Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 November 2012

TUKAR TIUB MERAYAU RAYAU



DARI SIBU  SARAWAK

tadi bangun awal teksi datang ambil ke lctt
naik pesawat jam 12:00 nak gi sibu
dalam hati entah dapat entah tidak

tujuan nak jumpa .... 
nak jumpa sapa ni.....kah kah kah 

segan nak cakap
segan nak beri tahu
nanti ramai yang kecewa frus menongeng
kah kah kah

malam kelmarin di old town banyak yang was was
aku tak dapat masuk sarawak
cisssss.... kan sarawak ni tanah air kita kah kah kah

pesawat terbang jam 12:00 - banyak tempat duduk kosong
aku ambil satu baris aku siorang aje..
tapi cilaka betul... cuaca kacau aku terjerit jerit takut
bumby bumpy
awan berat kena langggar
dulu masa aku bujang aku relak je
ni bila dah berumah tangga takut pulak  kah jah jkah

baca buku tak boleh 
tapi let me tell you one of teh stewadess CUN macam awek aku kah kah kah

kapal samapi 1:40 - 10 mint cepat cisss debaran debran
aku pun turun

jeng jeng jeng ( akan disambung - nak pergi pasar nak cari langkau
nak cari buah  nak cari restoran tangung sendiri dan nak beli tiket 
perahu esok nak ke kucing)

ikuti cerita sarawak ini .... sila beritahu ini perjalanan lama menyisir
kalimantan utara

akan di sambung..... jap lagi

bai

5 ulasan:

niesa berkata...

saya nampak saudara diescort oleh awek awek imigresen di airport sibu tadi....

Pro_Pembaharuan berkata...

woi... abis tu camner ngan besok? turun tak???

lagi satu, jangan lupa pakai kondom...

tak pun buat cam aku jer... BERCINTA DENGAN TANGAN SENDIRI!

Kah Kah Kah

zeff berkata...

hey sham, why dont you tell me earlier.
u blh pinjam i punya personal jet to borneo, then we freeload at KR1M (kedai rakyat 1 msia).
for your perahu journey, i'll arrange some escort police naik hovercraft utk kawal lalulintas. your safety is crucial, i akan assign bodyguards in case of buaya di sungai and phyton di darat.
woit... NAK JUMPA TAIB MAHMUD LA TU ... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

woi TT (soalan)

ko dah berumah tangga???
dengan berok mana???

ko pergi sana tu nak jumpa suri rumah tangga ko ker?

didi kota belud berkata...

selamat berkerja cuti wahai tt.....satu jangan buat kat situ....ambil gambir ,taruh ludah....gosok....no.no.no....gambir k.l 5th grade...sana 1st grade...lu berani lu cubalah....jangan bilang aku tak bagitau...heheheheh