dengan perkara tersebut.

"Lawatan muhibah tentera laut dari negara-negara sahabat jangan dianggap sebagai mendedahkan Malaysia sebagai tempat adu domba percaturan politik.

"Mereka tidak pernah membawa masuk dana asing untuk membiayai aktiviti badan bukan kerajaan (NGO) atau parti politik sebagaimana yang dibuat oleh beberapa pihak," katanya..
   
Beliau diminta mengulas kenyataan Anggota Parlimen Pokok Sena yang juga Naib Presiden PAS Mahfuz Omar menerusi portal berita Keadilan Daily, yang menggesa kerajaan BN tidak menjadikan Malaysia sebagai percaturan politik dunia dengan menempatkan tentera Amerika Syarikat (AS) di negara ini.
   
Mahfuz merujuk kepada kehadiran kapal perang USS George Washington yang singgah di Pelabuhan Klang pada hari Ahad dan dilaporkan persinggahan sulung selama lima hari itu bertujuan antara lain mempromosikan kerjasama dan hubungan dua hala antara AS dan Malaysia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI BIOL PUNYA HUJAH.... kah kah kah..

kah kah kah..BILA KAPAL ITU BERLABUH.... MAKNYA BAWA DUITLAA MASUK...kah kah kah..

kah kah kah.. SOLJAR AMERIKA MELANGGAN LENDIR... INI BAWA DUIT... kah kah kah..

kah kah kah..SOLJAR AMERIKA SEWA HOTEL ... INI BAWA DUIT... kah kah kah..

kah kah kah...KAPAL INI BUAT JAMUAN... INI B AWA DUIT... kah kah kah..

woit... NAK BAWA DUIT INI BUKAN HANYA CARA SOROS SAHAJA..... kah kah kah..

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... TAK PERLU  BUAT PENGKALAN.... kah kah kah..

jah kah kah... DATANG REPAIR... DATANG BUNG LENDIR  ..PUN SUDAH CUKUP... kah kah kah..

woit...TOLONGLAA JANGAN BODOHKAN ORANG MELAYU...kah kah kah..

kah kah kah...ORANG MELAYU INI DAH RAMAI BODOH.... kah kah kah


 KITA BERDEMO LAGI2 ulasan:

zulkifli berkata...

kesian orang Melayu...kena bodoh oleh mahathir (orang mamak), Zahid hamidi (orang Jawa, semenjak kesultanan melaka lagi, inilah mamak dan jawa yg membodohkan orang melayu.

sri hartamas

Tanpa Nama berkata...

tt..bila lg nk buat forum tntg pmikirn org mlyu? org mlyu ni xtahu nk analisis isu yg ko tulis ni dr segi ekonomi..geo politik..diplomatik..hbgn luar negara..kuasa dll. dah terang2 arab saudi tempt jana ekonomi kapitalis..masih lg nk pegi buat haji yg mreka sendiri tak fhm apa yg mereka buat..jnji aku dpt title haji..kah kah kah..arab saudi boneka amerika..masih lg takut dan kecoh kuota hj malysia dikurgkn..arab tempat pelacrn terbesar senasa musim hj .masih lg kata itu tanah suci..kah kah kah..INDAHSINARSANGSURIA