Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 31 Disember 2012

SENARAI COOL AKAN MUNCUL - TUNGGU DAN NANTI



INI YANG KITA TUNGGU TUNGGU

CADANGAN COOL DARI PEMBACA


Individu cool 2012 Cikgu ishak surin Tan sri kalid ibrahim Ustaz azhar idrus Individu

 poyo 2012 Musa hassan Deepak 

Media cool 2012 Malaysiakini 

media poyo 2012 Tetap tv 3 Bual 

bicara cool 2012 Radio bgsar utama

Debat sinar Bualbicara poyo 2012 Hostnya artis tetamu pun artis...

 Gambar cool 2012 Pic bersih 3.0 

Gambar poyo 2012 Pic sendri sambil pgang ipac... 

Tshit cool 2012 Tshirt beli kat pdg besar Tshirt poyo 2012 Tshirt free gerombolan 

Crleberiti cool 2012 Khairi othman 

Celeberiti poyo 2012 Ramai sangat... on DEEPAK PUKUL TALIPON UNTUK ROSMAH MANSIR


SATU LAGI CADANGAN COOL

kekal cool.

1.staf gomen yang baca tukar tiub, yang akan turun demo kl112.

2.student ipt yang turun demo.

outfit cool.

1.jeans, khakis, leather, sneakers, t-shirt.

outfit poyo. 

1.baju batik.

kekal poyo.

1.mat rempit ahli putera umno pengikut azeeeeezzz

kedai makan cool.




-----

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

organisasi poyo = Ltat/jpj/sprm/sprm
mamak poyo = nama bermula naina dan berakhir eer, eem, eed, een, kan,

acino punx berkata...

azhar idrus tak cool la..MAZA lagi cool!

Tanpa Nama berkata...

Hahaha...berhutang dengan Courts pun cool sebab Courts pun memakai tema warna kuning macam Bersih..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Buku paling cool dan bakal meletop - buku keluaran Deepak.
Buku paling poyooo - buku rosmah.

Tanpa Nama berkata...

hentaapepetah!!!

Jonathan Davis berkata...

TT, terlalu banyak senarai Cool & poyo 2012, tapi just cadangan aku ajelah untuk buat situasi jadi lagi gamat sempena KL112, Mohon semua pembaca Blog ko rate satu artikel TERHANGAT !!! kat Blog MAS, Isu sama macam yang ko pernah kupas tentang gagak hitam sebelum neh and inilah punca kenapa negara kita selalu sangat ada isu yang tak ada penghujung... Selamat Tahun Baru 2013~~!!

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

poyo...tengok bunga api...cool..jual bunga api.....poyo...cakap banyak...cool...diam dan berdarah.....poyo..nampak alim tapi setan...cool..nampak jahat tapi penyayang...poyo..najib.hamidi.deepak.musa hasaan.samhuri dan setiausahanya...cool..kalau nak cool pergi genting highland.....

Tanpa Nama berkata...

Cctv cool : mb khalid ibrahim baca teliti kertas kerja komen/tanda tangan dan campak kertas kerja dalam tray.. pada tarikh dan masa yg puak umno tuduh dia buat skandal dlm pejabat MB
TT... aku nak kategori ni tercalon !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

apa pasal pulak baju batik poyo? Pakai jeans cool? Pakai jean kalau otak bangang kaki hang setia...tak guna langsung...hampeh...
baju batik local made...industri local...melayu bikin...apa pasal kasi taukeh kapitalis jeans untung?
mana pigi sosialisme???? Sudah jadi budak kapitalis hanya kerana perkataan cool dan poyo??? Huh...

Tanpa Nama berkata...

4.21... MAZA cool? Kepala butuh la cool... tu mamat poyo intuk UMNO pun ko kata cool ??? Selagi mentekendarah gaji gomen..sampai mamposss pun tak akan cool dan poyo walaupun kiamat berulang kali..

Organisasi poyo > semua organisasi gomen dan ada kaitan gomen..paling poyo dan huduh sembelit sekali ialah jakim..jabatan2 agama - mufti. Woi gua tunggu lesen melancap bila nak kluarkan ni???

Paling cool 2012 > rosmah mansor.. sbb 5 tahun jadi PM pun takder sapa buleh hinggut turun.. berdegar2 pembangkang bising sampai bulu burit pun jadi bahan ketawa.. tapi tak ada pun revolusi cool berlaku sbb rakyat malaysia jenis pengecut..

Poyo > seluruh rakyat malaysia.. bising2benci najib dan rosmoh... tapi lendir pun tak ada nak melancap..


Gagalist poyo tahap cuckold ruined orgasm > TT and pekerja gomen... gomen serven mestilah berani membunuh diri sebagai tiket untuk convert jadi cool..

Cool terhebat 2012 > TT sbb blog jarang2 miss update..

Tanpa Nama berkata...

utk bini masing?

1. paling poyo-bini baca novel cinta

2. paling cool-bini makin slim

Tanpa Nama berkata...

1.staf gomen yang baca tukar tiub, yang akan turun demo kl112.
aku suka yang ini..aku staff gomen..aku cool..yeahhh..