Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 20 Oktober 2012

KLIP VIDEO MAGSA ROGOL RAIS YATIM AKAN KELUAR





KELENTONG JANGAN TAK KELENTONG
ku li cakap politik is the art of the kelentong
rais cakap politik is when i fuck my amah
kah kah kah kah kah kah



BEKAS AMAH RAIS YATIM DAKWA DIRINYA  ORANG KECIL , BIAR TUHAN BALAS – keadilan daily


KUALA LUMPUR 19 Oktober: Jingga 13 akan mendedahkan rakaman video pertemuan dengan keluarga dan bekas pembantu rumah Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan Rais Yatim, kata Koordinatornya, Fariz Musa.

“Kita akan dedahkan selepas buat laporan di Kedutaan Indonesia (berhubung kes ini),” katanya pada sidang media di hadapan pintu masuk pejabat Kementerian itu petang tadi.

Katanya lagi, video itu dirakam ketika wakil Jingga 13 melawat kampung halaman Robengah di Banjanegara, Indonesia sekitar Mac lalu untuk bertemu dan mewawancara beliau.

“Ketika wawancara, Robengah turut ditanya sama ada beliau pernah diperkosa Rais…beliau jawab, ‘saya ini orang kecil, biar Tuhan sahaja membalasnya’,” katanya lagi.

Robengah sebelum ini mendakwa diperkosa majikannya itu ketika bekerja di Malaysia, seperti mana laporan NGO Migrant Care pada 23 Julai 2007. Bagaimanapun, beliau kemudian  menafikan dakwaan itu dalam satu surat pada 2007 .

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit.... VIDEO MANGSA ROGOL ...  HOT MELETUP .... kah kah kah..

kah kah kah...PEROGOL AMAH AKHIRNYA DI ROGOL RAKYAT.... kah kah kah..

kah kah kah... I CHANGE MY MODE.... kah kah kah..

kah kah kah... NOW I FUCK  MY LEMBU...m kah kah kah

BERSEDIA UNTUK BERDEMO
IKUTI LAPORAN TUKAR TIUB
UNTUK MAKLUMAT TERKINI

6 ulasan:

average joe berkata...

ala rais anak yatim, apa susah2,
bagi settle je kes ni secepat kilat,
jangan biar berlarutan lelama,
pru13 dah dekat sesangat dah ni,
kalau tak settle, ada pengundi lari,
sesilap kalah nanti takdapat lagi jadi mp apatah lagi menteri,
kalau settle macam chua soq sek kan dapat jadi presiden parti terus,
anakyatim tiru la chua soq sek cina pendatang pelaun porno separuhmasa tu,
mengaku je memang rogol robekngah,
tapi jangan lupa mengaku wakil 1malaysia main bowling,
gerenti tak kena hukum penjara apatah lagi sebat!
tapi paling best, lepas buat pengakuan terbuka tu nanti,
terus boleh naik jadi presiden parti!
(tak lelap tidor lagi hj naj1b, ingat kena pikir macamana nak tepis tikamanbelakang moohideen dgn mamakhatheeer je, ni tambah lak macamana nak tapis menteri tapis tv&internet!)

-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 3 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 3)

Tanpa Nama berkata...

hebat btul umnu ada perogol, pembunuh, penculik, perampok,penfitnah sesat, penyembah setan semua aderlah hebat2 siap memegang jawatan besar dlm kera jaan

average joe berkata...

tt kau mmg betul
bila kau ulang2
cakap gila ada mcm jenis gila...
ini 1macam pelik punye gila
mengalahkan spesis gilababi dah ni:

Heng tuduh Nik Aziz benarkan rogol non-Muslim
malaysiakini | Lu Wei Hoong | 5:47PM Okt 20 2012
Naib Pengerusi Wanita MCA Heng Seai Kie mendakwa PAS menbenarkan merogol wanita bukan Islam sekiranya mereka tidak mematuhi kod etika pakaian Islam.


-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 3 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 3)

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah celaka...now I fuck my lembu..lawak la bro..celaka luuu kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Average Joe..

heng tu tak paham cakap ikut suka dia je.. Dalam islam kalau curi pon kena potong tak kira curik sape punya takan sonang2 nak bagi lesen merogol.. Apa auta la nak bercakap ikut suka ni..

kalau ikut undang2 sekarang non muslim berzina ngan muslim.. muslim je kena hukum.. non muslim bebas.. ada kes minah berzina ngan balak dia non muslim siap leh jamin lagi awek dia.. tu la adilnya undang-undang sekarang..

anuar osman berkata...

Haramjadah umngok..