Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 5 November 2012

BAPAK MEMBUREET ANAK LAGI MAIN BUUUREEET




KOMENTAR TUKAR TIUB
ini dia anak beranak
ini dia bapak beranak

ada satu pekara yang pelik
dalam drama anak nazri ini

tahu apa?

siapa isteri si nazri ini?
tak pernah pun dilihat muka hidungnya
mungkin sang isteri ini boleh beri penerangan
kenapa nazri suka jadi rottweiler
kenapa anak si nazri ini pun nak jadi rottweiler




NOTA:
kes ini perlu digoreng
kes ini perlu terus dihidupkan
kes ini wajib dijadikan bara untuk membakat jubur gerombolan

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

warf2x. . . . .

Tanpa Nama berkata...

Hisham.
Masa Nazri student di London,Nazri ada main main dengan Marina anak Mahathir,Balek Malaysia dia tak mahu kawin.Dr Hasmah tak boleh tengok Nazri.Bagitu juga Tun Mahathir.Marina Frust kawin dengan Anak Peranchis,cerai dan Sekarang kawin dengan Budak Indon.

Saya pun tidak pernah tengok bini Nazri.Dia travel pergi London pun saorang.Ada kawan dia nama Dato Zafrul,selalu supply perempuan kapada Nazri,Semua chun chun,Bintang Filem,Model,Boleh tunggu ka lobby Parliment.
Tapi NaRi ini gentlement.Dia beritahu semua orang dia ini great fucker,dia minum wine,dia tak hypoktite.

Dia juga suka tolong orang.Orang kanan dia Salleh Gemok,Ali Katak dari Penang,King,cina lawyer.

Hisham,Hubongan Nazri dengan Chia,nothing.Nazri mempunyai hubongan dengan Taukeh Texi Yellow Cap.Dulu dia beri lesen Texi kapada Yellow cap sabanyak 3000 lesen.Itu sebebnya Mahathir transfer dia dari Menteri Public enterprise.Dengan kata dia ada habuan.Entah betul saya tidak ahu,kena chek.

Sebab itu dia kata saya Kaya,saya ada kuasa.
AG ghani baah dia,Hakim Hakim baah dia.You kena jaga sikit Hisham.

didi kota belud berkata...

dua tarap yang sedia untuk digulaikan.dua budak botak yang baru menempa bilik di sungey bull.loh....kan kana batang hidung sindri ...cakit...cakit tak..cakit tak...?

stalk on a cow berkata...

Ada bini lain jugak Isham oi.

Bini lagi satu suka naik motor besar, jenis berani pukul orang punya pompuan. Kinky tau rottweiler ni.

Tanpa Nama berkata...

Ada banyak bini, tapi dia duduk sorang.Bila rasa nak balik dia balik