.

Ahad, 18 November 2012

KENAPA RAIS YATIM TIDAK DI DAKWA


BUKTI PDRM TELUS – meloya

KUALA LUMPUR 17 Nov. - Tindakan pendakwaan ke atas tiga anggota polis yang dituduh merogol seorang wanita warga Indonesia membuktikan ketelusan Polis Diraja Malaysia (PDRM) membawa kes itu ke mahkamah agar kesemua suspek dikenakan hukuman setimpal sekiranya mereka didapati bersalah.
 
Hishammuddin  Hussein berkata, rakyat dapat menyaksikan sendiri PDRM dan Jabatan Peguam Negara bertindak pantas bagi menangani kes berkenaan.

Menurut beliau, tindakan pantas itu diharap dapat meredakan ketegangan antara Malaysia dan Indonesia yang tercetus susulan dakwaan yang dibuat oleh wanita warga Indonesia terbabit.

''Saya akan melihat perjalanan kes ini secara terperinci dan telah meminta pihak polis agar tidak menyembunyikan kes-kes sebegini daripada pengetahuan orang ramai.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit.... BAGAIMANA DENGAN KES RAIS YATIM ROGOL AMAH?... kah kah kah..

kah kah kah.... KENAPA TAK ADA DAKWAAAN?.... kah kah kah...

kah kah kah....LAPORAN POLIS DAH DIBUAT.... kah kah kah...

kah kah kah.... APA KAH KERANA MALAON INI MENTERI?.... kah kah kah...

woit... INI MAKNANYA MENTERI TIDAK TELUS MACAM PDRM?..... kah kah kah
8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Oi malaunn, yg amah nafikan ada buat laporan tu amende pulak?... Apa daa ilmu tak update ..

Bro malaun nak spin ape lak pasni?

http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pembantu-rumah-nafi-pernah-diperkosa-menteri-malaysia

Tanpa Nama berkata...

hahaha..antara fungsi kamera AES kan utk mendidik? jadi apa kata cadangkan kamera AES ni "sekolahkan" PDRM ni ttg cara bagaimana utk menguatkuasakan undang-undang dgn setulus dan sejitunya? hahaha..

Tanpa Nama berkata...

Time ikan bilis kena cekup depa kata depa telus. Kalau jerung yang buat honar mereka membisu xde tindakan! Jangan memperbodohkan rakyat la...

Tanpa Nama berkata...

Bila Hisappudin ni nak tangkap beruk tua Rais anak Yatim.Kalu telus sila tangkap malaon beruk tua ni dengan segera.Jika tidak rakyat akan menangkapnya sendiri hanya beberapa bulan saja lagi. Gitu juga dengan menteri dalam negari. Jangan play-play dengan rakyat!

Tanpa Nama berkata...

woi....ni rais yatim punya kes bukan rogol ngok...ni kes entot2 and lepas tu bayar...kautim. Lepas dpt duit boleh balik kampung bikin rumah cun2. Ini kes suka sama suka maaa...Sama dgn crita kat flamingo datuk T tu.....amoi tu boleh balik china bukak bisnes bahkut teh...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Kes rogol tiga orang polis tu tak sama dengan kes entot-entot amah. Tiga polis didakwa sebab dia orang tak bayar pelayan Indon lepas dia orang entot. Tapi amah Indon tu kena bayar lepas kena entot-entot.

didi kota belud berkata...

TIGA EKOR NI NAK MAKAN FREE....DAHLAH TAKDER FULUS NAK NGENTOT...TENGOK MR STIM......ADA DUIT....WOIT PEROGOL...BELAJAR DARI MR. STIM LAIN KALI KALAU NAK ENTOT FREE.......LOW CLASS....PERGI ENTOT ANJING KALAU KEMARUK DAN SENGKEK...LEBIH BAIK KO JUBUR MEMBER KO LAGI DUA TU DARI KO JUBUR YANG TAK RELA DIJUBUR MCM MAK NI...DUA DUA MESTI DIAM...MACAM MENTERI NYER JUGA...DIAM....!

Tanpa Nama berkata...

"memocahkan selaput ketuban amah adolah merupokan bondo sodap". mungkin itu pendapek sesetongah umat.