.

Rabu, 26 Disember 2012
 SILA AMBIL PERHATIAN
MENGHASUT ORANG RAMAI
UNTUK TURUN KE KUALA LUMPUR
TELAH SEDIA


 

Anak muda jelajah Malaysia tarik 

ke #KL112
 KOTA BHARU: Bagi menggandakan momentum mobilisasi ke arah Hari Kebangkitan Rakyat 12 Januari 2013 (#KL112), satu inisiatif besar telah disusun oleh Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM).

Ia dilakukan dengan kerjasama sekutu anak muda terdiri daripada Solidariti Mahasiswa Malaysia dan dengan sokongan seketreriat Himpunan Kebangkitan Rakyat (HKR).

Mereka akan mengadakan roadshow Jelajah Anak Muda Menuju #KL112 dengan menjengah ke seluruh negara bagi bertemu anak muda.

Mereka menjemput semua NGO yang mempunyai tuntutan rakyat untuk hadir ke pentas jelajah ini bagi terus mengajak orang ramai agar hadir ke Kuala Lumpur pada tarikh yang dimaksudkan.

"NGO diberi keutamaan dan setakat ini, hampir semua venue jelajah akan dihiasi oleh warna-warna NGO bertuntutan," kata Badrul Hisham Shahrin atau Cikgu Bard.

Harapan secretariat Jelajah Mobilisasi Menuju #KL112 agar maklumat jelajah bersifat ‘countdown HKR’ ini dapat dihebahkan sebaik yang mungkin bagi memberikan impak terbesar menjelang perhimpunan paling besar dalam sejarah negara – yang menampilkan… 1 Juta Rakyat, tambah beliau.

Untuk itu, pelancaran gilang-gemilang akan bermula di Kelantan pada 26 Disember, iaitu 16 hari menjelang #KL112.

Selepas itu, Jelajah Anak Muda akan menjengah semua negeri di semenanjung dengan 12 lokasi dan kemuncak jelajah ‘Final Countdown’ akan berlangsung di lokasi bersejarah negara iaitu Padang Kelab Sultan Sulaiman Kg Baru, Kuala Lumpur pada 11 Januari 2013 mengira detik 12 Januari 2012-------

3 ulasan:

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

aku tampal #KL112 kat belakang kereta aku...kalau tak paham juga aku nak tampal LOG IN TUKAR TIUB UNTUK BERITA TERKINI..kalau tak juga faham..aku nak tampal...JOM DEMO 12 JAN 2013...HASUTLAH DAN TERUS HASUT...korang ingat aku berani ke....???? aiiii sonang bah itu....last sekali kalau tak juga paham paham....aku tampal..NAJIB DAN ROSMAH TELAH INSAF...JOM DEMO SEBAGAI BANTAHAN...???? KAKAKAKAKAKAKAKA....HAKS TUI.....

Tanpa Nama berkata...

hakgu teffis,haqtuis hengouw.puplaup nyatoh kt tt,

Tanpa Nama berkata...

hakgu teffis,haqtuis hengouw.puplaup nyatoh kt tt,haqx3...