.

Ahad, 4 November 2012

NAZRI SUDAH MASUK PERANGKAP SOROS

KENYATAAN JMM BERKAITAN ISU NAZRI - utusan meloya

KUALA LUMPUR 3 Nov. - Presiden Jaringan Melayu Malaysia (JMM) Azwanddin Hamzah berpendapat, dakwaan yang dibuat oleh Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat, Rafizi Ramli mengenai hubung kait antara Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Mohamed Nazri Abdul Aziz dengan ahli perniagaan balak, Michael Chia mampu menjadi isu kepada kerajaan.


BERIKUT adalah kenyataannya:

1.  Mohamed Nazri Aziz mungkin akan menjadi 'political liability' kepada Barisan Nasional (BN) jika benar desas-desus mengatakan bahawa Datuk Seri Anwar Ibrahim ada banyak simpan rahsia hitam membabitkan seorang ahli keluarga beliau. Anwar pasti akan ambil kesempatan ini untuk peras ugut sesiapa saja jika beliau berpeluang. Kita semua tahu bekas ahli PKR memang tahu sangat dengan cara 'political blackmail' jika serasi dengan falsafah politik Anwar. Tindakan Rafizi baru-baru ini mungkin ibarat 'the first show' sahaja.

2. Anwar sekarang di dalam keadaan politik yang amat terdesak dan beliau tidak teragak-agak untuk melakukan apa sahaja untuk dapat selamatkan Suaram. Suaram merupakan 'weapon of last resort' kepada Anwar untuk menyerang pemimpin dan agensi kerajaan BN menjelang Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13.

3. Anwar juga sedar bahawa Suaram sekarang berada dalam situasi yang amat tenat dan Anwar perlukan orang dalam BN untuk memberi ruang bagi Suaram bernafas pada saat genting. Komplot Scorpene mula dirancang oleh Anwar pada September 2004 di Munich dan peranan utama diberi kepada operator Suaram yang hanya sebuah syarikat sdn. bhd. tetapi berlagak seperti pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang kononnya mewakili rakyat Malaysia.

4. Ramai yang membuat tafsiran bahawa tindak-tanduk Mohamed Nazri kebelakangan ini seolah-olah memberi talian hayat kepada Suaram. Mungkin perkara ini berlaku secara 'coincidence' atau mungkin tidak.

5. Walaupun ramai antara kita yang menghormati keadaan Mohamed Nazri tetapi kita semua lebih mementingkan keselamatan dan kedaulatan Parlimen serta negara ini. Menteri yang menjaga kes-kes rasuah perlu memiliki imej bersih dan disegani. Menteri tersebut perlu menerima hakikat sebenar keadaan dan dilema politik beliau ketika ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... APA MAKNA KENYATAAN INI ?..... kah kah kah..

kah kah kah... SESIAPA PUN BOLEH KELUAR KENYATAAN.... kah kah kah..

kah kah kah...TAPI BILA MELOYA KELUARKAN PASTI ADA NIAT TERSOROK... kah kah kah..

klah kah kah..MELOYA IALAH AKHABR GEROMBOLAN.... kah kah kah...

woit...KENYATAN INI SUDAH TIBAI NAZRI... kah kah kah..

kah kah kah...MAKNANYA  ADA KUMPULAN YANG DAH MUAK DENGAN KERENAH NAZRI ANAK BERANAK.... kah kah kah..

MEMBURET ANAK BERANAKkah kah kah... TIM MANA YG NAK BUNUH NAZRI?... kah kah kah..


JENG JENG JENG
JENG JENG JENG
JENG JENG JENG

woit... PASTILAH TIM MUHYIDDIN.... kah kah kah..

kah kah kah... NAZRI INI ROTTWEILER SETIA.... kah kah kah..

kah kah kah...TANGAN MANA BALING BANGKAI... TANGAN ITU AKAN DICIUM.... kah kah kah
9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nazri pun bukan saja Rotweiler tapi bewak haram jadah.Sapu semua permit teksi berlagak macam pandai.Tapi otak macam kepala taik!Eloklah malaon ni pi mampos lagi bagus.Jangan nak tunjuk baguih tapi cakap mulut busuk macam bangkai babi.Kah..Kah..Kah.

Tanpa Nama berkata...

Dulu dia n bukan orang anwar ka?

Utusan keluar ni sudah memang mau tibai Nazri lar..

monyet hutan berkata...

Dalam the Star pun sama. Anak punya jahat. Muka punya samseng, tengok mata pun tau, hati sebusuk nya. Muka orang jahat ni senang nak tengok.

Gaya si budak jahat tu duduk, berdiri, terlampau sah...

Siapa Pembunuh Darren Kang berkata...

TT,

Sila tolong gembar gemburkan kes pembunuhan Darren Kang dimana anak Nazri dituduh terlibat.

didi kota belud berkata...

rotteller dah nak jadi anjing kumpung...makan taik.....takder fiskies dah untuk ko....jahat rafizi ni......petik rottweller jahat...jahat sungguh rafizi ni...tapi mak suker..jahat jahat pun mak suker.......melawan.

Tanpa Nama berkata...

Cuba siasat hubungan nazri aziz dgn ahli pwrniagaan cina di kota bharu,dato seri sunny,

supplier betina kepada nazri bila ada di kota bharu,tokey kedai arak,jual bangunan squarepoint pada harga tak munasabah kpd MARA melalui nazri aziz.

Hamba hanya pemantau kecil

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah... tangan mana baling bangkai, tangan itu dicium... kah kah kah...

kasi forward kat anak nazri... biar die ade rasa malu sikit...

mek berkata...

tanpa nama 5 November 2012 9:38 PG,

Sunny tu dah dapat dato seri?
Dulu dia contractor cokia je yg selalu datang office aku. buat kerja macam taik.
Kalau betul dia dah jadi dato seri, aku rasa tak mustahil la kalau dia supplier betina kepada nazri dan ahli-ahli umngok lain.

Tanpa Nama berkata...

TT,
Kes Nazri dan anaknya ni wajar dibongkar lagi dan diperluaskan sebarannya.Dia dan anaknya manusia sombong dan bongkak.Ingat Malaysia ni bapak dan datu-nenek depa punya.Satu lagi peluru untuk PRU ke13.